Amorteala cufurnicaturi si senzatie de arsura la nivelul mainilor si picioarelor
In urma cu 10 ani am descoperit ca am o spondiloza cervicala De mai bine de 6 luni am o amorteala sacaietoare a degetelor de la maini, care imi da senzatia de arsura si parca ar fi umflate! Totodata se lasa o durere pe picioare pana la partile exterioare ale labii piciorului!Am 51 de ani.La palpare am senzatia ca nu simt nimic si ca nici nu pot prinde cu degetele! Ce tebuie sa fac? Cui sa ma adresez?Simt furnicaturi, dar nu atat de dese si pe picioare!
1 comentarii
Buna ziua! Am 49 ani si imi amortesc mainile de cativa ani, dar mai mult ultimele trei degete de la maini mai akes noaptea.dar si peste zi!.Mi se blocheaza un genunchi si.mi pocneste foarte tare la rotula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10ameteli puternice
- 11senzatie de amorteala la mina stinga
- 4amorteala degetelor
- 1Cifoscolioza dorsala dextroconvexa. Spondiloza cervicala.
- 3amorteala mana stanga
- 53Spondiloza cervicala si ametelile
- 14amortesc mainile si picioarele
- 1amortire deget dupa anestezie dentara
- 2degete mana dreapta amortite
- 4am probleme cu mainile si picioarele in sensul ca imi amortesc daca merg 30 de pasi
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 3Amorteala mana stanga
- 0Amorteala degete si arsuri intre testicule si anus
- 0Amorteli mana si piciorul drept
- 3Brate amortite
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 2Durere de la cot înspre degete
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 1Va rog sa ma ajutati- imi arde ceafa, obrajii si durere in spatele urechii insuportabil de puternica
Mai multe informații despre: Spondiloza cervicala amorteala degetului amorteala mainilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: