Despre cocaina in timpul sarcinii
Buna am o întrebare urgenta am de mers sa fac analize de sânge pentru a vedea daca am lipsa de Calciu sau Magneziu dacă nu am vreo boala sau pentru glucoza analizele astea sunt pentru femeile însărcinate deoarece sunt însărcinată în luna a 3am vrut să știu dacă cocaina se vede în sânge ultima data am tras săptămâna trecută și după acum două săptămâni la o petrecere cat timp ar trebui să aștept până ce iese din sânge sa nu apară la analize, va rog ajutați mă !
5 comentarii
Buna ziua
Cocaina nu iese în sânge decât dacă faceți teste toxicologice anume nu în analizele uzuale.
Problemă este că drogurile au efect malformativ pt fata fiind sarcina mica,
Cocaina nu iese în sânge decât dacă faceți teste toxicologice anume nu în analizele uzuale.
Problemă este că drogurile au efect malformativ pt fata fiind sarcina mica,
Bună dimineața!
Te îngrijorează mai mult dacă se vede la analize decât ce se întâmplă cu sarcina?
Când te hotărăști să ai un copil, e foarte important să înțelegi că ai o anumită responsabilitate pentru soarta lui.
Părerea mea e să vorbești cu ginecologul care să te informeze ce ai voie și ce nu, ca să poți aduce pe lume un copil sănătos.
Te îngrijorează mai mult dacă se vede la analize decât ce se întâmplă cu sarcina?
Când te hotărăști să ai un copil, e foarte important să înțelegi că ai o anumită responsabilitate pentru soarta lui.
Părerea mea e să vorbești cu ginecologul care să te informeze ce ai voie și ce nu, ca să poți aduce pe lume un copil sănătos.
Nu am știut că sunt gravida credeam că îmi întârzie ciclu cum mi sa mai întâmplat și înainte și nu de mult a facut un test de sarcina și da ști ce responsabilitate ii când ai un copil că mai am unul mic și cu el nu făceam așa ceva vroiam doar sa știu dacă se vede la analize sau nu atâta tot
Și dacă ați face teste toxicologice numai 0 perioada scurtă persista in organism
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13cocaina vs. marijuana
- 4Ritalina si cocaina. Cum se fac copiii dependeti de droguri
- 5imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?
- 25Ajutati-ma - Am fost consumatoare de cocaina!
- 5Consum cocaina de 3 ani... vreau sa traiesc atat!
- 1sfatul meu sa nu incerce nimeni cocaina indiferent de necazurile ce le are
- 10Iubitul meu este dependent de droguri, cum îl pot ajuta sa se lase de ele ?
- 2Cocaina in prima săptămâna de sarcina
- 0Stare generala de vertij, fara pofta de viata!
- 2Stare de ireal
- 1Cocaina in primele 6 saptamani de sarcina
- 2Povestea mea cu ecstasy-ul ''iubirii'' si cristalele de meth
- 4Posibil schizofrenie, in copilarie am consumat fel si fel de substante, uneori cu alcool
- 0Fiul meu refuza orice tratament
Mai multe informații despre: Cocaina consumul de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: