batai puternice ale inima de la o simpla miscare

20-01-2006
moniq_paul
Nu este medic/terapeut
moniq_paul
Am niste batai puternice la inima de la o simpla miscare si mi se pune un nod in git si am senzatia ca raman fara aer.
4 comentarii
0
27-01-2006, ora 00:00
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Simptomatologia pe care ne-o relatati ar putea fi mai bine elucidata in cadrul unui consult clinic. Noi va incurajam sa va adresati medicul de familie.
Daca acest lucru nu este momentam posibil va rugam sa reveniti cu mai multe amanunte.
0
06-05-2009, ora 11:04
Yoli
Nu este medic/terapeut
Yoli
Buna ziua.Am si eu o problma.De ceva timp stau intr-un stress continuu si nu-mi e bine deloc.O data cu stresul au aparut si palpitatiile la inima, dureri in piept(atunci cand vreau sa trag aer in piept nu pot pt ca ma doare)inima imi bate foarte repede, sunt agitata, am stari de greaza deseori si ma mai doare din cand in cand spatele (in dreptul plamanilor.Nu prea stiu ce sa fac.Nu stiu dak e de la inima ori plamani...nu-mi e bine deloc.
0
16-12-2009, ora 11:48
Bdiana
Nu este medic/terapeut
Bdiana
buna ziua, , , am si eu o problema . prietenului meu ii bate inima foarte repede, , iar aseara a avut intepaturi la inima ( partea stanga de la inima pana la spate), uneori se trezeste noaptea k are mana stanga amortita,. acum 2 saptamani i sa luat tensiunea si a avut 170 cu 80 sau 90 numai retin. imi e foarte frica nu stiu cum sa l conving k nu vrea sa mearga nici la medic. am inteles k are si o mica problema la inima, , acum este si foarte racit se poate ca durerea sa fie din cauza raceli?
va multumesc!
0
16-12-2009, ora 17:53
Bdiana
Nu este medic/terapeut
Bdiana
durerea inceta atunci cand nu respira, ,..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •