Sunt speriat deoarece iubita mea ar putea fi insarcinata va rog sa ma ajutatii!!
Buna!Am o intrebare
Eu si iubitul meu am avut un contact sexual, dar fara penetrare...doar un fel de “petting”
El s-a excitat si a curs lichidul pre-ejaculator si cu siguranta a atins cu degetul acel lichid, dupa care l-a introdus in vagin in conditiile in care eu sunt virgina si nu cred ca m-a dezvirginat cu degetul.
Care ar fi sansele sa fiu insarcinata daca am calculat perioada fertila și pică chiar azi, iar contactul nostru a fost dupa 3 zile de la terminarea ciclului...din prezent, au trecut 4 zile de la contact si abia azi sunt in perioada fertila
Eu si iubitul meu am avut un contact sexual, dar fara penetrare...doar un fel de “petting”
El s-a excitat si a curs lichidul pre-ejaculator si cu siguranta a atins cu degetul acel lichid, dupa care l-a introdus in vagin in conditiile in care eu sunt virgina si nu cred ca m-a dezvirginat cu degetul.
Care ar fi sansele sa fiu insarcinata daca am calculat perioada fertila și pică chiar azi, iar contactul nostru a fost dupa 3 zile de la terminarea ciclului...din prezent, au trecut 4 zile de la contact si abia azi sunt in perioada fertila
2 comentarii
Hei sunt in aceasi situatie ca tine, tu ai ramas insarcinata, sper sa mj raspunda cineva ca s disperaya
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sarcina posibila?
- 1Ajutati-maa
- 4Putin ajutor va rog!
- 1Sarcină sau nu?!
- 5Posibilitate de sarcina ?
- 8Ajutați mă. imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ?
- 3Sexul anal și Sarcina
- 3Secretie vaginala albicioasa-transparenta
- 5Acordati mi putin timp va rog !!! sunt insarcinata?
- 1Sarcina?
- 1Sunt nesigur de situația asta.. va rog putin ajutor
- 1Posibila sarcina?
- 0Este gravida?
- 1Sarcina fara penetrare
- 1Poate ramane insarcinata fara penetrare?
- 6Sarcina? E posibil sa ramai insarcinata prin masturbare?
- 2Stres.. anxietatea mea a intrecut orice limita
- 0Joc erotic in timpul ovulației dar fără penetrare, șanse de sarcina ??
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare