dupa operatia de montarea de valve mecanice la inima
O persoana in varsta de aproximativ 54 de ani s-a operat saptamana trecuta, marti mai exact, la inima si i s-au pus 2 valve mecanice. Pacientul a suferit in acelasi timp si de extirparea splinei. Dupa aproape 8 zile, desi inima functioneaza normal (asa spun medicii de la spital) persoana in cauza nu s-a trezit din anestezie, nu reactioneaza la nici un stimul extern ! Intrebarea mea este (daca imi puteti spune) de ce nu si-a revenit si daca se poate face ceva pentru a-si reveni, in tot acest timp fiind tinuta in viata doar de aparate... Va rog daca sa poate sa ma ajutati cu un raspuns. -*. Multumesc pentru timpul acordat!
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
4 comentarii
Te rog sa accesezi site-ul medical-bucuresti.ro si la intrebarile tale vei primi raspuns de la cardiolog.Multa sanatate!
am scris si acolo. astept sa vad daca ma poate ajuta cineva. mersi pentru indicatie, Mihai!
Un medic homeopat il poote ajuta sa iasa din coma/anestezie cu un remediu homeopat daca mai vrea si Dumnezeu. Cu homeopatia acest lucru este destul de usor si eficient. Apelati la Dr. Silviea Nedelcu sau Ileana Randasu din Bucuresti, adresele le gasiti in internet. Inc az ca sunteti in alt oras spuneti.
A fost o mare greseala sa se extirpeze splina simultan cu aceasta operatie,. pt, ca splina este un organ esential, care produce printre alte si sangele. Fara splina sistemul imunitar e slabit mult si brusc si acest lucru ar fi trebuie facut separat de cealalta operatie...
Poate ca corpul chiar are nevoie de aceasta coma ca sa se refaca cat de cat...nu tot ce pare rau este rau ci des este chiar necesar.
A fost o mare greseala sa se extirpeze splina simultan cu aceasta operatie,. pt, ca splina este un organ esential, care produce printre alte si sangele. Fara splina sistemul imunitar e slabit mult si brusc si acest lucru ar fi trebuie facut separat de cealalta operatie...
Poate ca corpul chiar are nevoie de aceasta coma ca sa se refaca cat de cat...nu tot ce pare rau este rau ci des este chiar necesar.
Persoana in cauza e din Mehedinti (mai aproape i-ar fi Severin sau Tg Jiu) iar acum e internata la Timisoara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4batai puternice ale inima de la o simpla miscare
- 5ceva grav? boala de inima ?
- 7intepaturi in zona inimii
- 5am hipertensiune arteriala gr 3 si si fac tratament, la inima nu s-a gasit nimic spectaculos
- 6Probleme cu inima
- 2Probleme cu inima-valva despartita de inima
- 40batai accelerate ale inimii, lipsa aer
- 4Dureri prelungite in zona inimii..
- 13De vreo luna am niste junghiuri ca niste apasari in zona inimii
- 4aslo marit ma nelinisteste
- 0Probleme inima ! need help
- 6Dureri inima - Amorteala membrelor - Vene Pronuntate
- 4inima are o bataie in plus
- 19Inima batai neregulate
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 4am probleme cu inima, am nevoie urgent nevoie de un sfat
- 3Tratamentul pentru inima permite efortul fizic?
- 6batai puternice ale inimii.. o simt si in gat
- 1Inima marita de sase ori
- 3boala de inima
Mai multe informații despre: Inima valva mitrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: