Despre testele de sarcina

Sucurile acidulate pot afecta rezultatul testelor de sarcina? In sensul ca am facut un test de sarcina la ora 6 dimineata(prima urina, asa cum impuneau instructiunile), insa la ora 4 trezindu-ma din somn am baut putin suc... Testul a iesit negativ insa menstruatia inca intarzie de 2 luni, ultima oara venind in ianuarie. Sunt virgina, dar am facut petting, fara penetrare...
5 comentarii

Daca intarzie de doua luni, te prezinti la medicul ginecolog sa vezi cauzele.
Pina la 18 ani se mai produc dereglari, dar 2 luni e cam mult.
Nu esti insarcinata dar nu te mai juca cu focul.
Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, un film pt tinerii care se gandesc sa inceapa relatiile sexuale.
Pina la 18 ani se mai produc dereglari, dar 2 luni e cam mult.
Nu esti insarcinata dar nu te mai juca cu focul.
Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, un film pt tinerii care se gandesc sa inceapa relatiile sexuale.

Stiu videoclipul, tocmai de aceea nu mi-am inceput viata sexuala... Cat despre o infectie sau ceva ce era explicat in clip, nu cred sa fie vorba, tinand cont ca eu aveam chilotii pe mine si nu s-a realizat practic contact. Teama mea este sa nu fi ajuns din lichidul preseminal pe labii si apoi in spatiul intravaginal ca sa se ajunga la o sarcina. Sa repet testul sau sunt clare sansele ca nu sunt insarcinata?... Am tot auzit povesti si nu stiu ce sa cred

Sunt clare. Dar ar trebui sa mergeti la medic. A intarziat prea mult. Dati cautare Google cauze ale intarzierii menstruale. Pot fi mai multe.

Ma gandesc ca ar fi stresul, sunt stresata de gandul ca as putea fi...si ma gandesc sa nu intervina si autosugestia

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3test de sarcina dupa pregnyl
- 2testele de sarcina
- 2teste sarcina
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 6testul de sarcina cand se face?
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 4la cat timp dupa actul sexual pot face testul de sarcina?
- 6sunt insarcinata?
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 8Testul de sarcina se poate face si mai devreme de 14 zile?
- 7test de sarcina
- 11sarcina sau nu?
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 1testu de sarcina
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 1Ajutați-mă și pe mine va rog!!! Am tot încercat sa rămân însărcinată. DAR FĂRĂ REZULTAT
- 0La cat timp dupa ovulatie se poate face testul de sarcina din sange?
- 1Când pot face testul de sarcina?
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: