abdomen marit si dureros.
acum o sapt am avut colici renali cred.. m-am balonat brusc dupa un contact sexual, cu dureri predominant pe partea dreapta...si mai ales la rinichiul drept. dupa 1 ora imi trecusera... apoi am inceput sa urinez des... si ziua si noaptea. in ultimele zile urinez de 2 ori pe ora... insa simt tot timpul nevoia, am impresia k nu am terminat. si ma ustura mai ales la sfarsit. dar e in cantitati mici. toate bune si frumoase... numai k azi dimineata m-am trezit cu ditamai abdomenul. sunt balonata, vezica ma doare ingrozitor, incontinuu, si am dureri si mai mari de uter, si un pic pe partea dreapta, cred ca un ovar... nu pot sa imi apas pe burta, nu suport nici macar hainele, si nu prea pot sa ma misc brusc, sa ma aplec. de contacte sexuale nici nu mai zic, sunt imposibile. as dori sa stiu ce poate fi, pana ajung zilele acestea la medic. mentionez k am 21 de ani... multumesc anticipat.
5 comentarii
Du-te imediat la medicul de familie sau in triajul unui spital de urgente.Daca chiar nu te poti misca de durere cheama o salvare.
Salut, p_andra ce ai facut pana la urma ai rezolvat ce ai avut?
de o saptamana am o durere in partea dreapta a abdomenului si de curand am inceput sa fac si febra si sa vomit, sunt operata de apendicita asa k asta am scos din discutie, am inceput sa ma balonez, nu pot avea contacte sexuale deoarece am o durere continua, ajutati-ma cu un sfat, tin sa mentionez ca am 19 ani.va multumesc !!!
Nu sunt doctor dar incearca un Dr. de interne cu un ecograf.
am fost la medic atunci. am avut o anexita, plus ca facusem iar candidoza de la un tratament cu antibiotice luat atunci. si am si sindromul colonului iritabil. deci, mai toate acestea au contribuit la balonare+dureri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 125 ani - se plange de dureri de burtica
- 3tulburari abdominale
- 6Dureri abdominale.Help!
- 3Probleme digestive...
- 4burtica umflata
- 3dureri abdominale care se amelioreaza dupa ce am scaun
- 5Durere abdominala
- 4Abdomen inflamata stanga dupa operatie de hidronefroza
- 3durere in partea stanga a abdomenului
- 3durere in abdomen si ganglioni limfatici mariti pe partea dreapta iliaca
- 1Palpitatii in zona abdominala
- 1dureri abdominale, in partea dreapta... in zona ficatului
- 4Umflatura abdominala ramasa dupa nastere
- 2Dureri de burta
- 1Senzatie de balonare continua
- 1Balonare, probleme gastrice
- 3Borborisme
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Colica renala Abdomenul abdomenul umflat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: