ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

putem sa-l internam la dezalcolizare fara voia lui?

27-09-2009
ieduta
Nu este medic/terapeut
ieduta
buna seara am si eu o intrebare, socrul meu este dependent de alcool dar nu vrea sa auda de medici sau dezalcolizare chiar daca este beat spune ca este treaz si ca nu a mai baut de mult. intrebarea mea este: putem sa-l internam la dezalcolizare fara voia lui?
6 comentarii
0
29-09-2009, ora 01:59
ade_20
Nu este medic/terapeut
ade_20
ceau... si eu am patit la fel cu tatal meu..a baut fff mult...si nu voia nici cum la spital.. iar mama a mers la un medic psihiatru si i'a facut ceva foaie de internare..pt ca are nevoie de ajutor.. si cu foaia aia a mers la ambulanta si a spus ca are nevoie de o salvare pt tatal meu..pt ca trebuie internat la spital.. pt ca bea fff mult si are nevoie de ajutor..acuma tine si de noroc..sa prinzi o asistenta draguta care sa te ajute sau dispecera...pt ca sunt si din astea mai scarboase.. care spun ca nu trimit masina numai pt cazuri grave.. si sa ai grija sa nu cumva sa afle sotul de undeva ca daca el refuza internarea cei de pe ambulanta nu il mai duc la spital..ar trebui pacalit cumva... sper ca ti'am fost de ajutor...multa sanatate si sper sa se lase repede de baut
0
29-09-2009, ora 08:54
ieduta
Nu este medic/terapeut
ieduta
multumesc pt raspuns, dar in ce stare era cand ati chemat salvarea era treaz sau beat si cum a reactionat ca mie mi-ar fi frica de reactia lui oricare ar fi starea lui. acum dupa internare cum este mai bea? unde a fost internat? intreb pt ca nu stim de unde sa incepem pt ca este pe cale sa-si piarda serviciu nici acolo nu se abtine. este socrul meu nu sotul slava Domnului
0
29-09-2009, ora 18:14
ade_20
Nu este medic/terapeut
ade_20
cu cea mai mare placere...era beat critza... noroc ca nu a reactonat nici cum...s-a lasat dus de asistenta de pe ambulanta.. acum nu mai bea... Doamne fi laudat... la spital a fost cam nasol pt ca a intrat in sevraj...adica lipsa de alcool... dar si-a revenit repede.. dar acuma are depresie din cauza alcoolului... a fost internat la Spitalul 6... pai incercati sa vorbiti cu el cand e treaz si sa ii spuneti ca daca mai bea mult isi pierde locul de munca... ca asa se sperie..aaaaaaaa...sau puteti face altcumva..sunt la farmacii siropuri anti alcool... daca mergeti la farma si cereti va da..si se pune in mancare sau in cafea... de fapt scrie pe prospect.. multa bafta va doresc :)
0
29-09-2009, ora 19:25
ieduta
Nu este medic/terapeut
ieduta
buna, am incercat sa vb cu el dar fara rezultat o tine una si buna ca nu este betiv, iar de locul de munca nu-i pasa, si el cand este treaz asta foarte rar tremura si ii este rau dupa ce bea macar un pic isi revine si referitor la siropurile acelea a incercat soacra mea dar ii faceau rau si ia fost frica sa-i mai dea.nu este chip sa vorbesti cu el.
0
07-12-2009, ora 20:37
Emmma
Nu este medic/terapeut
Emmma
Buna tutror!Am mai cunoscut astfel de cazuri, poate chiar mai grave.In aceste cazuri, cand se poate vb deja de alcoolism, nu mai merge metoda santajului, pt ca persoana nu e interesata de nimic:nu-i pasa ca isi pirde locul de munca, nu-i pasa ca-si pierde banii, de absolut nimic:, asta deoarece dependendenta invinge ratiunea.Putini din cei care beau recunosc ca au o problema.Prima etapa ar fi constientizarea problemei, urmata de vointa de a se vindeca, fara vointa nu se poate nimic.Innca o chestie pe care am observat-o, poti trece chiar cateva zile sau saptamani fara sa bea(in ultimul hal) si sa pretinda ca e totul ok.Nu va inselati, fara tratament adecvat, o persoana alcoolica isi va relua vechile obiceiuri.Va doresc mult succes si sanantate inainte de toate!
0
08-10-2011, ora 13:20
blythe
Nu este medic/terapeut
blythe
Buna ziua! Imi poate spune cineva daca este vreo clinica de dezalcolizare in Timisoara?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pot să beau alcool dacă iau medicamente?
  • Alcoolul, femeile și disponibilitatea sexuală
  • Tratament nou împotriva dorinței de a consuma alcool la persoanele dependente
  • MIT: O tărie consumată înainte de masă crește pofta de mâncare
  • MIT: Cafeaua combate mahmureala
  • MIT: Alcoolul te ajută să dormi mai bine
  • Exercițiile de aerobic pot proteja ficatul de efectele consumului cronic de alcool
  • Consumul moderat de alcool - chiar atât de benefic pe cât credem?
  • Un nou tratament pentru dependența de alcool
  •