Sunt speriat deoarece iubita mea ar putea fi insarcinata va rog sa ma ajutatii!!

26-05-2020
adrian944
Nu este medic/terapeut
adrian944
Buna!Am o intrebare
Eu si iubitul meu am avut un contact sexual, dar fara penetrare...doar un fel de “petting”
El s-a excitat si a curs lichidul pre-ejaculator si cu siguranta a atins cu degetul acel lichid, dupa care l-a introdus in vagin in conditiile in care eu sunt virgina si nu cred ca m-a dezvirginat cu degetul.
Care ar fi sansele sa fiu insarcinata daca am calculat perioada fertila și pică chiar azi, iar contactul nostru a fost dupa 3 zile de la terminarea ciclului...din prezent, au trecut 4 zile de la contact si abia azi sunt in perioada fertila
2 comentarii
0
27-05-2020, ora 11:26
adrian944
Nu este medic/terapeut
adrian944
imi raspunde cineva vă rog din suflet ?
0
29-07-2020, ora 13:51
Ana12113
Nu este medic/terapeut
Ana12113
Hei sunt in aceasi situatie ca tine, tu ai ramas insarcinata, sper sa mj raspunda cineva ca s disperaya
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul