Durere zona sacrala + picior stang amortit
Buna ziua, am dureri la coloana zona sacrala + piciorul stang putin amortit.
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
- radiografie facuta, totul bine
- am fost la kinetoterapie ( 10 ori ), totul bine
- am fost la 3 doctori diferiti care mi au facut toate testele ( mers pe varfuri, calcaie, reflexe, intors, apasat, sucit ), totul bine cu coloana
Am facut azi si RMN astept raspunsul luni, dar la prima vedere am intrebat si cica nu au vazut nimic special si acolo. O colega a zis ca poate a ramas vreun firicel din nervul sciatic agatat pe undeva si de aia imi simpt piciorul amortit. In primele sedinte la kinetoterapie, medicul mi a indreptat si putin coloana, ca avea o mica curbura sau ceva si se juca cu vertebrele. Durerea as m ai intelege o, ca nu radiaza si na in meseria mea ridic destul de multe greutati, dar amorteala asta e mai noua si nu prea are nici o explicatie. Aveti vreo teorie ceva ? multumesc :)
1 comentarii
PS : Pot face orice exercitiu fizic fara pic de durere, si la kinetoterapeut fac tot ce zice ala fara nici o problema si nici o durere. De obicei ma doare spatele si simt amorteala in picior cand stau in pat... de ce ?.. nimeni nu stie.. inca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72basici in talpa
- 16Bubite cu lichid la nivelul degetelor de la picioare
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 9ciuperca in talpa
- 60fractura peroneu
- 8Dureri de picior de un an
- 10Bubite pe maini si pe picioare
- 4Spuneti-mi ce am va rog !!! Nu pot misca piciorul!
- 88Contuzie picior
- 2Amorteala piciorului drept (furnicaturi)
- 1Discopatie lombara si amorteala piciorul stang
- 38durere lombara cu amortire picior stang
- 6Doresc un diagnostic: cum tin ceva greu in brate sau ridic ceva simt furnicaturi in picioare
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 9Va rog sa ma ajutati - dermatita atopica
- 3ce sa incerc sa tratez furnicaturile/amortelile sau cele legate de dermato-venerolog?
- 6Am 4 degete la piciorul stang.
- 8Degetul mare de la picior vanat si umflat.
- 1picioare amortite si furnicaturi
Mai multe informații despre: Piciorul amorteala piciorului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: