Durere urechea dreapta!
Buna ziua, am 19 ani, ma doare urechea dreapta de 2 zile, durerea a inceput in momentul in care m-am scarpinat cu unghia in ureche. Inainte ca durerea sa inceapa, imi curgea uneori un lichid maro deschis atunci cand ma scarpinam. Urechea nu este infundata, durerea este suportabila si apare si atunci cand mestec sau misc gura. Mentionez ca ma doare si cand ating urechea. Cand pun capul pe perna, pe partea cu urechea afectata, se infunda, dar daca fac anumite miscari se desfunda, nu ramane asa. Si de dimineata cand m am aplecat sa imi leg sireturile, mi s-a infundat pt o clipa urechea, dar a revenit la normal imediat. Am luat aseara un ibuprofen deoarece ma durea putin mai rau si m am trezit cu o durere mai mica, dar care persista in continuare.
Atunci cand suflu nasul se infunda putin, dar daca fac anumite miscari revine la normal. Nu stiu daca are legatura, dar am si dermatita seboreica care apare pe scalp si dupa ureche, uneori si in ureche sub forma de cojite. Nu folosesc betisoare de urechi.
Ma puteti ajuta cu un raspuns? Ce as putea avea?
Atunci cand suflu nasul se infunda putin, dar daca fac anumite miscari revine la normal. Nu stiu daca are legatura, dar am si dermatita seboreica care apare pe scalp si dupa ureche, uneori si in ureche sub forma de cojite. Nu folosesc betisoare de urechi.
Ma puteti ajuta cu un raspuns? Ce as putea avea?
2 comentarii
O otita Externa... Care a fost provocata de traumatism ul local
Dar cauza acelor secreții din ureche și dermatita se afla în intestin. Ai intoleranta la anumite alimente și sistemul limfatic încearcă sa arunce prin piele unele toxine..
Acum e cazul de consult orl
După mergi și la gastrologie
Dar cauza acelor secreții din ureche și dermatita se afla în intestin. Ai intoleranta la anumite alimente și sistemul limfatic încearcă sa arunce prin piele unele toxine..
Acum e cazul de consult orl
După mergi și la gastrologie
Multumesc, mi-am cumparat niste picaturi Ototis, dar o sa ma duc si la orl
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nu pot pune capu' pe perna. din cauza urechii
- 3Sufar de dermatita seborica...
- 3Dermatita seboreica sau dermatita de contact?
- 2Dermatita seboreica
- 0Doua boli de piele? Posibil?
- 23Ureche infundata + durere surda
- 2Dermatita Seboreica (Semn Buba Umflatura)
- 17Lichid in spatele timpanului cu pierderea auzului treptat pe urechea stanga
- 2Afectiune la nivelul fetei
- 0durere urechea dreapta urgent
- 5Ajutor, ma doare urechea înăuntru, durere de cap în jurul urechii
- 0Junghiuri urechea dreapta
- 2Mam zgariat in ureche si ma doare
- 3Picăturile auriculare
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
- 2Dermatita seboreica
- 1Dermatita seboreica scalp
- 6Furnicături și durere de urechi
- 1Durere ureche fetiță 9ani