Degetul mare de la piciorul stang este inflamat
Buna ziua! Zilele trecute jucam fotbal. Voiam sa driblez pe cineva incercand sa rulez mingea catre mine. El a protejat mingea astfel l-am lovit in picior accidental. De atunci mi s-a umflat degetul mare de la piciorul stang, iar acum nu ma mai pot deplasa din cauza durerilor. Degetul este putin vanat in locul in care m-am lovit, exact la jumatatea acestuia. In seara aceasta voi merge la spital sa vad ce am. In cazul in care cunoasteti solutia problemei anuntati-ma sa stiu daca este ceva grav, daca trebuie sa merg la spital sau este ceva banal de care nu ar trebui sa ma ingrijorez. Daca va ajuta cu ceva vreau sa precizez ca am 13 ani.
Va multumesc anticipat!
Alin
Va multumesc anticipat!
Alin
3 comentarii
Tot la un astfel de atac am avut si eu degetul ca al tau si am mers la doctor unde mi sa pus ghips si sa rezolvat.
Cred ca asta voi face si eu, dar mai intai fac o radiografie. Poate e fisurat osul. Am o intrebare, cat timp ati tinut piciorul in ghips?
chiar nu mai stiu ca au trecut mai mult de 20 de ani si de atunci am mai avut si burlan maini in ghips am fost abonat la doctori, dupa ce face filmul doctorul iti va da mai multe informatii, este indicat sa nu astepti prea mult sa nu se agraveze.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 2mincarimi la degetele de la picioare
- 3deget amputat
- 3durere la degetul mare de la piciorul stang
- 2Degete umflate
- 7Umflatura tare pe deget.. ce poate fi?
- 3degetele la maini umflate
- 6degete amortite ambele maini
- 2Deget mana stanga - nu se vascularizeaza
- 1Mi se umflă degetele de la mâini
- 1deget de la mana dreapta umflat
- 0Problema degetul mare picior
- 1Deget mare umflat
- 3Deformare osoasa a piciorului
- 1Deget picior
- 1Unghie lovitura
- 1Degete umflate
- 5Artrita de la sapa ?