Artizia inlocuire karissa zilnice?
am o intrebare legata de Artizia - eu astazi am aflat ca nu pot gasi Karissa zilnice, de duminica ar trebui sa incep din nou karissa zilnice, azi iau a sasea pastila placebo.. De la farmacie mi-a fost recomandat Artizia ca inlocuitor, avand aceleasi substante active. Cand incep sa iau Artizia? Prospectul ma induce in eroare... rau de tot:
In cazul trecerii de la un alt contraceptiv hormonal combinat (COC sau plasturi adezivi transdermici)
Femeia trebuie să înceapă utilizarea Artizia, de preferat, imediat în ziua următoare după ultimul drajeu activ (ultimul drajeu care conţine substanţă activă) al COC anterior. Totuşi, nu trebuie să înceapă mai târziu de ziua de după intervalul obişnuit fără administrare de drajeuri sau în ziua de după perioada în care au fost administrate pilulele cu placebo ale COC anterioare.
Adica cu astfel de exprimari nici nu ma mir ca pastilele anticonceptionale se administreaza gresit.. fiind vineri nici nu am cand sa ajung la doctor..
Daca le incep duminica e prea tarziu? Eu asa inteleg, ca ar fi prea tarziu sa le iau in momentul in care am terminat pastilele placebo...
In cazul trecerii de la un alt contraceptiv hormonal combinat (COC sau plasturi adezivi transdermici)
Femeia trebuie să înceapă utilizarea Artizia, de preferat, imediat în ziua următoare după ultimul drajeu activ (ultimul drajeu care conţine substanţă activă) al COC anterior. Totuşi, nu trebuie să înceapă mai târziu de ziua de după intervalul obişnuit fără administrare de drajeuri sau în ziua de după perioada în care au fost administrate pilulele cu placebo ale COC anterioare.
Adica cu astfel de exprimari nici nu ma mir ca pastilele anticonceptionale se administreaza gresit.. fiind vineri nici nu am cand sa ajung la doctor..
Daca le incep duminica e prea tarziu? Eu asa inteleg, ca ar fi prea tarziu sa le iau in momentul in care am terminat pastilele placebo...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7despre Yasmin
- 7schimbarea anticonceptionalelor: Karissa vs. Jeanine
- 31Daca vreau sa schimb anticonceptionalele, trebuie sa fac pauza?
- 14Folosire Nuvaring
- 12marvelon 21 vs desorelle
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 8Anticonceptionale yasmin
- 0schimbare contraceptive yazmin cu melleva 35
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 1Schimbare anticonceptionale
- 2inlocuitor melleva35
- 2Schimbare anticoceptionale!
- 0Ajutati-ma!!! am uitat sa imi cumpar din tara anticonceptionalele
- 0Trecerea de la diane 35 la belara
- 0Schimbarea anticonceptionalelor Artizia