Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
Buna ziua,
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36e depresiv
- 3Depresie sau altceva?
- 5Vreau sa scap de tulburari depresive
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 7am luat un drog super blackout si m-am trezit cu depresie
- 6Probleme de la stres, depresii
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 3depresie, atac de panica si terapia power ki
- 11nevroza anxioasa
- 5depresie si efecte asupra relatiei de cuplu
- 7recomandare: tratament pt depresie
- 3Suspiciune sectiune nerv median AB stang
- 1care sunt antidepresivele de ultima generatie
- 6medicamente antidepresive de patru zile...
- 2Depresie?
- 17medicamente naturiste sau alopate pt depresie?
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 5să intreb altfel, ia cineva Cymbalta?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 2Melatonina insomnie si antidepresiv
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: