Tratament duloxetina
Buna ziua!
A luat cineva tratament cu duloxetina? Vreau sa intreb cate ceva. Mulțumesc
A luat cineva tratament cu duloxetina? Vreau sa intreb cate ceva. Mulțumesc
4 comentarii
Fiecare organism reacționează altfel, in functie de caractersticile individuale. Parerea altora te poate influiența. E bine sa vorbești cu medicul care te cunoaste si stie cum reactionezi la medicamente.
Buna ziua si mulțumesc pt răspunsul de pe forum. Voiam doar sa vad daca s-a mai confruntat cineva cu simptomele cu care m-am confruntat eu de cand am urmat tratament cu duloxetina. Am luat o scurta perioada tratament cu duloxetina deoarece inainte am luat tratament cu Cipralex. Cand am intrerupt tratamentul cu duloxetina am intrerupt treptat timp de o luna reducand dozele. Dupa ce am întrerupt au început niste simptome de intrerupere zic eu, in special greata, voma si probleme cu stomacul. Am stat asa mai bine de o luna cu simptomele acestea, facand tot felul de controale crezand ca problema vine din alta parte, cand de fapt problema e intreruperea acestui medicament, deoarece l-am reluat si simptomele au început sa dispara, chiar daca l-am luat la mai bine de o luna distanta acest medicament, ca și cum corpul tanjea dupa acest medicament. Cand am inceput tratamentul psihiatric nu am avut simptome de genul acesta, deci nu pot sa zic ca am revenit la starea initiala intrerupand tratamentul. Din punctul meu de vedere acest medicament este un drog, desi l-am luat foarte puțin timp si l-am intrerupt gradat mi-a dat asemenea simptome de intrerupere. La Cipralex nu am avut probleme cand l-am intrerupt desi l-am luat o perioada mai lunga.
@ stefania_andreea
Incercati sa postati topicul pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Are mai multi utilizatori si acolo aveti mai multe sanse sa gasiti pe cineva care a luat Duloxetina.
Sanatate multa!
Incercati sa postati topicul pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Are mai multi utilizatori si acolo aveti mai multe sanse sa gasiti pe cineva care a luat Duloxetina.
Sanatate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3care efectul schimbarii medicamentelor in tratarea depresiei?
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 13ajutor combatere depresie
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 35sunt o fire nefericita!
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 6medicamente antidepresive de patru zile...
- 3efecte negative rispolept consta
- 3Coaxil de 12, 5mg efecte adverse Cardiaci?
- 2Remotiv si efectele adverse
- 15Nu isi fac efectul antidepresivele!!!
- 1Intrerupere tratament antidepresiv.
- 3Dubii in legatura cu antidepresivele
- 1Insomnie de la antidepresiv? dorm maxim 2 ore pe noapte
- 4Despre paroxetin
- 4Intrebare: pentru ce diagnostice se poate recomanda AMITRIPTILINA
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 4Antidepresive
- 2Tratament seroxat
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: