De cateva luni am stomacul umflat, putina mancare e de-ajuns sa-l umfle ore bune
Buna ziua, am 36 ani, sunt barbat, si mamanc de 3 ori pe zi (strict la ora 9:30 dimineata, 13:30 dupa-amiaza, si 18:00 seara). Am 85kg la inaltimea de 186cm, fac din cand in cand exercitii anaerobe (tractiuni, flotari, genoflexiuni), si nu par sa slabesc in forta fizica, deci pare totul normal cu o singura exceptie:
-am stomacul umflat, de-l simt ca da pe-afara, desi mananc cantitati destul de reduse de mancare.
Concret, la pranz daca mananc o farfurie de ciorba, nu mai intra nimic altceva in stomac. E full. Si ramane full cateva ore, incat aproape ca nici nu pot sa ma aplec. Deci nu doar ca-l simt, dar si vizibil e mare, iese in relief. N-am mai trait senzatia asta niciodata. (in trecut am fost mult mai gras dar n-am avut problema asta de stomac)
Parca zici ca ar fi inflamat..E normal? Ce-mi recomandati?
-am stomacul umflat, de-l simt ca da pe-afara, desi mananc cantitati destul de reduse de mancare.
Concret, la pranz daca mananc o farfurie de ciorba, nu mai intra nimic altceva in stomac. E full. Si ramane full cateva ore, incat aproape ca nici nu pot sa ma aplec. Deci nu doar ca-l simt, dar si vizibil e mare, iese in relief. N-am mai trait senzatia asta niciodata. (in trecut am fost mult mai gras dar n-am avut problema asta de stomac)
Parca zici ca ar fi inflamat..E normal? Ce-mi recomandati?
2 comentarii
din cate testez trag concluzia ca-i de la caldura + legume, adica mancaruri vegetale care fermenteaza imediat. Iar daca mai pui si-un pic de bere sau vin..poti sa faci bors inauntru tau.
si suspectez si painea. adica drojdia din ea. Mai ales ca mananc cateodata si paine de casa, facuta la cuptor, si posibil sa nu fie ok dpdv al drojdiei (adica ori procesul dinainte de coacere, ori ca nu-i painea coapta destul)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de burta?
- 5abdomen marit si dureros.
- 4burtica umflata
- 2Abdomen umflat
- 1Stomac umflat de cateva luni
- 3Durere de Stomac la orice mancare
- 2Sa fie bila de vina?!?
- 2Abdomen umflat si puțin tare.
- 1Bolboroseli în abdomen
- 2Anxietate sau altceva? Cineva cu simptome asemănătoare?
- 3Borborisme
- 0Probleme scaun moale și senzatie neplăcută sub sani
- 1Bazin umflat...
Mai multe informații despre: abdomenul umflat balonare imediat dupa masa distensia abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: