ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Dependent de metadona (sintalgon)

371 comentarii 1 2 ..... 111213 Înainte ›
0
30-12-2014, ora 17:03
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Multumesc gabi!
0
30-12-2014, ora 17:10
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
le-am gasit pe net...nu stiu daca sunt bune.
0
30-12-2014, ora 17:13
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
ti am trimis in privat.
0
30-12-2014, ora 17:54
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Fratilor care vreti sa va lasati cu adevarat mergeti si bateti la toate usile, inrositi telefoanele lasati vorba si va puneti pe liste la toate centrele, gratuite sau nu.si pana atunci va intelege oricine daca luati dupa strada sau daca trageti dava ca nu aveti de ales altecva.nu intelege doar cine e jartea si da din gura aiurea fara sa fi fost vreodata in cauza.dar mai mult ca sigur ca reusesti la CAIA Pantelimon, acum nu stiu dupa cat timp te vor chema la tratament dar te cheama sigur cand au locul liber, care poate sa fie liber deja.tu dute si pune te pe liste la toate intr o luna poate doua te suna unii sigur si fratilor pana atunci...Dumnezeu cu mila ca alta cale nu exista.dava sau cumperi, 15 lei aia de 20 mg, 5 lei aia de 5 mg.aia de 2, 5 NU se mai gaseste prin amabilitatea unui sifon care merita pe ce am mai scump un buzunar la gat facut acum de Anul Nou, poate o sa l prinda cine trebuie ca fraierul e vrut de multi baieti pe care ia fericit...
0
30-12-2014, ora 18:00
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE SI CONSILIERE ANTIDROG BUCURESTI-SECTOR 2
Str. Walter Maracineanu nr. 5-8, cam. 262, 264, 264A, 266, sector 1
Tel/Fax 021.317.76.78
Orar: L-V: 8-16

Suna la astia vezi daca lucreaza maine si du-te la ei.ei stiu toate centrele.si cred ca te ajuta sa si gasesti un centru
0
30-12-2014, ora 18:08
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
De cumparat se gaseste in perioada asta ca au luat multi reteta de sarbatori adica pe 10 zile cel putin...ganditiva ca stiu baieti care din astea traiesc, pe scurt fac trafic ar zice unii, dar probabil ca sint aia care n au facut una de un leu in viata lor decat de la mami si tati si habar n au cum se fac bani si cat de greu.revenind ganditi va ca iau 6 buc pe zi(de 20 mg buc), el inghite 2 sau 3 si raman 3 de vandut pe zi...scoate amaratul 45 lei si sint cel putin 200 300 de insi doar pe zona Titan Balta Alba Pantelimon Obor Colentina din care cunosc marea majoritate, cine citeste si a fost sau este drogat si a umblat printre ai nostri sa zic asa nu are cum sa nu cunoasca cel putin 2 3 insi, care la randul lor stiu altii 2 3 si tot asa deci va gasiti sa va cumparati...pana reusiti sa va inscrieti undeva sau davaua dar nu mai recomand nimanui sa mai traga H dar daca nu aveti cunostiinte nu aveti ce sa faceti decat sa luati dava dar daca aveti mai mult ca sigur ca aveti de unde sa luati pastile, sint destule in perioada asta.inca pt 3 4 zile cel mult ca dupa numai are nimeni pana se deschid iar centrele pe 7 sau 8 Ianuarie, sau cine are dupa anul nou o da cu 50 lei buc...aia de 20 mg.asa sa dat in fiece an de cand stiu.
0
30-12-2014, ora 18:50
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Nu am un anturaj foarte mare in lumea asta.am incercat sa fiu foarte discret si sa am intrari de cea mai buna calitate (nu tigani, tepari muritori de foame sau idioti care se leaga singuri).acum cu meta e ft grav in anturajul pe care il cunosc.daca a ajuns lumea sa ma sune si sa ma intrebe pe mn care eu niciodata nu am dat de inteles ca as stii vreodata pe cineva e cam nasol.eu am tras acum 2 zile si de atunci nimic sunt la rece.ma simt bine.sunt alaturi de familie prieteni mai bag un alcool dar daca nu fac nimic in privinta asta rpd stiu ca ma duc inapoi la dava care a ajuns sa nu imi faca nici o placere.va spun eu nu mai este nici o placere sa tragi in zilele astea.exemplu vi l dau cu o saptamana inainte.am luat o punga de 5 gr. pe 23 si in 4 zile am devorat o si mi am dat seama ca a trecut craciunul.am urat o dar din cauza starilor pe care ti le provoaca nu ai incotro cateodata dar acum si daca stau la rece o saptamana si lesin prin casa asta e.imi asum.incerc sa dau de o clinica care sa imi dea reteta pt ca eu nu am luat meta multa in timpul asta si vreau eu sa incerc sa le scad cat de repede este posibil.doar sa imi treaca raul fizic ca mai completez si cu o bucatica de rivotril.
0
30-12-2014, ora 19:01
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
De metadona nu scapi asa repede...e un tratament de durata pt ca trebuie pe langa dependenta fizica sa scapi si de cea psihica... si din cate stiu orice centru cu plata sau nu te cheama zilnic o perioada...
0
30-12-2014, ora 19:08
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
in iunie 2012 am reusit sa scap de tot in doar 2 luni de zile.din pacate in noiembrie 2012 m am reintalnit cu persoana cu care am inceput si mi a facut cunsotinta cu lumea asta (singurul vinovat eu sunt in afara ca nu trb sa m aintepe nu am nimic cu ea pentru ca eu unul nu as intepa pe nimeni niciodata)am inceput din nou.anul asta din aprilie pana in iunie din nou pauza adica ft putine meta chiar aveam zile cand uitam de ea.am o viata activa, sunt o persoana care imi place viata si acum in momentul de fata cu rau pe mn dar incerc sa ascund asta in fata familiei si incerc sa uit.vointa am dar e problema de anturaj.daca cumva ma intalnesc cu cnv mai ales cu EA e ft riscant.e frumoasa viata dar ft complicata.
0
30-12-2014, ora 20:32
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
La psymotion sunt eu, scuze pt raspunsul intarziat.Doctora care se ocupa iti zice de la inceput, daca esti om cu ea, e om cu tine.Daca muncesti iti poate da reteta pe o luna si te duci doar la luna.Ai pastilele acasa, le iei cand vrei..
Scrie pe net psymotion si daca suni ceri sa-ti faca programare la doamna doctor Slobozeanu cand revine din concediu pe 6-7.

Eu am rezolvat problema anturajului mutandu-ma pt 2 ani, cand am revenit inapoi doar i-am evitat, a fost totul mai simplu de cand ma asteptam.
0
30-12-2014, ora 20:42
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
Doctorita Slobozeanu e cea de care ziceai ca ca o prietena pt tine ??
0
30-12-2014, ora 21:06
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Tu realizezi ca vorbesti din filme frate???TI AM ZIS CA ESTI.orice numai cu drogurile nu ai treaba.90%din ei nu au unde sa se mute nici pt 2 ore ca mai trebuie sa scota si cate un ban, nu traiesc toti din banii lui tati si mami puiut...pe langa ca nu au unde sa se duca.Tu te ai drogat sa incerci ceva dintr o lume la care nu ai acces si cand dai de dracu fugi la mami...gandeste te ca trebuie sa te descurci singur cumetre...ce faci???TU ESTI MORT IN 5 MINUTE PE STRADA SI ESTI PRADA IDEALA!!!
0
30-12-2014, ora 21:07
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Da.Este o femeie super.Si ea este de la inceput, de la primul centru din pantelimon.Primul centru de drogati.ma ajutat mult pt ca eu am avut multe probleme dupa, atacuri de panica etc.Dar niciodata nu ma lasat sa cad.Ti-am zis, daca nu tragi si esti ok dansa te considera prietenul ei, nu pacientul ei si te trateaza ca atare.
Eu am fost si 1 an pe suboxona, era doctora Dorobatz la Caia Obreja, nu stiu cati de aici o stiu, o nesimtita, o frustrata infecta care era suparata ca din cabinet propriu de doctora a ajuns sa dea pastile la drogati si practic erai o lepadatura pt ea, la prima abatere te dadea afara.Ce sa mai stai la discutii, la chestii...Afara, pe strada cu tine drogatule.
Tocmai d-asta cand am dat de aceasta doamna doctora practic m-am simtit si eu ca un om bolnav, nu ca o lepadatura.

Gabi G, daca vorbesti cu mine, eu traiesc pe banii mei de la 16 ani, tratamentul mi-l platesc integral singur, cand ma refeream la familie ma refeream ca atunci cand nu puteam sa produc aveam ce lua din casa.Vad ca o dai in laude.Vrei sa o dam in laude? E o lauda ca esti un drogat jegos care a furat? Atunci e o lauda ca si eu am vandut heroina cati bani n-ai sa faci tu si tot neamul tau de la primul pana la al 40lea in toata viata lor.
Termina cu astea.Nu vorbi despre cineva pe care-l cunosti pe internet doar pt ca nu e de acord legat de un doctor care a favorizat exact drogatii ca tine, parsivii, sifonarii..
0
30-12-2014, ora 21:20
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Fetita taci sau te sparg la rozeta!Iti spun ca nu sti cum te cheama nici cu buletinul in mana cumetre, daca vorbesti de facut bani TACI ca ai probabil cat 19?20?...Eu am facut bani frati miu si inca fac fara sa vand droguri ca tine jegule!Esti om pizda care e tare in fata la un calculator dar daca te as avea in fata iti garantez ca faci pipi in scutece pizda!Chiar nu mi pierd timpul cu cacati ca tine care vorbesc din basme...TRAFICANTULE:))))FA NANI!
0
30-12-2014, ora 21:25
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Pai eu prietene? Tu ai inceput sa te dai mare, de parca e o lauda ca esti un ferentarist si ca ti-o arzi pe masini la portofele.Nu e nici o lauda.
D-astia ca tine am fumat multi, si vorbe ce scoti tu le foloseam in 2006.Hai sa incheiem ca totusi asta este un forum, multi cer pareri aici, nu stau sa te asculte pe tine, mai ai ceva de zis.Da-mi mesaj si discutam pana dimineata.Sarbatori fericite.Salut.
0
30-12-2014, ora 21:27
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
...si mai te si dai de gol ca prostul...EU N AM LUAT IN VIATA MEA NIMIC DIN CASA!..AM DAT CASA, CASELE CU TOTULfacute de mine.in care stau singur de la 17 ani...daca vorbim de facut bani...tu ai fugit cu frigiderul lu mama ta pe scari...taci!...cat despre drogati jegosi fetita tata tu poti sa mi folosesti ciorapii pe post de parfum..
0
30-12-2014, ora 21:31
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Stii unde mai aud povesti ca ale tale ? Pe ferentari.Au aia niste povesti...Dar nici cu a ta nu mie rusine.Probabil esti frustrat rau acum ca nu mai poti sa vinzi pastile :))Din banii aia mai iti luai si tu o doza si un viceroy.
0
30-12-2014, ora 21:45
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
Pot sa iti garantez Heydrichx pot sa iti garantez ca Gabi nu e cum zici tu... in nici un caz ferentarist cum zici tu...
0
30-12-2014, ora 21:52
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Pai nu tu erai traficant fata?eu sint trait si printre ei ma descurc si in strada si fac bani fara sa vand droguri si imi tin si familia si pe inca un trantor ca tine care sta pe forumuri si da sfaturi la lume din filme...dar eu sint ferentarist fata de tine un antreprenor adevarat, nu esti inconjurat de familie sa te stearga de muci de atata plans ca m am luat de tine si nu suporti si incepi sa spui cam ce ai vrea tu sa crezi ca esti dar eu culmea din cateva cuvinte amice si cred ca stiu ce e de capul tau FETITA!Sunteti tari in gura in fata la tastatura daca ai fi in fata mea ai lasa ochi sub pamant cumetre.dar tu ai halit multi ca mine nu?miroase pana aici e
0
30-12-2014, ora 23:22
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Heydrichx multumesc de informatie.am vazut ca ati intrat in contradictorii.imi pare rau dar toti de pe forumul asta si toti de afara am gresit din ziua in care am inhalat praful asta afganistanez.nu e nevoie de coaie, laude sau intalniri.Fiecare s a descurcat cum a putut!Culmea ar fi sa ne vedem sa ne batem.Multumesc la toata lumea.Eu am fost absent ca a trebuit sa rezolv treaba ca eram la rece de 2 zile!Va transmit la toti 3 toate cele bune!
0
31-12-2014, ora 13:49
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Si tie la fel frate sa auzim de bine, cat despre individul asta nu se pune problema ca nu am cu cine sa intru in contradictii, nu am obiceiul sa ma iau de copii dar m am enervat tare cand am vazut cine da sfaturi si vorbeste complet aiurea, se bucura de necazul cuiva si isi da cu parerea in ceva complet strain lui, si cu adevarat daca nu era dr.B nu existau centre de metadona in Romania de nici un fel, da ti seama s ar fi interesat statul de drogati cand ei au taiat medicamentele grtuite compensate etc pensionarilor.in fine va doresc la absolut toti La Multi Ani si un an nou cum va doriti fratilor, surorilor, aveti grija de voi ca altfel nimeni nu are, Dumnezeu e posibil sa ne fi uitat si pe buna dreptate l am dezamagit si continuam la fel.LA MULTI ANI 2015!Sa ne auzim cu bine.Gabi G
0
31-12-2014, ora 13:53
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Pai tu ai inceput ba incompetentule !!!!! Ti-a luat marfa mintile ?! Uita-te ca tu te-ai luat de toti care au ceva cu doctorul ala.Dar e tara matii ma ?! Ca nu mai ai tu ce sa vinzi acum suntem toti baieti rai ? Tu m-ai facut primul in toate felurile, ti-am explicat ca ai gresit adresa, iti explic iar.In general urez la multi ani tuturor, dar nu unei jigodii ca tine.La multi ani valizagore, sper sa reusesti sa te inscrii la centru si sa-ti fie ok, sanatate maxima omule!
0
31-12-2014, ora 17:48
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
Heydrichx nu toti sunt traficanti ca tine !! Cred ca tu vinzi de iei foc asa!! Dar stii ce? Nu merita sa imi irosesc timpul cu un zero ca tine !!
0
31-12-2014, ora 17:48
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
La multi ani 2015 !!
0
01-01-2015, ora 11:43
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Vezi bai maimuta lesinata ca esti prost?dar idiot de a dreptul...pai Eu vand droguri cretinule sau TU???bine mai mult ca sigur ca cel mult te ai apropiat de statutul de traficant de covrigi sau chibrituri cel mult dar dupa tine geniule care din noi e de dispretuit??eu nici macar nu ma dau jos din masina cand trec prin zona Ferentari, din an in paste, tu stai la povesti pe acolo inteleg, si de facut bani, antreprenorule nu cred ca ai bani nici sa mi cumperi capacele de la roti dar tu ai bicicleta..:).Te ai pus prost printesa si fi atent sa nu vina zapada peste tine cand deschizi frigiderul!Fugi la mami sa ti stearga muci...esti atat de cretin incat te ai ingropat singur in ridicol pulica si ferentarist ce esti poate mai auzi niste povesti pe la scara cand iesi sa intinzi de un Bucegi la 2L cu alti klingonieni ca si tine sau scuza ma...traficanti, sa puneti strategii noi la cale.Competentule ce esti iti doresc sa te prinda o gasca de poponari sa ti ureze La multi ani si sa te tratezi cu o pompa de Flit:::)))))
0
01-01-2015, ora 11:59
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Merci mult Lavinia ca macar vad ca unii v ati dat seama care din noi e de cacat!La Multi Ani 2015!Inteleg ca ne cunoastem dar imi cer scuze nu mi dau seama cine esti daca vrei vorbim in privat cand ai timp.pa
0
01-01-2015, ora 20:28
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
Da Gabi ne cunoastem... ti-am lasat in pv id de facebook...vb acolo !! Un an nou fericit !!
0
02-01-2015, ora 14:58
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Multumesc Heydrichx Multumesc Gabi G Multumesc Lavinia_viv.Va doresc sincer un An Nou Fericit si multa sanatate.
0
02-01-2015, ora 18:32
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
Ai rezolvat ceva??
0
02-01-2015, ora 19:15
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Partial.Pana luni nu am nici o sansa sa merg nicaieri.Sunt destul de bn si cu ft putine past acum.Creierasul functioneaza corect, ambitie si vointa am.Si o sa merg si cateva sedinte la Dr Miclos-mi l-a recomandat cineva!
Adaugă un comentariu / răspuns
371 comentarii 1 2 ..... 111213 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.