Deget stramb la picior
Buna ziua!M-am nascut cu ambele degete mari de la picioare cu varful in sus.Nu ma dor, nu am nici o problema cu ele, doar cu forma lor.Nu am mai vazut pe nimeni si e chiar inestetic.As dori un raspuns, chiar sunt foarte curioasa! O zi buna.
6 comentarii
Buna ziua,
Mda ar fi interesant sa vedem o poza.
Daca sinteti tinara si nu este nici jena nici durere as opta pentru abstentie chirurgicala.
Dr Dunca ioan
chirurg orthoped
Mda ar fi interesant sa vedem o poza.
Daca sinteti tinara si nu este nici jena nici durere as opta pentru abstentie chirurgicala.
Dr Dunca ioan
chirurg orthoped
http://tinypic.com/r/293c6ll/5 - aici se afla poza!As dori sa stiu cauza acestei forme si ba da, imi este oarecum jena, incerc sa ascund, sa evit sandalele si slapii.Va multumesc!
Buna ziua!
Fotografia nu este sugestiva deoarece nu a surprins intregul antepicior, de sus.
Cel mai adesea este vorba despre o tulburare mai complexa de statica a ante-piciorului, pe fondul unor disproportii arhitecturale.
In acest caz poate fi vorba despre o tulburare a aparatului flexor al halucelui (cum ar fi absenta congenitala a sesamoidelor) sau despre probleme ale articulatiei metatarso-haluciene, care obliga la hipermobilitate interfalangiana (hallur rigidus).
Nu exista un tratament estetic al acestei probleme, deoarece singura solutie chirurgicala este artrodeza interfalangiana a halucelui, care nu este totusi recomandabila (se ingreuneaza mersul, se distrug articulatiile din amonte).
Prin urmare, interventia chirurgicala este total contraindicata in cazul D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Fotografia nu este sugestiva deoarece nu a surprins intregul antepicior, de sus.
Cel mai adesea este vorba despre o tulburare mai complexa de statica a ante-piciorului, pe fondul unor disproportii arhitecturale.
In acest caz poate fi vorba despre o tulburare a aparatului flexor al halucelui (cum ar fi absenta congenitala a sesamoidelor) sau despre probleme ale articulatiei metatarso-haluciene, care obliga la hipermobilitate interfalangiana (hallur rigidus).
Nu exista un tratament estetic al acestei probleme, deoarece singura solutie chirurgicala este artrodeza interfalangiana a halucelui, care nu este totusi recomandabila (se ingreuneaza mersul, se distrug articulatiile din amonte).
Prin urmare, interventia chirurgicala este total contraindicata in cazul D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
De ce imi poatea ingreuna mersul o operatie la deget?As vrea doar sa il indrept..oarecum.Va multumesc!
Priviti alta poza - http://tinypic.com/r/4t6dcp/5
Buna ziua!
Nu ne-ati precizat care este mobilitatea articulatiei metatarso-haluciene, existenta unor probleme congenitale sau post-traumatice.
Nu este vorba despre o operatie anodina, ci de una care va desfiinteaza o articulatie indispensabila mersului, iar absenta acesteia poate determina distrugerea articulatiilor vecine, prin supraincarcare mecanica compensatorie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu ne-ati precizat care este mobilitatea articulatiei metatarso-haluciene, existenta unor probleme congenitale sau post-traumatice.
Nu este vorba despre o operatie anodina, ci de una care va desfiinteaza o articulatie indispensabila mersului, iar absenta acesteia poate determina distrugerea articulatiilor vecine, prin supraincarcare mecanica compensatorie.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11deget amortit de 2 sapt
- 9recuperare picior dupa perioada de stat in gips
- 22platfus si noduri la picioare
- 38Dureri puternice inexplicabile picior.
- 88Contuzie picior
- 20Metatarsus quintus valgus
- 12febra, dureri de picioare, ce poate fi?
- 6infectie deget picior
- 22dureri articulare in special la glezna in partea dreapta
- 0Fractura deget
- 11durere laba piciorului
- 0Metatarsalgie, durere articulatie deget mijlociu picior
- 10recuperare operatie picior stang la nerv peronier
- 12Fractura metatarsiene laba picior drept
- 9durere insuportabila degete 3, 4 picior drept
- 4Unflatura si vineteala la degetele de la piciorul sting si laba piciorului
- 1Unghie lovitura
- 1Durere deget picior.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: