Despre schizofrenie afectiva. Urgent!
Eu regret ca am piedut destul timp biciuind un cal mort. Recte, poate va mai trebui sa te nasti de inca 3 ori pana sa intelegi ce am scris in primele posturi sau in topicul cu dieta.
Pacat de creierul primit pe inventar ca functional si de destinele distruse sub asistenta plina de compasiune si in egala masura revolta, a celor "sanatosi" :)
Desigur, in mod surprinzator zarurile pot cadea altfel, Dumnezeu are caile sale, nestiute de nimeni...
Pacat de creierul primit pe inventar ca functional si de destinele distruse sub asistenta plina de compasiune si in egala masura revolta, a celor "sanatosi" :)
Desigur, in mod surprinzator zarurile pot cadea altfel, Dumnezeu are caile sale, nestiute de nimeni...
eu cred ca germont este un tip foarte haios si cu un IQ destul de bogat in comparatie cu domnisoara autoare a postarii care a uitat limba romana peste hotare., ceea ce este trist si ne violenteaza ochii cu toate cratimele puse total aiurea.apreciez studiile si constatarile facute de germont in privinta bolii pe care o are, ceea ce este foarte mare lucru, pt ca rar un bolnav de schizofrenie face ceva pentru el din proprie vointa...intr-adevar, Dumnezeu este mare! Germont, rad pe burta la postarile tale...mi te si imaginez pufaind cand vezi majusculele:))))
Suferinta m-a ghidat. Si toti vom ajunge mai devrewme sau mai tarziu la acelasi adevar, indiferent cat de intortocheat va fi drumul.
TOTI am trecut sau vom trece prin faze similare la un moment dat in viata... Nu opti decat sa incerci sa dai o mana de ajutor (daca esti sigur ca ai cu ce sa ajuti) si apoi sa iti vezi de treaba, poate ca deja am exagerat, fiecare om avand destinul sau.
@atardefm, multumesc pentru intelegere si sustinere!
TOTI am trecut sau vom trece prin faze similare la un moment dat in viata... Nu opti decat sa incerci sa dai o mana de ajutor (daca esti sigur ca ai cu ce sa ajuti) si apoi sa iti vezi de treaba, poate ca deja am exagerat, fiecare om avand destinul sau.
@atardefm, multumesc pentru intelegere si sustinere!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 38Am fost diagnosticat greşit !
- 7schizofrenia este o boala care poate fi controlata?
- 26Schizofrenia paranoica
- 12Am oare schizofrenie?
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 17marijuana mi-a provocat shizofrenie?
- 8frica persistenta!
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 27Camine pt persoane cu schizofrenie
- 9uitati-va ce poate face un schizofrenic
- 7Schizofrenic?
- 3Cu schizofrenie ce pot lucra?
- 71Schizofrenie - grup de suport
- 0Se pot face prietenii aici?
- 1Pot sa fac facultatea de psihologie și fara sa profesez dupa daca am schizofrenie?
- 1Pot fi nutriționist daca am schizofrenie?
- 9Se vindeca depresia la cei cu schizofrenie?
- 2Pensie schizofrenie reziduala
Mai multe informații despre: Schizofrenia Tulburare schizoafectiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: