Dermatita seboreica
Buna ziua
De ani ma lupt cu dermatita seboreica am schimbat sampoane(mediket vichy) aspirina in sampon
pana acum acum un an am luat niste suplimente(vitamine ) pt caderea parului printre care si maca
imi regenerase parul si imi disparuse si cojile.am repetat suplimentarea cu acele suplimente si maca si nu am avut rezultate...cred ca am prins un lot mai prost de maca nustiu.
cu toti stim ca maca regleaza hormoni...banuiesc ca de la tesosteron e problema...sau dht (nustiu daca are actiune directa asupra scalpului)
Astept sfaturile voastre
Multumesc
De ani ma lupt cu dermatita seboreica am schimbat sampoane(mediket vichy) aspirina in sampon
pana acum acum un an am luat niste suplimente(vitamine ) pt caderea parului printre care si maca
imi regenerase parul si imi disparuse si cojile.am repetat suplimentarea cu acele suplimente si maca si nu am avut rezultate...cred ca am prins un lot mai prost de maca nustiu.
cu toti stim ca maca regleaza hormoni...banuiesc ca de la tesosteron e problema...sau dht (nustiu daca are actiune directa asupra scalpului)
Astept sfaturile voastre
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua
Dermatita seboreica este cronica, si se accentueaza la stres, alcool, frig. Folositi kelual ds sampon sau kerium ds sau novophane ds sampon.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Dermatita seboreica este cronica, si se accentueaza la stres, alcool, frig. Folositi kelual ds sampon sau kerium ds sau novophane ds sampon.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Ma intereseaza daca dermatita are vreo legatura directa cu testosteronul sau dht...nu mai am incredere in sampoane de genul...
alte pareri?
alte pareri?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dermatita seboreica
- 20Dermatita seboreica
- 3Sufar de dermatita seborica...
- 11Dermatita seboreica, dermatita atopica sau candidoza...?
- 7intrebare - dermatologie. Cum administrez tratamentul?
- 1dermatita seboreica
- 2mancarimi pe pielea scalpului
- 2Dermatita seboreica
- 1dermatita seboreica
- 1Dermatita Seboreica de 2 luni
- 5cum pot sa fac sa imi revina tenul si scalpul parului la normal?
- 3dermatita seboreica pe scalp
- 1dermatita seboreica - solar
- 3Dermatita seboreica - se poate vindeca?
- 10crapaturi rosii care ustura
- 4Dermatita seboreica
- 4dureri reumatice
- 1Umflătură dureroasă pe scalp.
- 2Dermatita seboreica
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: