despre spermatozoizi
cat timp traiesc spermatozoizii in aer? mai traiesc daca te uzi pe maini apoi astepti sa se usuce ?
4 comentarii
nu mai iei pastile? nu ar trebui sa conteze deloc daca iei pastile... si oricum e greu sa ramai gravida, sunt unele femei care se chinuie ani de zile si sunt perfect sanatoase... dar trebuie foarte multi factori ca sa ramai gravida nu o prostie de genu ca ai atins sperma..
am renuntat la pastile de aceea intreb asta a fost imediat dupa ce le-am oprit, prima zi dupa menstruatie, apoi dupa 2 zile mi-au curs 2-3 picaturi sange, poate fi o fixare a sarcinii ?
deci nu a existat nici un contact, aia a fost tot, vroiam sa stiu cat timp traiesc pe mana
unii oameni ar trebui sa se lase de sex :))...
banc: dl dr eu si prietenul meu ne-am masturbat in acelasi timp e posibil sa raman? (precizez ca eu eram in bucuresti, iar el in honolulu..:)))))))))))))))))))))))))
serios dsoara cred ca ar trebui sa mergi la un cabinet de planning si sa stai de vorba cu un medic sa ti explice anatomie si cum ramai gravida, si sa te apuci de sex dupa ce implinesti macar 16 ani si ai facut ceva la scoala la biologie ca sa ti explice cum e cu sarcina. e prin clasa a 7 a, daca ai ajuns la acea varsta, daca nu mai asteapta.
ca sa fii gravida: trebuie o cantitate suficienta de spermatozoizi- de aia sunt unele femei care se chinuie ani de zile sa ramana gravide pt ca sotii lor in loc sa aiba 4 milioane/ml au doar un milion si atunci e aproape de imposibil sa ramana. pentru ca corpul femeii se apara de invazia micutilor si se pierd foarte multi pe drum. daca ar fi un singur spermatozoid nu ar ajunge niciodata!!!!
e si greu sa intre in ovul, trebuie sa prinda exact ziua, ora, ph ul vaginal
si ca sa se fixeze sarcina iar e o aventura intreaga...
la 12 ani cati ani ai sigur organismul nu e pregatit!
banc: dl dr eu si prietenul meu ne-am masturbat in acelasi timp e posibil sa raman? (precizez ca eu eram in bucuresti, iar el in honolulu..:)))))))))))))))))))))))))
serios dsoara cred ca ar trebui sa mergi la un cabinet de planning si sa stai de vorba cu un medic sa ti explice anatomie si cum ramai gravida, si sa te apuci de sex dupa ce implinesti macar 16 ani si ai facut ceva la scoala la biologie ca sa ti explice cum e cu sarcina. e prin clasa a 7 a, daca ai ajuns la acea varsta, daca nu mai asteapta.
ca sa fii gravida: trebuie o cantitate suficienta de spermatozoizi- de aia sunt unele femei care se chinuie ani de zile sa ramana gravide pt ca sotii lor in loc sa aiba 4 milioane/ml au doar un milion si atunci e aproape de imposibil sa ramana. pentru ca corpul femeii se apara de invazia micutilor si se pierd foarte multi pe drum. daca ar fi un singur spermatozoid nu ar ajunge niciodata!!!!
e si greu sa intre in ovul, trebuie sa prinda exact ziua, ora, ph ul vaginal
si ca sa se fixeze sarcina iar e o aventura intreaga...
la 12 ani cati ani ai sigur organismul nu e pregatit!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3In timpul actului sexual barbatul elimina sau nu spermatozoizi?
- 3cat traiesc spermatozoizii?
- 11Lichidul seminal...o mica mare dilema...
- 6sperma incolora?
- 3Cit timp traiesc spermatozoizii?
- 2Durata de viata a spermatozoizilor!!
- 6Dupa cat timp mor spermatozoizii?
- 4spermatozoizi mor in apa?
- 6cat timp traiesc spermatozoizii si in ce mediu?
- 7sperma de culoare verzuie
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 4Mobilitatea spermatozoizilor [Va rog, ajutor!]
- 4spermatozoizi in aer
- 6Scurgere prezervativ... am scos ceva ce semana cu sperma
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 0Spermatozoizii pot fi atacati de utrogestan ovule?
- 0cat timp traiesc spermatozoizii in prezervativ?
- 0tratament pentru marire mobilitatii spermatozoizilor
Mai multe informații despre: Spermatozoidul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: