Droguri, efecte asupra fatului
Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Daca tatal se drogheaza, in momentul conceperii unui copil, acesta poate avea probleme de sanatate in viitor?
Va multumesc.
Va multumesc.
8 comentarii
Buna ziua
Calitatea spermei poate fi afectata implicit și produsul de concepție.
Calitatea spermei poate fi afectata implicit și produsul de concepție.
Va multumesc.
Credeti ca exista posibilitatea de a testa copilul in aceasta privinta? Imi privesc copilul si imi pun foarte multe intrebari cu privire la acest aspect.
Credeti ca exista posibilitatea de a testa copilul in aceasta privinta? Imi privesc copilul si imi pun foarte multe intrebari cu privire la acest aspect.
Nu am înțeles aveți deja un copil conceput in perioada când partenerul se droga?
Ce manifestări are copilul?
Ce manifestări are copilul?
In aceasta dimineata am aflat despre respectivele droguri. Le-am gasit intamplator in casa. Copilul are deja un an si sase luni. Uneori nu imi raspunde la numele său, alteori este destul de agitat. Nu stiu daca aceste lucruri sunt normale pentru un copil, sau poate fii din cauza a ceea ce tatal consuma. Astept ca sotul meu sa ajunga acasa si sa avem o discutie despre ceea ce se intampla.
Fizic este bine dezvoltat, avea 90 cm la ultima masurare de catre health visitor(acum trei saptamani), este activ, se joaca, dentitia este aproape completa, fontanela este inchisa de la un an si doua saptamani. Insa imi fac griji, sa nu aiba carente din punct de vedere al dezvoltarii mintale, dupa cum am spus nu raspunde intotdeauna la numele său, nu se implica in jocuri cu, alt copii, rade cand ii vede, incearca sa se apropie de ei, dar renunta in final. Daca as fi stiut despre ceea ce face tatal, cu siguranta nu am fi avut un copil in acest moment.
Mergeți cu el la un consult neurologic.Alaptati? Luați ceva medicamente?
Poate fi o forma de autism dar numai neurologul pediatru va poate spune daca e ceva.
Poate fi o forma de autism dar numai neurologul pediatru va poate spune daca e ceva.
Am alaptat aproape 3 luni de zile, dupa care am folosit lapte praf pentru bebelusi. Noi locuim in Londra, aici se spune ca vaccinul MMR ar cauza autismul, baiatului meu nu i-a fost administrat acest vaccin. Am fost cu el la doctor, mi s-a spus ca ar trebui sa interactinoze cu copiii, si este inscris la activitati de grup, incepem de saptamana viitoare, insa mi s-a spus ca autismul poate fii diagnosticat in jurul varstei de 3 ani.
Nu iau medicamente, nu am luat pe timpul sarcinii nici un medicament, nu fumez, nu am consumat nici in fel de bautura alcolica pe timpul sarcinii sau alaptarii, am avut foarte mare grija de mine si de copil in timpul sarcinii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Doxiciclina
- 0riscuri conceptie masculină
- 1Tratament cu Testoplex - riscuri pentru conceptia unui copil?
- 5Despre cocaina in timpul sarcinii
- 10Iubitul meu este dependent de droguri, cum îl pot ajuta sa se lase de ele ?
- 2Cocaina in prima săptămâna de sarcina
- 2Stare de ireal
- 1Cocaina in primele 6 saptamani de sarcina
- 2Povestea mea cu ecstasy-ul ''iubirii'' si cristalele de meth
- 11Oare nu putem sa facem ca drogurile sa nu ne mai faca rau ?!
- 0Fiul meu refuza orice tratament
Mai multe informații despre: Preconceptia pentru barbati consumul de droguri preconceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: