cancer recidivat dupa 6 ani
Buna ziua! O persoana care a fost operata de cancer ovarian acum 6 ani si a urmat tratament cu citostatice, iar recent in urma RMN ului s.a descoperit ca acesta a recidivat in cancer la peritoneu sub forma unui manunchi aflat in partea dreapta, care sunt riscurile sau ce se poate intampla in urma unei noi operatii? Exista posibilitatea sa nu poata fi operat?
2 comentarii
alex la mine a recidivat dupa 4, 5 ani si operatia ( prima) a fost cu succes, numai ca aceasta boala nu sa dat batuta asa usor si a recidivat iar si iar si iar mutandused de pe un organ pe altul, dar medicul care o operat prima oara iti poate da mai multe informatii pt ca el stie cel mai bine cazul, dar ca sa stii mai bine atunci cand sistemul imunitar este in avarie atunci cancerul isi face de cap, stresul este cel mai nociv factor.
Buna ziua,
Este necesar sa discutati cu medicul oncolog care a efectuat primele investigatii.
O zi placuta!
Este necesar sa discutati cu medicul oncolog care a efectuat primele investigatii.
O zi placuta!
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cancer zona genitala
- 4Cancer ovarian
- 7Carcinom ovarian. Boala rediciveaza?
- 2Daca valoarea Ca 125 este de 8.6 inseamna ca am cancer?
- 47Va rog sa ma ajutati... sunt disperat incerc sa-mi ajut mama. Am doar 23 ani si nu mai am pe nimeni!
- 9cancer ovarian
- 4cancer ovarian
- 1cancer de ovar sau nu?
- 17chistadenocarcinom ovarian
- 15Neoplasm ovarian operat
- 19cancer ovarian
- 48Cancer ovarian cu recidiva
- 1Este cancer?
- 1Cancer ovar !
- 1Tumora ovariana
- 7cancerul ovarian: va rog recomandare clinica si medic pt. investigatii
- 1Rog interpretare rezultat!