exces de sebum
buna ziua,
am o problema cu excesul de sebum ce ma deranjeaza cel mai mult de ceva timp. am fost la o gramada de doctori ginecologi.endocrinologi si dermatologi. am fost tratata cu anticonceptionale desorelle ; marvelon si apoi diane35. dar zic eu de la ele m-am dereglat si mai mult nu am avut asa sebum inainte.dupa ele un exces de sebum ce am observat. mii s-a recomandat spironolactona 100 mg de doua ori pe zi. intrebarea mea este daca acest tratament este bun si da roade si sa nu imi faca mai rau. in situatia mea ce se poate administra ? va multumesc
am o problema cu excesul de sebum ce ma deranjeaza cel mai mult de ceva timp. am fost la o gramada de doctori ginecologi.endocrinologi si dermatologi. am fost tratata cu anticonceptionale desorelle ; marvelon si apoi diane35. dar zic eu de la ele m-am dereglat si mai mult nu am avut asa sebum inainte.dupa ele un exces de sebum ce am observat. mii s-a recomandat spironolactona 100 mg de doua ori pe zi. intrebarea mea este daca acest tratament este bun si da roade si sa nu imi faca mai rau. in situatia mea ce se poate administra ? va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ce fel de boala este?
- 2dermatita seboreica
- 5Pata mic rosie pe andebrat + dermatita seboreica
- 2dermatita seboreica
- 7Dermatita seboreica
- 3dermatita seboreica pe scalp
- 1dermatita seboreica - solar
- 4matreata si caderea parului
- 5Dermatita seboreica
- 1dermatita seboreica pe scalp si fata
- 0fluocinolon in sarcina
- 4Dermatita seboreica
- 0Tratament dermatita seboreica
- 2Dermatita seboreica ma roade
- 1Umflătură dureroasă pe scalp.
- 0Vopsitul in condițiile dermatitei seboreice
- 1Sangerare din bube scalp nu stiu ce sa mai iau
- 0Pleoape imflamate cu vinisoare vizibile aspect de stafida
- 5Pentru cei care se lupta cu dermatita seboreica.
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica seboreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: