despre depakine - informatii
Seroquelul da sevraj. Te lasi de el treptat si numai cand iti zice medicul. Altfel poti sta si cateva luni in sevraj de la seroquel. CiCiteste-i cu atentie prospectul.
si eu am intrerupt deodata Seroquel si am avut sevraj cateva saptamani si a fost nasol rau
Intr-adevar Seroquel de 200 e doza maxima din cauza asta ma simt asa de rau.si am cititi prospectul f bine nu odata.si am toate reactiile adverse din prospect tocmai din cauza ca doza e prea mare.am sa incep din seara asta sa iau o jumatate de seroquel adica 100 mg cel putin cateva zile sa vad cum ma voi simti si apoi daca tot asa ma voi simti de rau voi lua cate 50 mg.nu stiu sincer ce altceva as putea face mai ales acum cand doctorul meu de la spital din Mures unde am fost internata de curand e in concediu pana in 4 ianuarie.
Nu se intampla nimic daca ei pe jumatate.Si eu am inceput cu 200, dar i-am spus medicului ca nu ma simt bine si am inceput cu 150 mg.Important este sa nu renunti brusc la el.Eu singurel am reusit sa-mi injumatatesc intregul tratament, fara stirea medicului.Ma simt bine, in afara faptului ca nu pot dormi fara somnifere...
Cu foarte mare placere.Sa ai grija de tine.Si nu uita, cand crezi ca-ti este bine, de fapt, se apropie raul..iti spun din experienta.Suntem prea fragili.:)
Depinde ca ce ti-a dat Seroquelul. Asteapta medicul sa iti zica cat anume sa reduci. Poate avea efect invers si sa te bage in psihoza daca de ex mai iei un ad.
Buna ziua eu folosesc depakine chrono 500mg de 15 ani. Nu am avut reactii adverse si nici nu am pb cu ficatul.Singurul adevar este pb cresterii in greutate, dar cand nu ai cum sa inlocuiesti tratam. te obisnuiesti si cu asta.
Tb sa mananci sanatos si sa te feresti de grasimi si excese.
Nu cred ca tb sa va ingrijorati, tratam. mi-a fost indicat ca fiind cel mai bun de 3 med. neurologi. Eu am un chist porencefalic urmare a extirparii unui meningioma fapt ce a dus la aparitia unor crize convulsive.Am luat si carbamazepine si fenobarbital multi ani, dar depakine 2/zi m-a stabilizat.E singurul tratament cu rezultate bune intrucat am putut merge si la munca.
Eu zic sa ascultati medicii intrucat de multe ori organismal reactioneaza in stilul caracteristic
Tb sa mananci sanatos si sa te feresti de grasimi si excese.
Nu cred ca tb sa va ingrijorati, tratam. mi-a fost indicat ca fiind cel mai bun de 3 med. neurologi. Eu am un chist porencefalic urmare a extirparii unui meningioma fapt ce a dus la aparitia unor crize convulsive.Am luat si carbamazepine si fenobarbital multi ani, dar depakine 2/zi m-a stabilizat.E singurul tratament cu rezultate bune intrucat am putut merge si la munca.
Eu zic sa ascultati medicii intrucat de multe ori organismal reactioneaza in stilul caracteristic
Sa va faceti ecografie abdominala dupa ce ati luat 15 ani un tratament. Chiar daca analizele de sange sunt bune. La mine dupa 11 ani de amedicamente, inclusiv depakine, a aparut inceput de steatoza hepatica cu toate ca nu beau alcool si nu mananc gras. De la medicamente. Deocamdata nu am nici un fel de simptome dar la ecografie ficatul apare gras.
Bună ziua,
Am și eu o curiozitate.. dacă cineva ia 30 de pastile de lamotrix (toate odata) care sunt șansele de supravietuire?
Este doar o curiozitate Multumesc
Am și eu o curiozitate.. dacă cineva ia 30 de pastile de lamotrix (toate odata) care sunt șansele de supravietuire?
Este doar o curiozitate Multumesc
Curiozitatea mea e de ce nu se trateaza acea persoana ca sa nu ii mai vina astfel de ganduri.
Nu traim in epoca de piatra, intr-o jungla.
Sunt peste 20 de pastile la ora actuala care trateaza depresia.
Care e problema ?
Nu traim in epoca de piatra, intr-o jungla.
Sunt peste 20 de pastile la ora actuala care trateaza depresia.
Care e problema ?
Nu. Pentru ca nu se fac niciodata teste dupa cate pastile mori sau dupa cate traiesti.
Lasa deocamdata problemitele astea si daca esti din Bucuresti, azi, miercuri la 19, pe Calea Victoriei 216, Fundatia Equilibrium, va fi terapie de grup pentru depresivi si bipolari. Gratuit.
Intra pe net pe Fundatia Equilibrium.
Poti sa vii sa participi si sa ne zici daca iti ajung 30, poate mai ai nevoie, iti mai dam si noi sau mai negociem.
Dar sincer 30 sunt insuficiente. O sa ajungi cu ambulanta si o sa ti se faca spalaturi la Urgenta. Se vede faptul ca nu ai mai facut vreodata spalaturi. Am inteles ca sunt infioratoare. Nu mai vrei sa mai treci prin asa ceva vreodata.
Lasa deocamdata problemitele astea si daca esti din Bucuresti, azi, miercuri la 19, pe Calea Victoriei 216, Fundatia Equilibrium, va fi terapie de grup pentru depresivi si bipolari. Gratuit.
Intra pe net pe Fundatia Equilibrium.
Poti sa vii sa participi si sa ne zici daca iti ajung 30, poate mai ai nevoie, iti mai dam si noi sau mai negociem.
Dar sincer 30 sunt insuficiente. O sa ajungi cu ambulanta si o sa ti se faca spalaturi la Urgenta. Se vede faptul ca nu ai mai facut vreodata spalaturi. Am inteles ca sunt infioratoare. Nu mai vrei sa mai treci prin asa ceva vreodata.
Mulțumesc frumos.. cum am zis.. era o curiozitate.
Bună ziua, prietenul meu a început tratamentul cu depakine 500 mg de 2 sapt aproape și aseară a vărsat după cateva ore după ce a luat pastila.Să continue să ia aceste pastile sau nu?I s-au prescris aceste medicamente în urma unei discuţii de 15 min cu un psihiatru. Are probleme cu nervii și niște episoade maniacale, mi-am dat eu seama din ce am citit la simptomele bolii bipolare si ce observ la el.
In boala bipolara tratamentul este obligatoriu. Nu cred ca a varsat de la Depakine dar daca se mai intampla, mergeti la medic sa i-l schimbe.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Salut vreau să precizez că am fost la un centru privat in fine..era o doctora si o psiholoaga si vreau sa precizez ca, jegurile alea intr-o lună jumatate maxim m-au facut din om neom...ideea e că m-am trezit pe pastile sedat si incepusem sa fac sport de 2 chiar 3 ori pe zi nu suportam sa stau lesinat ca restul..si imi faceam tot felul de activități la un momentdat o persoană din centru de acolo care se ocupa de curătenie si chestile tehnice reparații etc ma trage de o parte si imi spune că eu n-am nevoie de pastile să nu le mai iau acum cand vine asistenta imi da pastilele ma fac ca le iau si le arunc timp de 2 zile deja imi revenisem ma simteam bine in control natural..acum a urmat sa plec acasă si jegoasa aia de doctora i-a bagat in cap lui maicamea ca am nu stiu ce..si am luat fix la plecare pastilele si după am tinut-o asa inca o lună aratam cadavru numai eram constient..si statea pe mine sa iau pastilele incontinu de precizat ca depakine olanzapina rispen aveam o stare urâta tare mentală deprimat..plus paranoia ma simteam ca si cum am limitator la gandire ca sa pot fi cat de cat ok trebuia sa merg zilnic la sală..violenta greturi vomitat cand luam pastilele ziceai ca nu e adevarat cum eram..iar dupa aprox o lună cand cineva zicea o injuratura simțeam ca si cum imi zicea mie ma ingrozise...instant nu leam mai luat si zic sala multa sa le elimin...incepusem sa nu mai dorm bine de ceva vreme in fine la sala dau de niste băieți unul din ei doar ce depasise o depresie...si ii ziceam ca de la niste pastile am insomni in ultima vreme..si nu prea mai am energie ma intreaba ce pastile ii zic si ce credeti un prieten deal lui indopat 6 luni cu pastile avea la fel asta cu injuraturile si mia zis ca ia luat 2 ani sa isi revină prin psiholog si rugaciune imi zice daca leam luat doar o lună o sami treaca mai rapid dar sa merg la psiholog..mi-au facut bine la starea de spirit pe moment eram mai ok in schimb de insomnie n-am scapat din contra am ajuns sa dorm doar cu niste mizerii de pastile nu am deloc energie plus am niste trepidatii de ceva timp abdominale inima o simt deranjant rău pe scurt m-a distrus de tot din pacate mi-a facut creierii, corpul praf traiesc un chin de câteva luni..din băiat sanatos sportiv frumos m-a paradit
1. Nu trebuie sa ramai insarcinata daca iei Depakine. Mi-au spus 2 doctori acest lucru.
2. Mi-au iesit ulcere in gura si arsuri in gura de la Depakine. Deci iata ca are si acest efect secundar, care de altfel e scris si pe prospect. Se contracareaza nemaimancand mancaruri care produc aciditate. In cazul meu mi s-a spus ca Depakinul nu se poate schimba.
3. Alimentele care produc aciditate sunt fructele citrice, rosii, struguri, mancare cu otet, usturoi, lactate si dulciuri cu lapte praf.
2. Mi-au iesit ulcere in gura si arsuri in gura de la Depakine. Deci iata ca are si acest efect secundar, care de altfel e scris si pe prospect. Se contracareaza nemaimancand mancaruri care produc aciditate. In cazul meu mi s-a spus ca Depakinul nu se poate schimba.
3. Alimentele care produc aciditate sunt fructele citrice, rosii, struguri, mancare cu otet, usturoi, lactate si dulciuri cu lapte praf.
Buna seara ma ingras de la deparkine ??????
Nu prea da ingrasare Depakinul. Mai mult antipsihoticele dau ingrasare.
Te poti îngrașa de la depakine fiindca acesta creste pofta de mâncare. Multi il folosesc ca anticonvulsivant in epilepsie. Pentru a preveni îngrasarea, este nevoie sa ți glicemia sub control si sa crești sensibilitatea la insulina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 6ce sa intampla cu mine si ce pot face sa-mi revin?
- 11sufar din cauza bolii mele
- 8Alcoolism, depresie, anxietate
- 19Cum este cipralex comparativ cu seroxat?
- 8Depresia si pierderea legaturii cu tine insuti
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 23Nu mai am sentimente! E de la depresie?
- 19Anxietate sociala depresie
- 20Am nevoie de atatea medicamente?
- 5Reactii adverse tratament
- 14Anxietate cu stări depresive, am nevoie de susținere și de niște sfaturi
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 7Efect advers sedare mare Seroquel
- 12Depresie severa
- 0Anxietate si atac de panica
- 4Anxietate generalizata
- 7Olanzapina
- 0Schema de tratament
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente psihiatrice