ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Dependent de metadona (sintalgon)

371 comentarii 1 2 ..... 101112 13 Înainte ›
0
18-12-2014, ora 01:39
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ma gandeam la o tampenie spusa de astia, Naltrexone cica blocheaza receptoirii de opiu, pai..daca nu mai simti euforie de la heroina asta nu inseamna ca nu vrei sa o simti !!! Iar cand bagi si nu merge, nu te iau dracii mai tare ? Ca nu pricep astia cum cred ca ajuta.
Eu stiu cum era cu mancatul cand eram praf prin 2010, cand aveam tenta de a manca ca sa urc tonusul si mancam in gol ca nu simteam gustul, ma lua plansul de draci ca ratasem, dar nu luam Naltrexona, aparea natural si des asa ceva, deci nu rezolvi nimic, ca pofta ramane si nesatisfacuta e un iad, te ia agitatia, nerabdarea pana la un nivel maxim.
Suboxona si Metadona da ca fac sevrajul mai lin dar nu renunti la senzatie total brusc, asta e logic si e okey, dar invers e durere.
0
18-12-2014, ora 09:09
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Te ia draci rau de tot..De vrei sa bagi mai mult, capu nu simte dar corpu da si mierlesti.Am trecut prin situatia asta norocul meu ca m-am cacat pe mine de frica cand am vazut ca nu simt nimic.
0
18-12-2014, ora 10:53
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai si daca e asa de ce tampitii zic ca asta e o solutie sa scapi de alcool si droguri ? Cum niste doctori pot propune asa o porcarie nu pricep.
Cand se scapa pe dos asa cum am zis si aseara, luand tot ceva asemanator insa mult mai slab si reducand treptat doza ! Ei cu blocantii aia te baga practic brusc in sevraj urat.
Asa ca si aia cu taiatul stomacului, deci pofta si foamea vine de la cap, nu de altundeva, si asta am experimentat chiar eu, cand chimia creierului este okey am pofta mult mai mica de mancare la acelasi stomac, iar cand nu e, am pofta de dulciuri de nu se poate dar si de mancare buna in general !
Am pus odata intrebarea unui medic din ala care taie stomacuri si zic 'bun, tai din el si daca simt ca vreau sa bag in mine doar de pofta unde bag ? Plesnesc, ce fac ? Macar asa am unde baga dracu', nu a mai raspuns nimic, ramasese mut, apoi a zis ca nu s-a gandit la asta, pai cum ma nu te gandesti la asta ? Nenorocesti omul ala aiurea ?!. Ca nu totul se rezuma doar la foame strict, pe mine ma apuca pofte ciudate de anume mancare si daca nu bag din aia nu ma satisface ailalta, si asta desi foame nu exista, am doar o tenta psihica.
Dar si la aia cu foame strict, de ex bunica fiind in spital si fiind pe perfuzii cu electroliti si glucoza nu avea foame o saptamana la rand la acelasi stomac, iar cand a scos alea o apucase o foame, deci nici in acest caz cand esti bine psihic foamea tot de la cap vine, daca corpul e hranit si simte ca are energie, creierul coboara sau chiar blocheaza secretia de suc gastric si nu mai ai nimic chiar daca ai stomacul cat casa.
0
18-12-2014, ora 11:32
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Cum sa te lasi de tigari cu suboxona ?:)) Pai suboxona si orice opioid te face sa fumezi mai rau :)) De aia drogatii isi aprind tigarea dupa ce isi fac.:)))
SI la alcool nu-ti blocheaza nimic.Eu beam wisky la greu si il simteam pana in maduva spinarii.
Concluzie : suboxona - bad
0
18-12-2014, ora 18:36
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pana la urma iar aduc in discutie ce am mai adus acum ceva timp, creierul nostru este cam prost programat, daca era bine nu mai aparea nici dependenta si nici toleranta, ti-am zis ca s-a reusit sa se modifice faza asta in legatura cu Cocaina si s-a reusit, omu nostru lua din ce in ce mai putina ptr acelasi efect in mod natural, deci se poate !
Nimeni nu vad ca pune in discutie asta care e cheia de fapt.
Ca hai, te joci te joci dar asta nu inseamna sa te dai peste cap, nu mi se pare normal.
Sau un mecanism de protectie cum ca daca nivelul de opiu depaseste un anumit prag, nu mai ajunge la receptori, in acest fel NU mai apuci sa cunosti niciodata ce e ala un high si deci nu ai sa mai vrei ceva ce nu stii. Vezi tu ? Sunt n metode interesante.
Ptr ca nu poti condamna un copil care vrea dulciuri, ori faci ca ele sa nu mai faca rau si e okey, fie faci ca sa nu-ti placa si cand pui gura pe ele sa zici "hhh nu-mi place deloc", alta metoda n-ai, restu sunt porcarii care te chinuie si nu iese nimic bun.

La Suboxona ma refeream ca ajuta la sevrajul de heroina ca reduci doza lento din ce in ce, NU sa iei iara ptr acel high ca asa nu ai fauct nimic, tu trebe sa fugi de high.
Naltrexona e nasoala rau ca intri brusc in sevraj.
0
30-12-2014, ora 01:23
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Salut pe toata lumea.Sunt depedent de vreo 5 ani de zile de dava si incerc ceva timp sa scap.ma poate ajuta cineva cu vreo informatie cu vreun tratament gratuit de metadona.e ceva urgent.va multumesc.
0
30-12-2014, ora 12:00
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Citesc de ceva timp comentariile unora si altora pe aici.si sinteti imbecili si idioti!!!!!!Si eu sint fost "drogat", fost e doar un eufemism pt ca tot un drac e, metadona sau heroina doar ca nu mai trebuie sa alerg zi lumina, noaptea, ploaie etc sa fac bani.sint din 2008 in program, gratuit la CAIA.Ma refer ca e acelasi lucru pt ca e ceva de care tot depinzi, adica pt a fi functional trebuie sa- ti iei otrava ca altfel esti o leguma fara chef de nimic, daca ar implica efort probabil ca si respiratul ar cauza probleme unora din noi...Ce am vrut sa le zic celor care se bucura??de ce ei stiu ca am inteles din comentariile lor ca nici nu l au cunoscut de nici un fel pe dr Bengescu, ca a fost arestat!Cretinilor datorita lui exista programul in Romania, gratuit sau nu...daca nu era el si Generalul P.Abraham si azi ati fi luat heroina sau ar fi luat ai vostri lumanari si acum probabil erau la voi in "vizita"!!!Cretinilor Bengescu a ajutat mai multi oameni decat aveti voi cromozomii si a realizat intr un tarziu ca se lasa cine vrea si ca restul nu se lasa decat pe lumea cealalta, si daca tot a facut bine drogatilor si castiga tot 2000 pe luna, doctor care afara ar avea 15000 euro probabil, a decis omul sa castige ceva dupa urma binelui facut si sa se premieze singur.tot niste jeguri de tigani drogati l au inchis si politia care isi lua partea de la UE pana de curand pt metadona care trebuie cumparata desigur de la companii private, etc.se comlpica povestea si uit esentialul...sinteti idioti!!
0
30-12-2014, ora 12:15
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
P.S-zicea cineva ca e interesat de progamul GRATIS,...se numeste CAIA Pantelimon sau ARENA.gasesti info si adrese, tel etc pe net.dar cozile sunt uriase in adevaratul sens al cuvantului.cineva a depus cerere in Aprilie si l au primit acum doua saptamani...acum nu stiu dar totusi incearca.poate au mai murit unii intre timp, s au apucat din nou de dava, la puscarie, etc si sau micsorat listele pt ca cu spaga chiar NU faci nimic, cel putin la CAIA unde chair e totul"drept"100%!Acolo nu ai loc de intors daca nu vii cu gandul de NU mai lua DECAT metadona.se dau teste saptamanal, urmarite dupa camere, dupa caz de barbat sau femeie doctor, exista un regulament SFANT pe care nu l poti ocoli nici cum, abaterea de la el inseamna excluderea.si aici ma refer la CAIA PANTELIMON, nu stiu cum e la alte centre, dar aici au fost de a lungul anilor cei mai rai dintre cei mai rai, si sa facut trierea si au ramas doar ce i care se tin de tratament corespunzator.si absolut toti nu iau altceva si marea majoritate si au revenit la forma umana...muncesc, s au casatorit, au copii...au spart bariera cu DROGATII TERMINATI!!!
0
30-12-2014, ora 12:31
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Bravo ba desteptul c****.Adica e normal sa vanda metadona celor care stiu ca o sa o vanda pe piata neagra.Probabil unora care vor sa ia sa se simta bine si mor dracu de supradoza.Il stiam pe un baiat era si el si nevastasa la el..Erau zile cand mureau de rau pt ca nu dadeau de el, pleca in vacante, isi inchidea telefonul, il durea-n pl.Nu stiu daca el a adus metadona in Romania sau daca lui trebuie sa-i multumimt, eu unul nu am de ce pentru ca eu mi-am platit tratamentul de cand sunt pe el din 2009.Am o doctora care ma considera ca un prieten, un psiholog la fel si sunt foarte fericit.Astia sunt adevaratii doctori carora le pasa de drogati.Nu Bengescu, lui i-a pasat mereu de banii din buzunar, fi sigur ca pt asta a adus si Metadona, nu ca ii pasa de tine, din partea lui esti doar o cifra din %.Nu-l mai pupa atat in fund si gandeste-te la cei care cumpara cu 10-15 lei metadona sau cat dracu o fi una de 20.
0
30-12-2014, ora 12:55
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Daca nu o aducea el tu nu aveai ce sa platesti Einstein!azi tot zombi umblai pe strada nespalat si jegos cu raul pe tine.cand o sa inveti tu cat a invatat ala si cand TOT ce inseamna programul asta...nu stiu daca merita sa mi obosesc degetele sa ti explic ca nu cred ca ai intelege...implica mult mai multe ramuri...MAI, MAE etc...toata lumea a mancat din operatiunea pusa pe piciore de el, pt ca de exemplu fondurile pt pastile vin de afara, daca ar fi dupa prietena ta intreba daca ti ar da o aspirina din banii ei, si alti ca ea tu erai mort sau zombi prin nu stiu ce market sa furi un deo sau o ciocolata geniule sa ti iei raul.numai vorbiti ca sinteti niste carnati care probabil ati terorizat parintii ani de zile sa va dea bani de marfa, daca te pun in strada mori in 5 min, esti prada cea mai sigura pt ai mei!noi care sintem ne stim locul si sintem recunoscatori pulica ca a facut ce a facut Bengescu, cat despre faptul ca stia ca se vand pe strada daca a fost dat la o parte de altii el a facut ce a trebuit si e pacat ca l au terminat in felul asta pe om, dar puscarie nu face o zi!asa ca numai da ti din gura parasute ce sinteti si vedeti ce faceti sa va maturizati ca aberati ca niste infantili de 5 ani ce sunteti.habar n aveti ce inseamna viata dar va da ti cu parerea despre ceva ce va depaseste cu ani lumina
0
30-12-2014, ora 13:00
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
Cat despre astia care cumpara pastile...pt dava aveau bani dar acum se plang ca dau nu stiu vat pe Metadona.duceti va si da ti 500 pe luna sau veniti la centre si numai cumparati ca aveti de ales nu ca in cazul heroinei.SINT !@ CENTRE DE METADONA din care 3 GRATIS, poate mai multe nu stiu, , exista info pe net sa va iasa si pe urechi informatiile...
0
30-12-2014, ora 13:55
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu am fost genul ala de drogat, din fericire pt mine am o familie care ma iubeste si nu instarita dar au.Intotdeauna chiar si cu raul pe mine m-am spalat, mi-am schimbat hainele.Nu ma lua in numele tau.
iti repet, nu ma intereseaza ce a facut atunci, poate atunci era un doctor bun, dar daca banii i-au luat mintile nu e nici vina nici a politiei nici a nimanui.
Poate a jegului de drogat care i-a facut flagrantul, ala da..Dar cum iti ziceam si in postul de mai sus, probabil prea multe umilinte suferite din cauza acestui doctor la indemnat la asa o solutie.
Da, eu dau 500 lei pe luna si stii ceva? Ma simt bine culcandu-ma si stiind ca nu trebuie sa stau cu cacatul la cur ca retrage nu stiu cine fondurile sau ca trebuie sa ma trezesc dimineata ca un zombie sa ma duc sa mi iau metadona.Practic dau din lac in put.
Asa am frumos reteta pe o luna, ma simt si eu ca un om normal.
0
30-12-2014, ora 14:05
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
RESPECT GABI G.Ai mare dreptate cu doctorul bengescu.HENDRYCH nu stiu cine esti nu stiu ce ai facut dar daca ai fost vreodata in lumea asta ar trebui sa intelegi ceea ce zice Gabi.Eu in momentul de fata sunt de 2 zile la rece dar din pacate nu stiu daca mai rezist ca nu este placut ceea ce simt.Si in legatura cu bengescu din punctul meu de vedere mie imi convine sa iau de pe strada decat sa merg zilnic la un centru.eu in 5 ani de zile nu am luat multa metadona pentru ca am avut pe cineva care mi a explicat cum trebuie ce inseamna meta.
0
30-12-2014, ora 14:08
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Hendrych lui bengescu i-a facut 16 cel mai bun client al lui.Personal nu il cunosc dar mergeam prin cnv si luam.
0
30-12-2014, ora 14:15
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Ti se pare ca e un topic de moda sa postez daca nu as fi in cunostinta de cauza?
Voi care cumparati de pe strada l-ati bagat la puscarie.Si nu ma lua ca nu vrei sa te duci la centru.Nu vrei sa te lasi.Mai iei o meta la 3-4 zile mai tragi mai una alta.Eu am 6 ani de zile de cand m-am lasat de heroina.CU sau fara metadona nu mai vreau sa aud in viata mea de ea, mie scarba de mine cand ma gandesc ce imi injectam in vene.
Btw, banii trebuia sa dai si la secretara, nu doar lui ;) Deci era o schema destul de bine facuta care nu era pt ca primeste el prea putin ca doctor, era facuta pt ca ii placeau banii cum ne place tuturor.In rest, sanatate si Sarbatori Fericite.
0
30-12-2014, ora 14:22
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Ai dreptate faza cu iei meta 2 3 zile mai tragi.Dar nu stiu daca mai incercam sa ma interesez aici de un centru gratuit.Familia mea, prietenii nu stiu nimic ce am facut eu.Am facut eforturi enorme ca sa ascund.Doar incercam sa aflu niste informatii.Sarbatori fericite si tie.Te salut!
0
30-12-2014, ora 14:33
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Cel mai bine e sa stie familia man, nu e o rusine, pt ei tot copilul, fratele, nepotul lor esti.E un mare ajutor si un motiv in plus sa te lasi.Eu cand i-am vazut pe parintii mei ca nu mai mancau, nu mai vorbeau intre ei nu nimic, a pus capac frate.M-am dus le-am zis, gata! pana aici! Vreau sa ma las, m-am uitat pe net e un centru nou deschis 6 mil pe luna, metadona.M-am dus chiar de ziua mea, chiar de ziua mea m-am inscris.SI de atunci s-au facut nici nu stiu 5-6 ani..din 2009..Si familia m-a sprijinit total de atunci, cand am crescut, cand am scazut, cand am fost jos.
La inceput a fost greu, parca imi mai venea sa trag dar mereu ma gandeam la ei si ma rugam la Dzeu sa ma ajute, sa-mi dea putere.Nu sunt genu bisericos, nu ma duc la biserica, consider ca Dzeu te asculta de oriunde.Si mi-a dat putere si au trecut anii si cu ei si pofta mea pt otrava aia nenorocita.Acum urmatorul pas sa renunt la metadona, nu ma grabesc, vreau sa o fac cum trebuie.Sper sa gasiti lumina si linistea toti, pentru ca noi cei ce am trecut in viata asta, de asta avem nevoie.Si nu suntem lepadaturi, suntem si noi oameni, tot aceleasi drepturi la viata le avem si trebuie sa ni le cerem, intai de la noi si dupa de la societate, eu ca ex depedent nu m-am lasat niciodata discriminat si nici nu o sa ma las."Nu sunt ce s-a intamplat cu mine, sunt cine am ales sa fiu".
0
30-12-2014, ora 14:44
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Deocamdata nu pot sa le spun pentru ca nu am dat de banuit nimi nimic.M am descurcat cu bani nu am furat nu am luat lucruri si nu o sa fac asta niciodata.Intr-adevar am niste datorii dar asta nu e problema mare.Cea mai mare problema sunt eu.Si nu vreau sa traga 20 de persoane pentru mine si sa stric atmosfera pentru ca daca cale de intoarcere nu este daca le zic.Incerc sa gasesc un centru ok.Problema cea mai mare este ca lucrez si am inteles ca trebuie sa mergi zilnic si nu prea imi permite timpul decat seara.Sunt foarte hotarat sa trec peste asta.La inceput poate o sa mai cad in pacat dar o sa fac tot posibilul sa trec.o sa vad ce se intampla cu capusorul meu in urmatoarele luni sper sa gasesc un centru ok dupa sarbatori ca acum ies din casa poate nu rezolv nimic si ma duc la dracu, intelegeti voi.Iti doresc amice un AN NOU FERICIT !SANATATE!Si mi a parut bine.
0
30-12-2014, ora 15:09
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Nu, la astea private daca esti om serios te duci odata pe luna, iti dau reteta. :)
0
30-12-2014, ora 15:11
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
ai cateva adrese cumva sau niste linkuri pentru ca nu prea gasesc si mai ales tu esti si acolo.multumesc anticipat!
0
30-12-2014, ora 15:39
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
Valizagore esti din bucuresti?
0
30-12-2014, ora 15:40
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
da.
0
30-12-2014, ora 15:56
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
poti sa incerci la Arena (cu plata) ARENA - Institutul de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş
Str. Calistrat Grozovici, nr. 1, sector 2, Bucuresti
Tel: 021.318.61.98

Clinica de psihiatrie, psihoterapie şi dezvoltare personală PsyMotion
Str. Mihail Sebastian, nr. 203, sector 5, Bucuresti
Telefon : 021.781.22.59
E-mail : office@psymotion.ro
Internet: www.psymotion.ro
Servicii cu plată

Centrul de asistenţă integrată a adicţiilor Pantelimon
Şos. Pantelimon, nr. 255, sector 2, Bucuresti
Tel. 021.255.63.63
Program de funcţionare: luni - vineri, între 08, 00-16, 00
Servicii gratuite

Centrul de asistenţă integrată a adicţiilor Obregia
Şoseaua BERCENI Nr.10 - 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 021.334.03.02
E-mail: caia.obregia@gmail.com
Program de funcţionare: luni - vineri, intre 08, 00-16, 00
Servicii gratuite

de astea stiu eu...dar s-ar putea sa mai fie. mai bine alegi una cu plata pt ca listele de asteptare sunt lungi la cele gratuite.
0
30-12-2014, ora 16:01
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Multumesc ft frumos lavinia_viv.o sa ma interesez de cele cu plata dar cu optiunea sa ma duc macar o data pe saptamana pt reteta pt ca zi de zi imi este imposibil sa merg.Iti doresc numai bine si multa sanatate.Sarbatori Fericite si un An Nou cu tot ceea ce vrei tu!
0
30-12-2014, ora 16:26
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
Chiar nu stiu care sunt conditiile... dar iti doresc mult succes !! Un an nou fericit !!
0
30-12-2014, ora 16:30
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
La CAIA nu e nici o sansa.La arena nu sunt locuri pana la sfarsitul lui ianuarie cea de pe sebastian aprtine de arena si au zis sa sun acolo sa vb cu cei de acolo.mai am la obregia dar daca sunt cu servici gratuite cred ca si acolo e ful.Mai am sf Stelian sau poate dau de o clinica privata degeaba googleul netul asta ca nu am dat de niciuna.
0
30-12-2014, ora 16:33
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Heydrichx Heydrichx ai zis ca esti la o clonica privata.poti sa imi dai si mie adresa te rog ft frumos.e o urgenta si poate reusesc daca nu maine macar pe 2 sa merg.multumesc.
0
30-12-2014, ora 16:39
Lavinia_viv
Nu este medic/terapeut
Lavinia_viv
La obregia e gratuit. o sa incerc sa mai caut cateva...
0
30-12-2014, ora 16:44
valizagore
Nu este medic/terapeut
valizagore
Asta fac si eu lavinia de la 12 dar nu am gasit nimic. Heydrichx spunea ca la clinic privata iti da reteta acasa.unde o fi acele clinici?oricum multumesc inca o data!you're the best!
0
30-12-2014, ora 17:00
Gabi G
Nu este medic/terapeut
Gabi G
am mai gasit astea... vezi daca e ceva...

Medical Excellence Center
Str. Dragoş Vodă, nr. 16, sector 2, Bucuresti
Tel. 021.619.09.111
Servicii cu plată

D & C Medical
Str. Calea Dorobanţilor, nr. 32, sector 2, Bucuresti
Tel.: 021.230.80.83
Servicii cu plată

Centrului de asistenţă şi tratament în adicţii
Str. Alba, nr. 19, sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax: 021.335.67.05
Mob: 0728.983.652
Internet: www.anit.ro
E-mail: office@anit.ro
Servicii cu plată
Adaugă un comentariu / răspuns
371 comentarii 1 2 ..... 101112 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.