depresia anxioasa
![Popstan Rodica](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna.seara!Ma nunesc Popstan Rodica si am si eu o broblema, zic eu destul de grava.Cam de vre-o trei luni am facut frisoane puternice si in acelasi timp mi-a urcat si tensiunea arteriala la207/160.Am fost la mai multi medici care mi-au dat tot felul de diagnostice si mai ciudat este faptul ca toate analizele mi-au iesit bine.Aceste frisoane se repeta de mai multe ori pe zi si deasemenea imi urca si tensiunea.Mi s-a sugerat sa fac si un control psihiatric.Se poate sa fac aceste frisoane pe baza psihica?Va rog foarte mult sa-mi dati un sfat ca sa ma linistesc putin, pentru ca aceste simtome ma epuizeaza si fizic si psihic.Ce trebuie sa fac, incotro sa ma mai indrept.Cu multumiri Rodica,
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Stimata doamna,
Mai luati cumva vreun alt medicament ? Sau ceaiuri ?
Aceste frisoane apar fara vreun motiv anume. Stati linistita si apar sau este vorba si de un fond de anxietate ?
Mai luati cumva vreun alt medicament ? Sau ceaiuri ?
Aceste frisoane apar fara vreun motiv anume. Stati linistita si apar sau este vorba si de un fond de anxietate ?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Cititi, va rog, pana la capat si ajutati-ma daca puteti!!! episoade depresive
- 5Depresie si acupunctura
- 7Cat mai trebuie sa fac tratament?
- 9Nu stiu cum sa procedez, cine imi poate da un sfat ?
- 10Depresie mascată
- 1depresia afecteaza si fizic?
- 5Atac de anxietate si depresie
- 19Cum este cipralex comparativ cu seroxat?
- 9avc grav, diabet, glaucom, depresie suicid la doar 60 de ani
- 1Magneziu in stari depresive
- 7Depresie si medicamentele care mi-au fost prescrise de catre medic.
- 4atac de panica, hipohondrie, depresie
- 4Tahicardie tot timpul
- 4Depresie rezistenta
- 6Tulburarea depresiv anxioasa
- 8Tata internat la psihiatrie si nu stim ce exact ce are si mai ales daca se poate remedia
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 5Azi deprimat, miine OK ?
- 12Cateva nelamuriri si intrebari
- 7Am depresii recurente
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: