Durere zona sacrala + picior stang amortit

Buna ziua, am dureri la coloana zona sacrala + piciorul stang putin amortit.
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
1 comentarii

PS : Pot face orice exercitiu fizic fara pic de durere, si la kinetoterapeut fac tot ce zice ala fara nici o problema si nici o durere. De obicei ma doare spatele si simt amorteala in picior cand stau in pat... de ce ?.. nimeni nu stie.. inca

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14mancarimi puternice
- 20o plaga infectata cu escherichia coli la picior! rog raspuns!
- 7durere degetul mare de la piciorul drept
- 39dureri ingrojitoare de picioare. Nu pot sa stau in picioare mai mult de sase ore
- 8degetul mare de la piciorul drept e fracturat
- 22platfus si noduri la picioare
- 4capilare sparte la nivelul picioarelor
- 12febra, dureri de picioare, ce poate fi?
- 1Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
- 19Fractura maleola peroniera
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 4ma doare de mor in spatele genuchiului acolo la indoitura genuchiului...
- 18Durere deget mare picior drept (traumatism, fara inflamare sau alte semne evidente)
- 9Acum 4 ani am calcat stramb si am probleme cu piciorul
- 3Amorteala gamba picior drept
- 10recuperare operatie picior stang la nerv peronier
- 4cel putin ciudat: amorteala mainilor si a picioarelor cand stau in pat
- 1Problema la mers
- 1Amorteala usoara a genunchiului
- 2Amorteala pulpa picior stang
Mai multe informații despre: Piciorul amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: