depresie, din nou?
3 comentarii
Am fost diagnosticata de acum 13 ani pe rand cu:distonie neuro-vegetativa, nevroza anxioasa, depresie anxioasa!M-am simtit mai bine sau mai rau in functie parca de evenimentele peste care am trecut :examenele copiilor, decesele din familie si alte intamplari mai urate.Oricum niciodata nu m-am mai simtit omul de dinainte!M-am obisnuit si cu simptomele depresiei chiar daca sunt atat de sacaitoare!Cei cu diagnosticul depresiei stiu despre ce este vorba!Am tot sperat in acesti ani ca odata si odata voi fi totusi ca inainte, dar nu.cu depresia nu te joci!Apare cand vrea si cum vrea ea !Sant cazuri, am inteles, cand dispare ca si cand n-ar fi fost!Asa o fi dar nu la ghinionisti ca mine!Acum sunt dupa un deces in familie si bineinteles ca dupa 4 saptamani de la inmormantare ma simt nu asa de bine!Am sa incerc sa nu mai iau nici o pastila de frontin, imovane, coaxil.Sper sa reusesc sa trec peste tot cu ceai de sunatoare!Voi ce credeti despre asta?
Mai degrabă ar fi bine să încercaţi un tratament combinat homeopatie+acupunctură.
dupa pierderea unei sarcini au inceput si problemele mele.sunt 3 ani de atunci.am reusit sa depasesc totul cu ajutorul acupuncturii.a gelului de aloe vera.cu sunatoare.ulei de levantica.rugaciuni si minerale.Nu stiu ce mi/a venit de hac din toate astea cert este ca nici nu stiu cum au disparut rand pe rand toate starile de rau.Daca doriti putem comunica pe ID/ul meu..fedorcornelia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Tratament Zeldox
- 24LUPTA CU DEPRESIA
- 63cum sa fac sa lucrez si eu?
- 14Depresie provenita din pesimism + stress ?
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 8oare ce am ?
- 5cum ati scapat de depresie si anxietate?
- 26credeti ca se poate scapa de tulburare depresiv anxioasa ?
- 69ma lupt in fiecare zi cu mine insumi
- 8Omega 3 impotriva depresiei
- 16Depresie?
- 4anxietate, depresie si depersonalizare
- 11am facut primul pas
- 0sfaturi depresie severa si insomnie
- 35sunt in pragul unui divort iar persoanele dragi nu ma inteleg
- 3Depresia mamei mele care influenteaza restul membrilor!
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 40Disparitia totala a sexualitatii - Benzodiazepine - Depresie - Anhedonie
- 3tulburari depresive
- 10Tentaculele depresiei...
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: