Ajutati-ma! E urgent! Exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata?
Sunt baiat. Impreuna cu iubita mea am facut "sex rece", adica am mimat miscarile de sex, ne-am excitat iar eu am ejaculat in pantaloni. Eu eram imbracat in pantaloni si chiloti si maieu. Ea era in pantaloni, chiloti si tricou. Cand am mers la baie am observat ca sperma ajunsese pana aproape de buricul meu pe sub haine. M-am spalat pe zonele intime si pe maini cu sapun. Am continuat, iar la un moment dat am pus mana pe pantalonii ei, in zona vaginului, imitand miscarile de masturbare. Nu am fost protejat.
Întrebare: Exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata?
Multumesc anticipat!
Întrebare: Exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata?
Multumesc anticipat!
3 comentarii
Buna seara
Dragii copii, copii nu se fac așa de simplu stați liniștiți și citiți înainte ce înseamnă sarcina ovulatie, perioada fertila.Prietena nu este însărcinată!
Dragii copii, copii nu se fac așa de simplu stați liniștiți și citiți înainte ce înseamnă sarcina ovulatie, perioada fertila.Prietena nu este însărcinată!
Bună seara.
Stați liniștit, prietena dvs. nu este însărcinată. Va recomand la amândoi sa va informați despre metodele de contracepție înainte de începerea vieții sexuale.
Stați liniștit, prietena dvs. nu este însărcinată. Va recomand la amândoi sa va informați despre metodele de contracepție înainte de începerea vieții sexuale.
Mulțumesc din suflet.
Am intrebat pentru ca am citit ca unii medici sustin ca prin petting se poate ajunge la sarcina.
Am intrebat pentru ca am citit ca unii medici sustin ca prin petting se poate ajunge la sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata dupa petting?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata?
- 14Sunt extrem de speriat in legătură cu petting-ul
- 4Putin ajutor va rog!
- 3Intrebare urgenta, poate ramane insarcinata??
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 0E posibila sarcina doar prin atingere?
- 1Testele de sarcina
- 3Poti ramane insarcinata daca mergi la baie dupa un barbat?
- 2Sex anal și sarcina
- 1Sunt gravida ?
- 1Posibilitate de sperma pe deget
- 0Este gravida?
- 2Virgina insarcinata cu lichid preejaculator?
- 1Ajutor - Spermatozoizii pot trece prin 2 straturi de haine?
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 3Lichid pre-ejeculator
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare sperma trece prin haine?