Depresie accentuata
Buna ziua,
Problema mea este legata de o stare depresiva accentuata care dureaza de ani buni si care implica toate simptomele acestei stari (insomnie, neincredere in fortele proprii, pierderea sperantei, sentimentul de vinovatie in tot ceea ce fac, tristete accentuata, izolare.)
Orice incercare a mea de a trece peste aceasta stare nu a avut niciun rezultat, motiv pt care ma adresez dumneavoastra cu rugamintea sa imi spuneti catre ce specialitate ar trebui sa ma indrept, psihiatrie sau psihologie? Care este primul pas in acest sens?
Astept cu nerabdare raaspunsul dumneavoastra.
Multumesc,
Dana
Problema mea este legata de o stare depresiva accentuata care dureaza de ani buni si care implica toate simptomele acestei stari (insomnie, neincredere in fortele proprii, pierderea sperantei, sentimentul de vinovatie in tot ceea ce fac, tristete accentuata, izolare.)
Orice incercare a mea de a trece peste aceasta stare nu a avut niciun rezultat, motiv pt care ma adresez dumneavoastra cu rugamintea sa imi spuneti catre ce specialitate ar trebui sa ma indrept, psihiatrie sau psihologie? Care este primul pas in acest sens?
Astept cu nerabdare raaspunsul dumneavoastra.
Multumesc,
Dana
3 comentarii
Mergeti mai bine la un homeopat adevarat. Problema este la nivelului sufletului si homeopatia este cea mai efectiva pt. a-l vindeca pe acesta. De la psihiatri si pshihologi veti primi in general psihofarma si sfaturi pe care nu le puteti pune in aplicare caci mintea este o parte din suflet si nu invers.
Buna Dana,
Este de preferat sa mergi la un psihoterapeut (bun) de la tine din oras.
Uneori efortul personal de a te face bine este sabotat chiar de starea in care te afli.
Tocmai de aceea ai nevoie de o persoana specializata impreuna cu care sa poti destructura aceste stari si motivele care le mentin active.
Un psihiatru te poate ajuta cu ajutorul unor pastile care de obicei modifica starea de depresie. Insa din pacate pastilele nu dau raspunsuri la intrebari, si nici nu creeaza strategii de succes si de destructurare a simptomelor nedorite care de cele mai multe ori sunt mentinute de o situatie din viata actuala a persoanei, sau de cate un comportament parazit "invatat" intr-un moment din trecut.
Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
Este de preferat sa mergi la un psihoterapeut (bun) de la tine din oras.
Uneori efortul personal de a te face bine este sabotat chiar de starea in care te afli.
Tocmai de aceea ai nevoie de o persoana specializata impreuna cu care sa poti destructura aceste stari si motivele care le mentin active.
Un psihiatru te poate ajuta cu ajutorul unor pastile care de obicei modifica starea de depresie. Insa din pacate pastilele nu dau raspunsuri la intrebari, si nici nu creeaza strategii de succes si de destructurare a simptomelor nedorite care de cele mai multe ori sunt mentinute de o situatie din viata actuala a persoanei, sau de cate un comportament parazit "invatat" intr-un moment din trecut.
Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
am si eu intrebare pt d-nul dr Andrei Dumitrescu! mi sa pus diagnosticul atacuri de panica si de anul trecut din vara pana anul acesta in feb am facut un tratament cu alprazolam 0, 25(2 zi), stimuloton 50(1 pe zi), si propranolol de 40(2 zi) pt pulsul marit.am mers la alt medic unde mi-a dat diagnosticul de tulburari depresive si mi-a dat tratament cu stimuloton de 50 (3 pe zi) si seroquel 100 (1 pe zi)dar la farmacie mi sa spus ca e prea mult stimuloton.ce sa fac?sa iau 3 pe zi cum a spus medicul?deocamdata iau un stimuloton pe zi.la ce interval ar trebuii sa maresc doza?
va multumesc
va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 14Fizic sau psihic?
- 150Lupta cu depresia
- 11sufar din cauza bolii mele
- 60intrebare pt. dr. psihiatrii: tratament de intretinere pentru depresie?
- 22anxietate si depresie?
- 4pui de depresie, stari de tristete...
- 3nu imi mai dau seama pe ce lume sunt
- 8despartire, inceput depresie
- 10Deshidratarea, la originea depresiilor şi a proastei dispoziţii
- 37Simptome negative?
- 4criza puternica de depresie
- 4suspect depresie
- 11depresie? anxietate? Ma ajuta cineva?
- 23Nu mai am sentimente! E de la depresie?
- 5Cine ma poate sfatui... prietena mea sufera de tulburare schizoafectiva
- 1Depresie
- 2Depresie sau altceva
- 7Depresie severa cronica
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: