tratament sifilis bun?

09-06-2017
adrian_ad
Nu este medic/terapeut
adrian_ad
Buna ziua, am fost internati in spital si eu si sotia, ambii rpr/ tpha pozitiv, pe foaia de externare ca diagnostic scrie sifilis recent latent. Mi se pare ciudata metoda de tratament a medicului, 14 zile internat in spital, cu penicilina potasica G de 400.000 UI din 6 in 6 ore. credeti ca este un tratament adecvat pentru noi???... m-am mai interesat si eu in alte locuri si am inteles ca ne-ar trebui doze mai puternice de penicilina si timp de internare mai indelungat. Multumesc
3 comentarii
1
12-06-2017, ora 13:03
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Medicul infectionist decide doza si durata tratamentului si tot el va recomanda urmarirea ulterioara.
0
12-10-2018, ora 14:52
adrian_ad
Nu este medic/terapeut
adrian_ad
buna ziua. revin cu informatii si vreau sa va zic ca din momentul externarii, pana in prezent, la controlul din 3 in 3 luni, am ajuns la primul control de la 1/64 la 1/32, apoi 1/16. apoi 1/8 si acum de doua ori iar 1/16. Sotia de la 1/16, a ajuns la 1/8, 1/4, dupaia brusc iar la 1/16, iar 1/4 si acum 1/8...ce parere aveti?? e de bine? ne tot ingrijoreaza aceste fluctuatii, toate analizele sunt la acelasi laborator.
0
12-10-2018, ora 15:25
adrian_ad
Nu este medic/terapeut
adrian_ad
toate aceste valori sunt la testarea VDRL
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: