Depresie
ciorapel nu cred ca este in stare sa se descurce singur la varsta asta...eu am 22 si incerc din rasputeri sa-mi fac o viata
fitzie asculta-ma...si eu am fost in situatia ta poate chiar mai sunt(probleme in familie, probleme financiare...etc.) iar la 19 ani am avut primul episod...urmand apoi al doilea pentru ca nu am luat tratamentul.
Sunt curios daca fumezi si daca mai consumi alcool eu te sfatui sa incerci sa faci sport chiar acasa nu neaparat la sala daca nu ai posibilitatea.Trebuie sa te lasi de fumat sa nu mai consumi alcool, cafea, energizante sa faci sport si poate vei reusi sa inlaturi sansa aparitiei unui episod...
te pot sfatui sa incerci branca ursului care pe langa efectul principal pe mine ma ajuta foarte mult sa am o stare psihica buna si sa pot munci..
fitzie asculta-ma...si eu am fost in situatia ta poate chiar mai sunt(probleme in familie, probleme financiare...etc.) iar la 19 ani am avut primul episod...urmand apoi al doilea pentru ca nu am luat tratamentul.
Sunt curios daca fumezi si daca mai consumi alcool eu te sfatui sa incerci sa faci sport chiar acasa nu neaparat la sala daca nu ai posibilitatea.Trebuie sa te lasi de fumat sa nu mai consumi alcool, cafea, energizante sa faci sport si poate vei reusi sa inlaturi sansa aparitiei unui episod...
te pot sfatui sa incerci branca ursului care pe langa efectul principal pe mine ma ajuta foarte mult sa am o stare psihica buna si sa pot munci..
fitzie si eu am fost poate in situatia ta...te sfatuiesc sa renunti la fumat(ceea ce eu nu am reusit), alcool, cafea, energixante sa faci sport(chiar acasa daca la sala mnu ai posibilitatea:2 gantere) si sa faci astfel incat sa reusesti sa consumi fructe si sa manaci de 4 ori pe zi astfel existand posibilitatea inlaturarii unui viitor episod care ar fi dezastruos...
ciorapel nu cred ca baiatul asta ar putea sa se intretina in tara !in afara se poate prin obitnerea unui job cu cazare sau ceva asemanator
ciorapel nu cred ca baiatul asta ar putea sa se intretina in tara !in afara se poate prin obitnerea unui job cu cazare sau ceva asemanator
Unii cu prea multe moase altii cu niciuna ! Geea daca nu te simti bine cu acel medicament cere-i medicului sa ti-l schimbe si nu te mai chinui cu el aiurea ! Iti sugerez o cantitate minima de citalopram ( cipralex) sau de paroxetina (seroxat), primul este bun pe depresie al doilea este foarte bun pt simtomele de fobie sociala, complexe de inferioritate..
Eventual cauta alt medic daca acesta nu te asculta cum trebuie !
Curaj !
Eventual cauta alt medic daca acesta nu te asculta cum trebuie !
Curaj !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72Intrebare pentru medicii psihiatri si nu numai
- 38depresie, ganduri de suicid?
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 5Mama mea este depresiva - ce este de facut?
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 9Nu ma depisteaza
- 1Pacientele gravide care sufera de depresie. Cum nastem?
- 56despre depresie... cum ati scapat de ea?
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 4O problema destul de jenanta...
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 15Am nevoie de sfatul mamelor - problema adolescent
- 4Ajutor in depresie
- 63Depresie+ fobie sociala
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 5Cine ma poate sfatui... prietena mea sufera de tulburare schizoafectiva
- 7Ajutați ma! m-am gândit în ultimele ore numai la sinucidere
- 10Ma lupt cu depresia
Mai multe informații despre: Depresia Depresia la copii si adolescenti Suicidul Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: