Tratament duloxetina

24-01-2023
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Buna ziua!
A luat cineva tratament cu duloxetina? Vreau sa intreb cate ceva. Mulțumesc
4 comentarii
1
24-01-2023, ora 15:46
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Fiecare organism reacționează altfel, in functie de caractersticile individuale. Parerea altora te poate influiența. E bine sa vorbești cu medicul care te cunoaste si stie cum reactionezi la medicamente.
1
24-01-2023, ora 16:20
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Buna ziua si mulțumesc pt răspunsul de pe forum. Voiam doar sa vad daca s-a mai confruntat cineva cu simptomele cu care m-am confruntat eu de cand am urmat tratament cu duloxetina. Am luat o scurta perioada tratament cu duloxetina deoarece inainte am luat tratament cu Cipralex. Cand am intrerupt tratamentul cu duloxetina am intrerupt treptat timp de o luna reducand dozele. Dupa ce am întrerupt au început niste simptome de intrerupere zic eu, in special greata, voma si probleme cu stomacul. Am stat asa mai bine de o luna cu simptomele acestea, facand tot felul de controale crezand ca problema vine din alta parte, cand de fapt problema e intreruperea acestui medicament, deoarece l-am reluat si simptomele au început sa dispara, chiar daca l-am luat la mai bine de o luna distanta acest medicament, ca și cum corpul tanjea dupa acest medicament. Cand am inceput tratamentul psihiatric nu am avut simptome de genul acesta, deci nu pot sa zic ca am revenit la starea initiala intrerupand tratamentul. Din punctul meu de vedere acest medicament este un drog, desi l-am luat foarte puțin timp si l-am intrerupt gradat mi-a dat asemenea simptome de intrerupere. La Cipralex nu am avut probleme cand l-am intrerupt desi l-am luat o perioada mai lunga.
1
24-01-2023, ora 18:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ stefania_andreea

Incercati sa postati topicul pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Are mai multi utilizatori si acolo aveti mai multe sanse sa gasiti pe cineva care a luat Duloxetina.
Sanatate multa!
1
24-01-2023, ora 19:08
stefania_andreea
Nu este medic/terapeut
stefania_andreea
Mulțumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul