despre operatia de tiroida
am fost operata de glanda tiroida pe 13 feb si la 10 zile dupa operatie sant tot ragusita poate sa mi spuna cineva daca o sa mi mai revina vocea sant foarte speriata
7 comentarii
Buna seara!
După o intervenție chirurgicala pe glanda tiroidă exista posibilitatea apariției răgușeli și a tulburărilor de fonație. În general retrocedează în ~ 1 lună. Daca persistă mai mult trebuie consultat medicul ce v-a operat.
După o intervenție chirurgicala pe glanda tiroidă exista posibilitatea apariției răgușeli și a tulburărilor de fonație. În general retrocedează în ~ 1 lună. Daca persistă mai mult trebuie consultat medicul ce v-a operat.
Multumesc pt raspuns mi ati dat un pic de speranta ca sant cam speriata.
Buna ziua.sunt operata de tiroida, o operatie care a durat 3ore.am o saptamana de la operatie totul e ok un pic slabita dar problema mea este ca nu am voce.ce se intampla?oare cat dureaza pana o sa pot vb?va multumesc
Eu am o luna de la operatie si inca sant ragusita mi a mai scazut raguseala dar sper sa treaca pesta un timp
Buna seara!
Ar trebui sa consultati din nou chirurgul care v-a operat in vederea unui tratament medicamentos.
Ar trebui sa consultati din nou chirurgul care v-a operat in vederea unui tratament medicamentos.
Multumesc pentru raspuns chirurgul mi a prescris Thiossen sa iau 15 zile acum astept sa vad dupa tratament
Multumesc pentru raspuns, m-am linistit un pic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6disfonie?
- 13Raguseala si pierdere de voce
- 5raguseala, tuse, flegme...etc
- 5ajutor, nu-mi trece raguseala !
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 2Nod in gat si raguseala
- 6Raguseala
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 0Antiinflamator: durere in gat si raguseala
- 0Probleme dupa masa
- 8Disconfort la inghitire si raguseala
- 2Solutii pentru raguseala?!
- 2Ragusala persistenta
- 2Arsuri in gat
- 7Orl - din cauza reflux imi sunt afectate corzile vocale
- 10De ceva vreme ma macină gândul de a avea faringita atrofica
- 3Raguseala si tuse seaca persistente