Dermatita seboreica
Buna ziua! Un tratament recomandat pentru dermatita seboreica?
2 comentarii
Salut!
Eu folosesc apa micelara (sensibio H2O AR de la Bioderma - costa 52 de lei la Sensi blu) si crema (sensibio DS+ tot de la Bioderma - costa in jur de 40 de lei). Aplici pe o discheta apa micelara si it cureti usor zonele bolnave de pe fata. Dupa ce ai luat toata pielea desprinsa, aplici crema. Asta trebuie sa o faci dimineata si seara. Ca sapun iti recomand Dove, dar te-as sfatui sa nu il folosesti excesiv. Dupa ani de zile in care am aplicat diferite creme, am observat ca asta este cea mai buna solutie.
Eu folosesc apa micelara (sensibio H2O AR de la Bioderma - costa 52 de lei la Sensi blu) si crema (sensibio DS+ tot de la Bioderma - costa in jur de 40 de lei). Aplici pe o discheta apa micelara si it cureti usor zonele bolnave de pe fata. Dupa ce ai luat toata pielea desprinsa, aplici crema. Asta trebuie sa o faci dimineata si seara. Ca sapun iti recomand Dove, dar te-as sfatui sa nu il folosesti excesiv. Dupa ani de zile in care am aplicat diferite creme, am observat ca asta este cea mai buna solutie.
buna ziua,
Folositi ptr scalp un sampon ptr dermatita seboreica- vichy sau kelusl ds sau node ds. Ptr fata folositi o crema kelual ds sau sensibio ds.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Folositi ptr scalp un sampon ptr dermatita seboreica- vichy sau kelusl ds sau node ds. Ptr fata folositi o crema kelual ds sau sensibio ds.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dermatita seboreica se ia de la o persoana la alta?
- 5dermatita seboreica, par nu foarte gras, matreata si coji
- 11Dermatita seboreica, dermatita atopica sau candidoza...?
- 4nev papilomatos, alopecie, dermatita seboreica
- 1dermatita seboreica
- 2Dermatita seboreica
- 1dermatita seboreica
- 1Dermatita Seboreica de 2 luni
- 7Dermatita seboreica
- 2Dermatita seboreica
- 3Dermatita seboreica - se poate vindeca?
- 5Dermatita seboreica
- 2urgent un raspuns dermatita alergica ori seboreica?
- 0dermatita seboreica
- 2Dermatita Seboreica (Semn Buba Umflatura)
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
- 0Vopsitul in condițiile dermatitei seboreice
- 1Dermatita seboreica
- 3Dermatita seboreica
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: