Despre HPV

25-03-2010
Amalia81
Nu este medic/terapeut
Amalia81
Acum cativa ani mi-am facut un test cu biorezonata. Atunci, am aflat pentru prima oara ca sunt infectata cu papilloma. Am merg la medicul ginecolog si am facut un tratament. Dupa un timp mi-au aparut 4 negi micuti ce au fost cauterizati de catre medic. Acum dupa atatia ani, mi-au reaparut. Astazi am mers la medic si mi i-a cauterizat din nou si mi-a propus sa fac vacccinul. Luni sunt programata din nou la medic, dar pana atunci as vrea sa fiu sigura de cateva aspecte, intotdeauna e buna si o a doua parere mai ales ca medicul meu nu este foarte vorbaret:
1) Am inteles ca dupa acest vaccin, contactul sexual este interzis timp de 6 luni.
2) Pana acum am avut doi parteneri, primul este impricinatul de la care am luat acest virus si prietenul meu actual. Intrebarea este: eu as fi putut transmite acestuia virusul? Daca da, ce sanse sunt sa il pot lua din nou? Vaccinul imi ofera protectie totala? Exista tratament si pentru barbati?
3) Este necesara schimbarea lenjeriei?
4) Virusul se poate transmite la alte persoane si prin spalarea la masina a rufelor?
5) Ce analize poate face un barbat pentru depistare?
6) Este necesara repetarea vaccinarii?
7) De putin timp am simtit de cateva ori un miros neplacut, are legatura cu acest virus?

Va multumesc anticipat.
10 comentarii
0
25-03-2010, ora 23:43
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
vaccinul poate fi facut doar dupa ce esti sigura ca nu ai tulpinile continute de acest vaccin! in acest caz e inutil.
trebuie sa te protejezi pana faci toate cele 3 doze ca altfel nu isi face efectul-te poti contamina- teoretic apoi protectia e pe toata viata
e ok sa fierbi lenjeria. nu cred ca poti sa iei de la rufe., barbatii nu cred sa aiba test
mirosul, secretii aiurea pot fi de la virus
0
26-03-2010, ora 00:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Negii se duc cel mai sigur cu remedii homeopate prescrise de un medic homeopat.
Cauterizarea, vaccinul si alte barbarii medicinale sunt la fel de inutile ca si cuiele batute in cap.
M-am cauterizat cand eram copil de 2 ori la rand pt. negi la maini si tot ieseau. I-am dat dupa aceea la caine sa-i linga dupa sfatul bunicii si a trecut in cateva zile.
Vaccinul este mai toxic si daunator decat negii in sine care macar transporta anumite toxine din interior catre afara in timp ce vaccinul face exact invers.
Mergeti in Bucuresti la Dr. Silvia Nedelcu pt. tratament homeopat.
0
26-03-2010, ora 10:17
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Virusul HPV teoretic nu dispare din corp niciodată, şi da aţi fi putut să îl daţi altcuiva. Vaccinul va putea să vă ajute doar în măsura în care vă va proteja de tulpinile conţinute în el şi cu care dvs nu sunteţi infectată.

Trebuie o perioadă de protecţie până primiţi toate 3 dozele ca să îşi facă sigur efectul şi să nu vă infectaţi în acest timp.
La bărbaţi e mai greu de detectat...

Virusul HPV poate produce diverse modificări în tipul secreţiei, deci poate chiar şi modificări de miros, etc
Sunt teorii care spun că dacă scăpaţi de negi ar putea să vă ajute o imunitate crescută să scăpaţi de tot de acest virus din corp.
0
26-03-2010, ora 11:15
Amalia81
Nu este medic/terapeut
Amalia81
Va multumesc pentru raspunsuri.
Ideea este ca am intrebat medicul ieri daca eu puteam transmite si partenerului iar raspunsul lui a fost NU. In schimb pe internet nu am gasit date sigure despre acest aspect.

Nu mi-am facut niciodata analize pentru a afla ce tip de virus este, dar nici medicul nu a propus. Am auzit doar ca ar fi destul de scumpe. La fel ca si acest vaccin.

La cat timp se fac dozele vaccinului?

Deja ma gandesc sa schimb medicul sau macar sa cer inca o parere, doar ca un medic bun aici in Bucuresti nu cunosc. Asa ca daca aveti vreo recomandare.
0
26-03-2010, ora 12:39
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Si cu vaccinul o sa ajungi la aceleasi recidive ca si cu cauterizarea. Dar daca nu vrei sa intelegi corpul o sa-ti arate si o sa ajungi din pacate pt. tine la vorbele mele caci natura are legile ei care nu pot fi schimbate.
0
26-03-2010, ora 13:36
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
cu alte cuvinte scarface aproape ca va doreste sa nu reusiti nimic nimic cu medicina, vaccinurile si tratamentele date de medic numai pentru a avea el satisfactia ca a avut dreptate... altfel nu doarme bine la noapte.
e o clinica in bucuresti specializata in sfaturi si analize speciale pt HPV- clinica micomi, duceti-va si consultati un medic ADEVARAT si nu mai ascultati gurile rele.
vaccinul este gratis cu trimitere de la medic, testul costa in jur de 400 ron, asta daca un medic specializat considera ca e necesar.
si scarface habar nu are ce e acest vaccin!
0
26-03-2010, ora 20:06
N.cristina
Nu este medic/terapeut
N.cristina
salut...am o mare problema, de fapt sunt foarte speriata. In urma cu 6 luni am facut un pap test si o colposcopie. Rezultatul a fost LSIL. Acum sunt insarcinata in cca 4 saptamani. Am fost la 2 doctori diferiti si fiecare si-a spus parerea. Raspunsul celui care m-a preocupat suna ceva de genul"vai...nu poti sa tii copilul vei face cancer in timpul sarcinii daca vrei sa duci sarcina pana la sfarsit o faci pr propria raspundere"...Celalat mi-a spus sa imi vad de treaba ca nu ma voi imbolnavi eu in lunile astea. Nu stiu ce sa fac. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns, eu imi doresc enorm de mult acest copil.
0
27-03-2010, ora 22:21
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ai incredere in Dumnezeu si nu te lasa inspaimantata de astfel de declaratii. Doctorii gresesc in peste 99% din cazuri la astfel de preziceri.
In al 2-lea rand cancer in timpul sarcinii si un astfel de cancer care este de fapt un cancer extrem de rar cu adevarat dar cu care se face panica in ziua de azi la toate femeile. Poti uita ce ti-a spus deci primul medic.

Daca e sa nu poti tine copilul nu il vei putea tine nici daca medicii te asigura ca totul va fi ok. Asculta de al 2lea doctor si de ce iti spun eu si tine minte ca frica si panica nu sunt bune pt. o sarcina si exact acest lucru nu ar trebui sa faca doctorii in primul rand. Cu cat un doctor iti face mai multa frica cu atat mai prost este si cu atata mai repede sa pleci de la el.
0
27-03-2010, ora 23:02
N.cristina
Nu este medic/terapeut
N.cristina
Cam asa e cu doctorii astia..in loc sa te incurajeze si sa iti explice clar cum stau lucrurile ei mai tare te inspaimanta. multumesc din suflet pt raspuns. Sper sa fie totul bine.
1
19-04-2010, ora 15:13
florinapreda
Nu este medic/terapeut
florinapreda
Buna ziua! am citit tot ca s-a scris mai sus despre hpv! haideti sa va spun si situatia mea poate va ajuta in vreun fel!
am aproape 23 de ani si in luna martie am mers la doctor pentru a imi monta un sterilet! la control s-a descoprit ca am o rana pe col destul de urata! am facut testul papa nicolau care a avut ca rezultat un ASCUS
in urma testului papa nicolau am mers sa fac testul HPV
testul HPV a iesit pozitiv cu risc oncogen crecut 31. va imaginati ca am avut un soc si am inceput sa imi sun toate cunostintele cadre medicale!
am consultat 2 medici. prima doctorita mi-a spus din start ca ma cauterizeaza si scap fara probleme.
nu prea am fost multumita si am mers la alt medic!
aici situatia s-a schimbat
mi sa explicat exact ce am, pe intelesul meu si mi-s-a spus ce variante am!
1- daca ma cauterizeaza, ceea ce e interesul medicilor sa isi ia mai multi bani, ar insemna sa ascundem mizeria sub pres, deoarece scap de rana dar nu si de virusul hpv
rana va reaparea mereu, trebuie mai intai sa scapam de virus, iar daca am scapat de virus se vindeca si rana
2-exista o crema ALDARA care se aplica local timp de cateva luni la cabinetul medicului dar asta numai daca reiese un papa nicolau de grad crescut
Eu am luat timp de 12 zile ovule Cervugid, si dupa aceea am inceput sa iau si eu si sotul meu niste pastile de imunitate numite ISOPRINOSINE care ma ajuta sa dsitrug virusul
si sotiii si partenerii dumneavoastra trebuie sa faca testul hpv deoarece sigur au si ei!
degeaba se trateaza doar femeia deoarece virusul ramane in celalalt partener si la fiecare contact.se anuleaza tot! discutati cu medicul ginecolog mai pe larg de hpv si nu va aruncati imediat la cauterizat!
la colposcopie rana mea arata f urat. acum mai am 2 luni de tratament cu sotul meu si repet papa nicolua sa vad daca e ok
testul cu hpv se mai face abia peste 3 ani
tratati mai intai virusul
sper din suflet ca v-amm mai ajutat!
sanatate multa si aveti grija de voi!
o singura chestie nu am intrebat medicul deoarece am uitat datorita emotiilor, si anume daca virusul se transmite de la mama la fat! Am un baietel de 2 anisori si imi e cam teama
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce diferenţiază infecţiile HPV care dispar de cele care preced cancerul?
  • Vaccinul HPV a redus riscul de infectare cu 90% în ultimii 10 ani
  • Cum să ne protejăm mai mult copiii - vaccinarea antiHPV
  • Vaccinul antiHPV e recomandat și la băieți
  • Vaccinul HPV crește șansele de concepție la femeile ce au avut în trecut boli cu transmitere sexuală
  • Sexul a devenit mai sigur pentru toată lumea, datorită unui program de vaccinare
  • Australia ar putea deveni prima țară care a eradicat cancerul cervical
  •