colon iritabil cu diaree si depresie
ce recomndati urgent pentru un colon iritabil cu diaree unei persoane publice care nu poate merge la toalete cand vrea.din cauza asta a intrat in depresie.ajutatine
3 comentarii
incearca ceai de sunatoare te strange la burta si in acelasi timp e si linistitor si te scapa de depresie.ptr mine este cel mai bun tratament in situatii de acest gen.inlocuieste apa cu ceaiul pana iti revii.
Sa ia inainte de fiecare masa principala, deci de trei ori pe zi, cate o capsula de jaorrodophilus+fos. Va vedea efectele de a doua zi. Sunt probioticele cele mai performante, dar poate lua orice fel de probiotice. Nu spun sa fac reclama, spun din proprie experienta, cu mai multi ani in urma a trebuit sa renunt la serviciu din aceeasi cauza, deci stiu prin ce trece, , , ,
In orice caz, trebuie sa caute concret cauza principala a SCI si daca repara aceasta cauza se va simti mult mai bine si i se va diminua si depresia care este strans legata de aceasta suferinta fizica.
Sunt multe aspecte de luat in calcul, din pacate gastroenterologii nu prea au rabdare, iar SCI e un diagnostic atat de general, , , , e ca si cum ai spune ca te doare capul, cand de fapt e de la dinti, sau de la ochi, sau de la tensiune.
Cu drag impartasesc orice din experienta mea. Tot ce trebuie sa stie e ca SE POATE INSANATOSI, DAR TREBUIE PERSEVERENTA!
Sa evite cruditatile, acidulatele, cafea, tigari si ar trebui sa faca si analize specifice daca n-a facut.
Sanatate!
In orice caz, trebuie sa caute concret cauza principala a SCI si daca repara aceasta cauza se va simti mult mai bine si i se va diminua si depresia care este strans legata de aceasta suferinta fizica.
Sunt multe aspecte de luat in calcul, din pacate gastroenterologii nu prea au rabdare, iar SCI e un diagnostic atat de general, , , , e ca si cum ai spune ca te doare capul, cand de fapt e de la dinti, sau de la ochi, sau de la tensiune.
Cu drag impartasesc orice din experienta mea. Tot ce trebuie sa stie e ca SE POATE INSANATOSI, DAR TREBUIE PERSEVERENTA!
Sa evite cruditatile, acidulatele, cafea, tigari si ar trebui sa faca si analize specifice daca n-a facut.
Sanatate!
Recomand capsulele Colon sanatos, cate 1 capsula de trei ori pe zi, si capsule Confort emotional, cate 1 capsula de trei ori pe zi, timp de 3 luni. Dau rezultate foarte bune in colonul iritabil, regleaza tranzitul intestinal si ajuta adaptarea la stres.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este depresie? devin dependenta de pastile?
- 5obsesii, vocii si citirea gandurilor
- 2diaree in timpul zilei, logest spre seara
- 23Ma simt foarte rau!
- 5de ceva timp se poarte foarte ciudat si este foarte deprimata
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 5sindromul anxios depresiv - tratament naturist?
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 4de 5 zile am dureri de burta si diaree
- 2colon iritabil sau nu?
- 17Se poate muri din aceasta boala? depresie, anexietate, atacuri de panica..
- 1Colon Iritabil
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 4De ce nu mai scap de depresie?
- 4anxietate depresie sau schizofrenie panaroida
- 8angajare cu depresie
- 4Pareri
Mai multe informații despre: Depresia Colonul iritabil Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: