Despre schizofrenie afectiva. Urgent!

33 comentarii 1 2
0
29-06-2010, ora 22:41
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Eu regret ca am piedut destul timp biciuind un cal mort. Recte, poate va mai trebui sa te nasti de inca 3 ori pana sa intelegi ce am scris in primele posturi sau in topicul cu dieta.
Pacat de creierul primit pe inventar ca functional si de destinele distruse sub asistenta plina de compasiune si in egala masura revolta, a celor "sanatosi" :)

Desigur, in mod surprinzator zarurile pot cadea altfel, Dumnezeu are caile sale, nestiute de nimeni...
0
01-07-2010, ora 00:57
atardefm
Nu este medic/terapeut
atardefm
eu cred ca germont este un tip foarte haios si cu un IQ destul de bogat in comparatie cu domnisoara autoare a postarii care a uitat limba romana peste hotare., ceea ce este trist si ne violenteaza ochii cu toate cratimele puse total aiurea.apreciez studiile si constatarile facute de germont in privinta bolii pe care o are, ceea ce este foarte mare lucru, pt ca rar un bolnav de schizofrenie face ceva pentru el din proprie vointa...intr-adevar, Dumnezeu este mare! Germont, rad pe burta la postarile tale...mi te si imaginez pufaind cand vezi majusculele:))))
0
01-07-2010, ora 20:52
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Suferinta m-a ghidat. Si toti vom ajunge mai devrewme sau mai tarziu la acelasi adevar, indiferent cat de intortocheat va fi drumul.
TOTI am trecut sau vom trece prin faze similare la un moment dat in viata... Nu opti decat sa incerci sa dai o mana de ajutor (daca esti sigur ca ai cu ce sa ajuti) si apoi sa iti vezi de treaba, poate ca deja am exagerat, fiecare om avand destinul sau.

@atardefm, multumesc pentru intelegere si sustinere!
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •