Cauterizare pentru rana pe col
Buna ziua,
In urma unui control de rutina la ginecolog, am aflat ca am rana pe col si virusul Hvp 16 precum si o infectie cu haemophilus. Mi-a dat ca tratament ovule Klion si mi-a recomandat sa iau 10 zile ovule Pharmatex (antivirale)iar cand termin tratamentul sa ma prezint pentru cauterizarea ranii in primele 10 zile de la mentruatie. Am terminat tratamentul cu Klion dar intre timp mi-a venit menstruatia si nu am reusit sa iau si Pharmatex. Ma pot prezenta pentru cauterizare si fara tratamentul cu acestea sau pot incepe sa le iau chiar daca nu reusesc sa fac un tratament de 10 zile si eventual cu o zi inainte de cauterizare le intreup?
In urma unui control de rutina la ginecolog, am aflat ca am rana pe col si virusul Hvp 16 precum si o infectie cu haemophilus. Mi-a dat ca tratament ovule Klion si mi-a recomandat sa iau 10 zile ovule Pharmatex (antivirale)iar cand termin tratamentul sa ma prezint pentru cauterizarea ranii in primele 10 zile de la mentruatie. Am terminat tratamentul cu Klion dar intre timp mi-a venit menstruatia si nu am reusit sa iau si Pharmatex. Ma pot prezenta pentru cauterizare si fara tratamentul cu acestea sau pot incepe sa le iau chiar daca nu reusesc sa fac un tratament de 10 zile si eventual cu o zi inainte de cauterizare le intreup?
1 comentarii
Pharmatex reprezinta un tratament contraceptiv local si nu un tratament antiviral.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rana pe colul uterin - tratament?
- 15rana pe col uterin, va rog sa imi muuult sa raspundeti
- 4rana pe col
- 6hpv, rana pe colon
- 3pt rana pe col... sa fac cauterizare sau nu?
- 4rana pe col si chist mamar - rog sfaturi
- 3cervicita + rana pe col
- 11Colpita trichomoniazica
- 5Rana pe col.. am nevoie de sfaturi!
- 3dupa cauterizare
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 2Rana pe col
- 3Rana pe col. Un raspuns va rog!
- 4Rana pe uter... de la ce apare?
- 6Sangerare dupa electrocauterizare rana pe col
- 0Rana pe col uterin
- 1Rana pe col...