dermatita seboreica
de curand am fost la dermato ptr ca mai demult imi aparuse la ceafa mai multe coji pe piele si ma mancau(dar nu tot timpul), imi cade si parul(mai ales cand fac baie), si, de curand mi-a aparut "fulgi" de matreata in fruntea capului si ma mananca(daca ma scarpin ma umplu in tot capul de matreata).Mi-a spus ca am dermatita seboreica, iar ca tratament:elosalic unguent(elocom unguent), mometazona(elocom) solutie cutanata, desloratadina(1 capsula seara), revalid capsule(3/zi), eurovita par si unghii(1/zi-dupa ce termin revalidul)timp de 1 luna, dupa aceea sa merg iar la control.Mi-a spus ca nu o sa imi dispara niciodata dar tratamentul o sa amelioreze.Este bun acest tratament?Este adevarat ca nu o sa scap niciodata de aceste coji?Din ce cauza au aparut?
1 comentarii
Ar trebui sa va spalati la 2 zile sau zilnic cu unul din sampoanele: Selegel, Stieprox sau Mediket ictamo.
Dermatita seboreica este produsa de o ciuperca ce traieste in mod normal pe pielea noastra.
Dermatita seboreica este produsa de o ciuperca ce traieste in mod normal pe pielea noastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 3Folosirea indelungata a cortizonului -distugerea fetei
- 3Sufar de dermatita seborica...
- 2dermatita seboreica
- 3Dermatita seboreica sau dermatita de contact?
- 11Dermatita seboreica, dermatita atopica sau candidoza...?
- 9dermatita seboreica pe fata
- 1dermatita seboreica
- 0exces de sebum
- 2cosuri dureroase in cap
- 4matreata si caderea parului
- 3Dermatita seboreica - se poate vindeca?
- 5Dermatita seboreica
- 0Doua boli de piele? Posibil?
- 0dermatita seboreica
- 2Afectiune la nivelul fetei
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
- 0Pleoape imflamate cu vinisoare vizibile aspect de stafida
- 0Dermatita seboreica tratament natural si ieftin
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: