Dermatita seboreica
Buna ziua! Un tratament recomandat pentru dermatita seboreica?
2 comentarii
Salut!
Eu folosesc apa micelara (sensibio H2O AR de la Bioderma - costa 52 de lei la Sensi blu) si crema (sensibio DS+ tot de la Bioderma - costa in jur de 40 de lei). Aplici pe o discheta apa micelara si it cureti usor zonele bolnave de pe fata. Dupa ce ai luat toata pielea desprinsa, aplici crema. Asta trebuie sa o faci dimineata si seara. Ca sapun iti recomand Dove, dar te-as sfatui sa nu il folosesti excesiv. Dupa ani de zile in care am aplicat diferite creme, am observat ca asta este cea mai buna solutie.
Eu folosesc apa micelara (sensibio H2O AR de la Bioderma - costa 52 de lei la Sensi blu) si crema (sensibio DS+ tot de la Bioderma - costa in jur de 40 de lei). Aplici pe o discheta apa micelara si it cureti usor zonele bolnave de pe fata. Dupa ce ai luat toata pielea desprinsa, aplici crema. Asta trebuie sa o faci dimineata si seara. Ca sapun iti recomand Dove, dar te-as sfatui sa nu il folosesti excesiv. Dupa ani de zile in care am aplicat diferite creme, am observat ca asta este cea mai buna solutie.
buna ziua,
Folositi ptr scalp un sampon ptr dermatita seboreica- vichy sau kelusl ds sau node ds. Ptr fata folositi o crema kelual ds sau sensibio ds.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Folositi ptr scalp un sampon ptr dermatita seboreica- vichy sau kelusl ds sau node ds. Ptr fata folositi o crema kelual ds sau sensibio ds.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 5Pata mic rosie pe andebrat + dermatita seboreica
- 5dermatita seboreica, par nu foarte gras, matreata si coji
- 1dermatita seboreica
- 3dermatita seboreica pe scalp
- 1dermatita seboreica pe scalp si fata
- 0dermatita seboreica
- 0dermatita seboreica
- 4Dermatita seboreica
- 3Caderea parului si dermatita seboreica
- 1Sangerare din bube scalp nu stiu ce sa mai iau
- 0Pleoape imflamate cu vinisoare vizibile aspect de stafida
- 5Dermatita seboreica sau altceva
- 2Durere urechea dreapta!
- 2Dermatita seboreica
- 2Dermatită seboreică
- 3Dermatita seboreica
- 5Pentru cei care se lupta cu dermatita seboreica.
- 0Dermatita seboreica tratament natural si ieftin
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: