depresie, din nou?
3 comentarii
Am fost diagnosticata de acum 13 ani pe rand cu:distonie neuro-vegetativa, nevroza anxioasa, depresie anxioasa!M-am simtit mai bine sau mai rau in functie parca de evenimentele peste care am trecut :examenele copiilor, decesele din familie si alte intamplari mai urate.Oricum niciodata nu m-am mai simtit omul de dinainte!M-am obisnuit si cu simptomele depresiei chiar daca sunt atat de sacaitoare!Cei cu diagnosticul depresiei stiu despre ce este vorba!Am tot sperat in acesti ani ca odata si odata voi fi totusi ca inainte, dar nu.cu depresia nu te joci!Apare cand vrea si cum vrea ea !Sant cazuri, am inteles, cand dispare ca si cand n-ar fi fost!Asa o fi dar nu la ghinionisti ca mine!Acum sunt dupa un deces in familie si bineinteles ca dupa 4 saptamani de la inmormantare ma simt nu asa de bine!Am sa incerc sa nu mai iau nici o pastila de frontin, imovane, coaxil.Sper sa reusesc sa trec peste tot cu ceai de sunatoare!Voi ce credeti despre asta?
Mai degrabă ar fi bine să încercaţi un tratament combinat homeopatie+acupunctură.
dupa pierderea unei sarcini au inceput si problemele mele.sunt 3 ani de atunci.am reusit sa depasesc totul cu ajutorul acupuncturii.a gelului de aloe vera.cu sunatoare.ulei de levantica.rugaciuni si minerale.Nu stiu ce mi/a venit de hac din toate astea cert este ca nici nu stiu cum au disparut rand pe rand toate starile de rau.Daca doriti putem comunica pe ID/ul meu..fedorcornelia
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9stare de epuizare psihica si fizica
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 6nu mai sunt cine eram, depresia persistenta dupa o relatie
- 39Oare o sa scap vreodata? Tulburare anxioasa-depresiva
- 4zyprexa si 5htp
- 19Depresie
- 9Ajutor mi-e teama sa iau tratament
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 9Anxietate depresie
- 6starea depresiva a sotului. ce sa fac?
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 5Depresia - prof. univ. dr. Dan Prelipceanu
- 8Dupa multe analize am fost diagnosticata cu anxietate si depresie
- 4Cafeina si depresia
- 9Sunt adolescent si ma simt foarte singur si melancolic
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 2Despre depresie
- 4Ganduri ciudate legate de propria moarte, de cum ar fi daca as muri.
- 4Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: