este posibil sa am probleme cu inima, daca nimeni din familia nu a avut probleme cu inima?
buna ziua, am 17 ani si as avea o nelamurire, daca ma puteit ajuta.
este posibil sa am probleme cu inima, in conditiile iin care nimeni din familia mea nu are si nu a avut vrodata probleme cu inima, nu sunt supraponderala-ci din contra, nu sufar de diabet sau alte boli si n u fumez?
va intreb deoarece de la un timp am inceput sa am niste simptome cam ciudate. Cam de o luna am o stare de ameteala si slabiciune si imi amorteste mana stanga pana la degetul mic si am dificultati de respiratie- ca si cum aerul pe care il inhalez nu este suficinet- si trebuie sa oftez ca sa-mi umplu plamnaiii. In ultimul timp am observat de asemnea o durere in bratul si umarul stang, nu foarte puterinca, dar enervanta. am incercat sa ma masez, crezand ca este din cauza pozitiei in banca sau a muschiului, insa nu mi-a tecut. cand stau intinsa in pat, imi simt bataile inimii parca in tot corpul. Nu stiu ce se intampla cu mine, sper ca ma putei ajuta cu un sfat. Mentionez ca eu sunt foartye panicoasa, si am avut o perioada de stres in vara, insa nu cred ca acesta este motivul. Multumesc anticipat.
este posibil sa am probleme cu inima, in conditiile iin care nimeni din familia mea nu are si nu a avut vrodata probleme cu inima, nu sunt supraponderala-ci din contra, nu sufar de diabet sau alte boli si n u fumez?
va intreb deoarece de la un timp am inceput sa am niste simptome cam ciudate. Cam de o luna am o stare de ameteala si slabiciune si imi amorteste mana stanga pana la degetul mic si am dificultati de respiratie- ca si cum aerul pe care il inhalez nu este suficinet- si trebuie sa oftez ca sa-mi umplu plamnaiii. In ultimul timp am observat de asemnea o durere in bratul si umarul stang, nu foarte puterinca, dar enervanta. am incercat sa ma masez, crezand ca este din cauza pozitiei in banca sau a muschiului, insa nu mi-a tecut. cand stau intinsa in pat, imi simt bataile inimii parca in tot corpul. Nu stiu ce se intampla cu mine, sper ca ma putei ajuta cu un sfat. Mentionez ca eu sunt foartye panicoasa, si am avut o perioada de stres in vara, insa nu cred ca acesta este motivul. Multumesc anticipat.
2 comentarii
Intra pe ------------*, in dictionar-termeni medicali, tasteaza atacuri de panica inasuta de cautare, si documenteaza-te.Sper sa poti intelege daca ai atacuri de panica care presupun serviciile unui psihoterapeut sau o problema cu inima pentru care trebuie sa mergi la un cadiolog, DESI eu cred ca e vorba numai de panica.Cu bine
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
multumes mult pentru sfat. Nu am probleme cu inima, caci am fost la cardiologie si am facut un ekg si totul este ok. Credeti ca este posibil ca respiratia dificila sa se datoreze lipsei de calciu -la utimele analize pe care le-am facut a iesit calciul ionic 2, 04 din normalul de 2, 1-2, 7. Asta sa fie cauza? am facut si un control la plamani s toul este ok-nu tuse sau suieraturi specifice astmului, mai ales ca am si caine in casa, deci cred ca asta se cam exclude. De asemenea credeti ca se poate datora spteptococului pe care l-am descoperit tot la analizele sange ? multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15fetita 11 ani cu defect septal inter atrial
- 2am dureri de inima la frig, la efort, la emotii mai puternice
- 2Probleme cu inima-valva despartita de inima
- 9o gramada de simptome si niciun raspuns
- 10Atac de panica sau problema cu inima?
- 16boala de inima?
- 6Senzaţie de oprire a inimii. Senzaţie de amorţire a inimii. Senzaţie de amorţire a pieptului
- 6ce inseamna emangion la ficat?
- 25Psihocardiologie - Sindromul Inimii zdrobite
- 23dureri de inima si senzatie de nod in gat
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 6Ajutor. Insuficienta cardiaca sau nedezvoltare?
- 3bolnav inima
- 3probleme de inima sau probleme cu inima?
- 1zgomote ciudate la inima
- 1Batai puternice ale inimi
- 7Lipsa unei batai de inima.Ajutor! E groaznic...
- 5Mama, 77 ani, necesita operatie de stenoza aortica valvulara
- 2Inima functioneaza 25%
Mai multe informații despre: Inima
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Angina pectorala stabila
- Insuficiența cardiacă
- Tahicardia
- Insuficienta tricuspidiana
- Insuficienta pulmonara (a valvelor pulmonare)
- Prolapsul valvei mitrale
- Boala cardiaca reumatismala
- Durerea precordiala
- Palpitatii
- Cardiopatia ischemică
- Factori de risc în bolile cardiovasculare
- Transplantul cardiac
- Sfaturi pentru sănătatea inimii
- Inima (cordul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: