tratament sifilis bun?
Buna ziua, am fost internati in spital si eu si sotia, ambii rpr/ tpha pozitiv, pe foaia de externare ca diagnostic scrie sifilis recent latent. Mi se pare ciudata metoda de tratament a medicului, 14 zile internat in spital, cu penicilina potasica G de 400.000 UI din 6 in 6 ore. credeti ca este un tratament adecvat pentru noi???... m-am mai interesat si eu in alte locuri si am inteles ca ne-ar trebui doze mai puternice de penicilina si timp de internare mai indelungat. Multumesc
3 comentarii
Medicul infectionist decide doza si durata tratamentului si tot el va recomanda urmarirea ulterioara.
buna ziua. revin cu informatii si vreau sa va zic ca din momentul externarii, pana in prezent, la controlul din 3 in 3 luni, am ajuns la primul control de la 1/64 la 1/32, apoi 1/16. apoi 1/8 si acum de doua ori iar 1/16. Sotia de la 1/16, a ajuns la 1/8, 1/4, dupaia brusc iar la 1/16, iar 1/4 si acum 1/8...ce parere aveti?? e de bine? ne tot ingrijoreaza aceste fluctuatii, toate analizele sunt la acelasi laborator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sifilisul! manifestarea sifilisului
- 1Am sifilis sau alceva
- 1sifilis oare?
- 4poveste veche-sifilisul
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 3sifilis..analize angajare
- 4Sifilis - internare
- 96o fi sifilis?
- 1cum scap de sifilis?
- 2e sifilis?
- 2neuro sifilis
- 8Interpretare buletin analize Synevo ptr Anti HIV VDRL si TPLA
- 5sexul oral si sifilisul
- 1vdrl pozitiv tpha negativ fara sa fi avut sifilis
- 0sifilis
- 0Gonoreea cu sifilis
- 5Sifilis: pot contamina pe cineva, daca imi face sex oral?
- 1RPR cantitativ 1/8. Trebuie sa continui tratamentul cu moldamin?
- 0Intrebare sifilis
Mai multe informații despre: Sifilisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: