Cocaina in prima săptămâna de sarcina
Buna ziua, am o întrebare, am aflat de curând ca sunt gravida, acum 2 zile in prima luna de sarcina, adică la 3-4 zile am utilizat cocaina, am aproximativ 5-6 săptămâni acum, as dori dacă puteți sa îmi răspundeți la întrebarea aceasta, exista vreun risc ? Având in vedere ca nici nu știam a fost la 3-4 zile de contactul respectiv. As aprecia mult dacă mi-ați Răspunde. Mulțumesc frumos.
P.S. De atunci pana astăzi nu am mai consumat nimic.
P.S. De atunci pana astăzi nu am mai consumat nimic.
2 comentarii
Buna ziua,
Nimeni nu va poate raspunde in acest moment care este situatia. Trebuie verificata evolutia sarcinii. Pe de alta parte aveti grijă ce faceti de acum incolo. Consumul de stupefiante si droguri afecteaza grav sarcina si da sindrom dependent copilului (copilul se poate naste cu sindrom de dependenta, respectiv in stare de sevraj).
Nimeni nu va poate raspunde in acest moment care este situatia. Trebuie verificata evolutia sarcinii. Pe de alta parte aveti grijă ce faceti de acum incolo. Consumul de stupefiante si droguri afecteaza grav sarcina si da sindrom dependent copilului (copilul se poate naste cu sindrom de dependenta, respectiv in stare de sevraj).
Este prea mica varsta sarcinii.Drogurile au risc teratogen pentru făt așa că nu mai consumați!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sunt vito si sunt dependent de cocaina
- 4Ritalina si cocaina. Cum se fac copiii dependeti de droguri
- 5imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?
- 5Consum cocaina de 3 ani... vreau sa traiesc atat!
- 1sfatul meu sa nu incerce nimeni cocaina indiferent de necazurile ce le are
- 6cocaina
- 5Despre cocaina in timpul sarcinii
- 10Iubitul meu este dependent de droguri, cum îl pot ajuta sa se lase de ele ?
- 8Droguri, efecte asupra fatului
- 2Stare de ireal
- 1Cocaina in primele 6 saptamani de sarcina
- 2Povestea mea cu ecstasy-ul ''iubirii'' si cristalele de meth
- 11Oare nu putem sa facem ca drogurile sa nu ne mai faca rau ?!
- 4Posibil schizofrenie, in copilarie am consumat fel si fel de substante, uneori cu alcool
- 0Fiul meu refuza orice tratament
Mai multe informații despre: Cocaina consumul de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: