Depresie-probleme sexuale

Am fost diagnosticat cu depresie si urmez un tratament cu SEROXAT 20- 1cp/zi si RIVOTRIL - 1cp/zi (in 2 reprize).Am inceput tratamentul pe 2 Feb.2010 si am probleme sexuale(lipsa libidou si imposibilitatea de a finaliza-ejacula. Mentionez ca am 52 de ani si am avut o viata sexuala normala cu 2-3 contacte saptamanal. Intrebarea mea este cu ce pot sa depasesc aceste neajunsuri (medicatie adecvata) in caz contrar ma simpt nevoit sa intrerup tratamentul. Astept raspuns de la medici sau de la cei care s-au confruntat cu asa ceva. Va multumesc
3 comentarii

lipsa libidoului me normala la acest pastile, mai ales in doze mai crescute, daca scadeti dozele v/a reveni totul la normal. numai bine!

PAREREA MEA E CA PSIHIATRI NU STIU DECAT SA TI DEA UN TRATMENT MEDICAMENTOS CARE LA UN MOMENT DAT TREBUIE OPRIT, SI NU AI REZOLVAT NIMIC...TREBUIE SA NE MOBILIZAM CA SA TRECEM PESTE DEPRESII, ANXIETATE...ETC

Seroxat???Il stiu ca am luat si eu.Dar eu sunt fata.Scrie pe prospect ca poate duce la impotenta.Nu este recomandat barbatilor.Da da tulburari de libido.Mergi la alt psihiatru.
Pentru BUBUBU: medicamentele anihileaza/diminueaza simptomele, in timp ce un psihoterapeut iti face psihoterapie.In multe cazuri psihoterapia nu se poate face cand tu esti incarcat de simptome.Incearca sa ii povestesti ceva unui om foarte agitat de exemplu, dar agitat in sensul mai grav.Cu cat ramane ala din ce i-ai spus tu.Trebuie sa fie calm ca sa receptioneze si nu in ultimul rand sa se sesizeze pe sine ca sa poata avea o reactie.
Pentru BUBUBU: medicamentele anihileaza/diminueaza simptomele, in timp ce un psihoterapeut iti face psihoterapie.In multe cazuri psihoterapia nu se poate face cand tu esti incarcat de simptome.Incearca sa ii povestesti ceva unui om foarte agitat de exemplu, dar agitat in sensul mai grav.Cu cat ramane ala din ce i-ai spus tu.Trebuie sa fie calm ca sa receptioneze si nu in ultimul rand sa se sesizeze pe sine ca sa poata avea o reactie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4RMN cocludent sau nu?
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 11sufar din cauza bolii mele
- 6pot scapa de dependenta de medicamente de la psihiatru?
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 15Depresie?
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 3Depresie, sau oboseala nervoasa ?
- 11Mi-am pierdut speranta...
- 7conceperea unui copil in perioada tratamentului cu cipralex
- 4Antidepresive in timpul sarcinii
- 2Depresie?
- 3Coaxil de 12, 5mg efecte adverse Cardiaci?
- 3depresie, anxietate
- 1Depresie
- 4Depresie grava
- 1Insomnie de la antidepresiv? dorm maxim 2 ore pe noapte
- 5Depresie si ameteala continua
- 9Un antidepresiv bun stie cineva?
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: