ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Cit timp traiesc spermatozoizii?

23-09-2007
aaaa0
Nu este medic/terapeut
aaaa0
Cit timp traiesc spermatozoizii
in mediul umed ?
in mediul exterior?
3 comentarii
0
23-09-2007, ora 00:00
rodilaceanu
Nu este medic/terapeut
rodilaceanu
Baietii 24 h, fetele 3-4 zile in vagin. desi am citit ca pot trai pana la 7 zile conform noilor studii.
0
28-09-2007, ora 00:00
fricoasa
Nu este medic/terapeut
fricoasa
de ceva vreme ma tot framanta un lucru:luna trecuta adik in august menstruatia trebuia sa imi vina pe 9, dar a intarziat..la cateva zile dupa ce a intarziat eu am facut o baie cu prtnul meu(trebuie sa specific ca nu s-a intamplat nimic in apa, niciun act sexual, doar baie si el spune k nu a ejaculat dar eu nu stiu c sa cred)...apoi la cateva zile dupa baie mi-a venit menstruatia...mai exact pe 18.luna aceasta(septembrie), ma asteptam sa vina in jurul datei de 18 dar a intarziat din nou 7 zile de data asta, dar pe 25 a venit...de ce?exista pericolul ca eu sa fi ramas insarcinata chiar daca menstruatia a venit in final?imi este foarte frica si as dori raspunsul unui medic daca se poate.
0
10-10-2007, ora 00:00
iullia
Nu este medic/terapeut
iullia
poti face un test de sarcina, este cel mai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: