abdomen marit si dureros.
acum o sapt am avut colici renali cred.. m-am balonat brusc dupa un contact sexual, cu dureri predominant pe partea dreapta...si mai ales la rinichiul drept. dupa 1 ora imi trecusera... apoi am inceput sa urinez des... si ziua si noaptea. in ultimele zile urinez de 2 ori pe ora... insa simt tot timpul nevoia, am impresia k nu am terminat. si ma ustura mai ales la sfarsit. dar e in cantitati mici. toate bune si frumoase... numai k azi dimineata m-am trezit cu ditamai abdomenul. sunt balonata, vezica ma doare ingrozitor, incontinuu, si am dureri si mai mari de uter, si un pic pe partea dreapta, cred ca un ovar... nu pot sa imi apas pe burta, nu suport nici macar hainele, si nu prea pot sa ma misc brusc, sa ma aplec. de contacte sexuale nici nu mai zic, sunt imposibile. as dori sa stiu ce poate fi, pana ajung zilele acestea la medic. mentionez k am 21 de ani... multumesc anticipat.
5 comentarii
Du-te imediat la medicul de familie sau in triajul unui spital de urgente.Daca chiar nu te poti misca de durere cheama o salvare.
Salut, p_andra ce ai facut pana la urma ai rezolvat ce ai avut?
de o saptamana am o durere in partea dreapta a abdomenului si de curand am inceput sa fac si febra si sa vomit, sunt operata de apendicita asa k asta am scos din discutie, am inceput sa ma balonez, nu pot avea contacte sexuale deoarece am o durere continua, ajutati-ma cu un sfat, tin sa mentionez ca am 19 ani.va multumesc !!!
Nu sunt doctor dar incearca un Dr. de interne cu un ecograf.
am fost la medic atunci. am avut o anexita, plus ca facusem iar candidoza de la un tratament cu antibiotice luat atunci. si am si sindromul colonului iritabil. deci, mai toate acestea au contribuit la balonare+dureri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere in partea inf. stanga a abdomenului
- 4boli digestive?
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 5de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou
- 10pete maronii pe abdomen HELLLLLP!
- 4durere de burta
- 24dureri abdominale in partea dreapta
- 8pulsatii abdominale
- 6Simt niste batai in burta...
- 3dureri abdominale si balonari, gaze foarte multe
- 5Dureri abdominale
- 1intepaturi abdominale
- 0Durere Abdominala
- 8Durere abdominala, balonare, defecatie incompleta
- 0Senzație de balonare
- 2Intoleranță la gluten?
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Colica renala Abdomenul abdomenul umflat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: