depresie, din nou?

29-06-2007
provision
Nu este medic/terapeut
provision
sper sa reusesc sa trimit totusi un mesaj!
3 comentarii
0
29-06-2007, ora 00:00
provision
Nu este medic/terapeut
provision
Am fost diagnosticata de acum 13 ani pe rand cu:distonie neuro-vegetativa, nevroza anxioasa, depresie anxioasa!M-am simtit mai bine sau mai rau in functie parca de evenimentele peste care am trecut :examenele copiilor, decesele din familie si alte intamplari mai urate.Oricum niciodata nu m-am mai simtit omul de dinainte!M-am obisnuit si cu simptomele depresiei chiar daca sunt atat de sacaitoare!Cei cu diagnosticul depresiei stiu despre ce este vorba!Am tot sperat in acesti ani ca odata si odata voi fi totusi ca inainte, dar nu.cu depresia nu te joci!Apare cand vrea si cum vrea ea !Sant cazuri, am inteles, cand dispare ca si cand n-ar fi fost!Asa o fi dar nu la ghinionisti ca mine!Acum sunt dupa un deces in familie si bineinteles ca dupa 4 saptamani de la inmormantare ma simt nu asa de bine!Am sa incerc sa nu mai iau nici o pastila de frontin, imovane, coaxil.Sper sa reusesc sa trec peste tot cu ceai de sunatoare!Voi ce credeti despre asta?
0
01-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Mai degrabă ar fi bine să încercaţi un tratament combinat homeopatie+acupunctură.
0
26-03-2008, ora 00:00
duchi
Nu este medic/terapeut
duchi
dupa pierderea unei sarcini au inceput si problemele mele.sunt 3 ani de atunci.am reusit sa depasesc totul cu ajutorul acupuncturii.a gelului de aloe vera.cu sunatoare.ulei de levantica.rugaciuni si minerale.Nu stiu ce mi/a venit de hac din toate astea cert este ca nici nu stiu cum au disparut rand pe rand toate starile de rau.Daca doriti putem comunica pe ID/ul meu..fedorcornelia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •