Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
In urma cu 10 ani am descoperit ca am o spondiloza cervicala De mai bine de 6 luni am o amorteala sacaietoare a degetelor de la maini, care imi da senzatia de arsura si parca ar fi umflate! Totodata se lasa o durere pe picioare pana la partile exterioare ale labii piciorului!Am 51 de ani.La palpare am senzatia ca nu simt nimic si ca nici nu pot prinde cu degetele! Ce tebuie sa fac? Cui sa ma adresez?Simt furnicaturi, dar nu atat de dese si pe picioare!
1 comentarii
Buna ziua! Am 49 ani si imi amortesc mainile de cativa ani, dar mai mult ultimele trei degete de la maini mai akes noaptea.dar si peste zi!.Mi se blocheaza un genunchi si.mi pocneste foarte tare la rotula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi amorteste mana stanga de o saptamana
- 4Spondiloza cervicala fara dureri ?
- 3dureri groaznice la mana = operatie urgenta?
- 140Spondiloza cervicala?
- 3degete amortite
- 2Spondiloza cervicala?
- 1amortire degete
- 14amortesc mainile si picioarele
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 7dureri ciudate de spate.. la radiografie: spondiloza cervicala, ciocuri si cifoza
- 4amorteli ale mîinii drepte (degete) si ale piciorului drept (degete)
- 1Durere între omoplati
- 1Amorțirea
- 1Ingrijorare!! degete amortite, deformate
- 1Amortire mâini și picioare
- 0Parestezie bratul drept
- 1Amorțeală mana stg
- 2Durere de cap
- 3Dureri de cap puternice și constante, presiune intracraniană
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: