Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
Buna ziua,
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
Ma supara usoare ameteli, paca imi amorteste pielea capului, senzatii de slabiciune in picioare (de la genunchi), uneori cate o intepatura sau junghi, in diferite parti ale corpului (dar trece repede) si parca gatul imi intepeneste..
Rareori sint cate o arsura in bratul stang si piciorul stang. La o veste proasta sau emotie puternica, am senzatia ca imi vibreaza ceva tot in mana si piciorul stang...
Am facut investigatii peste investigatii, am ajuns la psihiatru.. Diagnosticul este titlul subiectului si mi s-a prescris Arketis cate 1/4 doar seara, 4 zile, apoi la amiaz 1/4 si seara 1/4, tot 4 zIle si apoi 1/2 amiaz si 1/2 seara. Peste 2 saptamani sa merg la control..
Va rog pe cei care ati fost diagnosticati cu tulb, anx. depresive, ce simtiti? Ati luat Arketis? La ce sa ma astept?
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Dureri de cap de trei luni
- 5Durere temporo-mandibulara, ma doare destul de tare cand deschid gura
- 113Tentative de sinucidere
- 23De 18 ani tot bolnava sunt... nu ma ajuta tratamentul!
- 3Prozac
- 6Cam de circa 11 luni ma aflu in Suedia si ma simt groaznic
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 12Sindrom obsesiv-compulsiv - ganduri oribile
- 8anxietatea, depresia pot fi vindecate cu ajutorul afirmatiilor pozitive?
- 8depresia
- 4Ajutor in depresie
- 4cum as putea sa scap de depresie... din dragoste?
- 5Antibioticele vs Xanax & Escitalopram
- 9Depresie
- 1coaxil si prozac
- 6Atacuri de panica anxietate depresie
- 0Insomnie antidepresiv
- 3Spravato spray
- 1Administrare elontril
- 2Tratament Serodeps 25mg
Mai multe informații despre: Depresia Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: