despre operatia de tiroida
am fost operata de glanda tiroida pe 13 feb si la 10 zile dupa operatie sant tot ragusita poate sa mi spuna cineva daca o sa mi mai revina vocea sant foarte speriata
7 comentarii
Buna seara!
După o intervenție chirurgicala pe glanda tiroidă exista posibilitatea apariției răgușeli și a tulburărilor de fonație. În general retrocedează în ~ 1 lună. Daca persistă mai mult trebuie consultat medicul ce v-a operat.
După o intervenție chirurgicala pe glanda tiroidă exista posibilitatea apariției răgușeli și a tulburărilor de fonație. În general retrocedează în ~ 1 lună. Daca persistă mai mult trebuie consultat medicul ce v-a operat.
Multumesc pt raspuns mi ati dat un pic de speranta ca sant cam speriata.
Buna ziua.sunt operata de tiroida, o operatie care a durat 3ore.am o saptamana de la operatie totul e ok un pic slabita dar problema mea este ca nu am voce.ce se intampla?oare cat dureaza pana o sa pot vb?va multumesc
Eu am o luna de la operatie si inca sant ragusita mi a mai scazut raguseala dar sper sa treaca pesta un timp
Buna seara!
Ar trebui sa consultati din nou chirurgul care v-a operat in vederea unui tratament medicamentos.
Ar trebui sa consultati din nou chirurgul care v-a operat in vederea unui tratament medicamentos.
Multumesc pentru raspuns chirurgul mi a prescris Thiossen sa iau 15 zile acum astept sa vad dupa tratament
Multumesc pentru raspuns, m-am linistit un pic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am fost diagnosticata saptamana trecuta cu disfonie spastica si laringita cronica
- 13Raguseala si pierdere de voce
- 6Are 34 de ani si sufera de o durere in gat
- 3raguseala
- 3cam de 6 luni simt ceva in gat, am fost foarte ragusit
- 5Voce subtire si ragusita.. oare mai am vreo sansa la o voce normala?!
- 13raguseala
- 1raguseala la sugar
- 2raguseala la bebelus
- 3tuse, sputa, raguseala
- 2dupa tiroidectimie...extirpare totala al tiroidei raguseala
- 4Nod in gat si raguseala.
- 3Raguseala, disfonie !
- 5Raguseala persistenta
- 0Raguseala din adolescenta
- 4Raguseala la copil 3 ani
- 2Arsuri in gat
- 3Faringolaringita, răgușită rău, dar nu fac febră