Daca valoarea Ca 125 este de 8.6 inseamna ca am cancer?
Daca valoarea Ca 125 este de 8.6(adica limita normala) inseamna ca am cancer?Am si chist pe ambele ovare de 46mm, respectiv 37mm(stang si drept).
Va multumesc!
Va multumesc!
2 comentarii
Cu cea mai mare probabilitate, nu suferiti de aceasta boala. Exista insa un procent de cazuri de cancere ovariene care nu sunt insotite de valori crescute ale CA 125, asta determinand nespecificitatea acestei analize si imposibilitatea pronuntarii exacte asupra acestui diagnostic pe baza dozarii markerilor tumorali in general. De asemenea exista si varianta inversa, CA 125 sa fie crescut si sa nu fie vorba, de fapt, de cancer.
Probabil problema dvs se va remite sub tratament. Numai bine!
Probabil problema dvs se va remite sub tratament. Numai bine!
Buna seara.Va rog daca poate cineva sa-mi dea un sfat!!!!!!!! Am fost la ginecolog si mi-a facut un ecograf intravaginal.Stiam de 4 ani ca am un chist pe ovarul stang de 4, 92cm, acum chistul are aceeasi dimensiune, nu am dureri dar medicul pe biletul de ecografie mi-a scris asa:chist cu continut, , sare si piper" posibil endometriozic, si mici formatiuni endofilice, cea mai mare de 7, 3 mm.Mi-a dat sa fac CA 125 la care o data mi-a iesit 48, 5 iar alta data ca am repeta-o mi-a iesit 51, 1.Nustiu ce sa fac, trebuie cumva sa ma operez.Este cumva un cancer ovarian????Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Cancer ovarian
- 9cancer ovarian
- 4cancer ovarian
- 4carcinom ovarian.. cat de grav e si ce se poate face?
- 1cancer de ovar sau nu?
- 184cancer ovarian
- 14simptome cancer ovarian!
- 17chistadenocarcinom ovarian
- 48Cancer ovarian cu recidiva
- 4cancer ovarian
- 14cancerul ovarian
- 3Cancer ovarian
- 4Neoplasm ovarian
- 6Cancer ovarian stadiul 1A
- 0Mielodisplazia
- 1Cancer ovar !