Anestezie pacient afectiuni neurologice (neurinom)
Mama mea (68 ani) a fost diagnosticata cu o tumora de unghi pontocerebelos drept (neurinom) in 2018 - neoperat. In prezent trebuie sa efectueze o alta interventie chirurgicala pentru protezare sold drept in urma unei fracturi, insa opiniile medicilor cu care am discutat pana sunt foarte diferite, de la risc anestezic major din cauza tumorii la niciun risc suplimentar adus de tumora. De 6 saptamani nu s-a gasit nicio solutie concreta, timp in care mama are dureri cumplite si nu se poate mobiliza singura.
Va rog, in cazul in care cunoasteti situatii asemanatoare, ce solutii anestezice exista pentru pacientii cu afectiuni neurologice similare, care totusi necesita alte tipuri de interventii chirurgicale?
Va rog, in cazul in care cunoasteti situatii asemanatoare, ce solutii anestezice exista pentru pacientii cu afectiuni neurologice similare, care totusi necesita alte tipuri de interventii chirurgicale?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Proteza totala de sold...
- 5proteza sold, dureri si amorteli picioare
- 5osteoarticulare pot sa fac bai in ape termale?
- 3Dupa protezarea soldului pot sa am un mers normal?
- 0durata minima intre 2 anestezii generale?
- 1recuperare dupa proteza de sold
- 0demersuri pentru decontare proteza de sold
- 4revizie de proteza sold
- 9Proteza totala de sold - dureri postoperatorii
- 1operatie de protezare totala de sold
- 2Trebuie tratament permanent de suprimare a imunitatii, dupa artroplastia totala de sold?
- 4probleme cu proteza totala de sold
- 1Coxarrtroza bilaterala - alt remediu in afara protezarii?
- 0Recomandare proteze de sold
- 1Anestezie generala
- 0Buza inferioara amortita (anesteziata) dupa o operatie cu anestezie generala
- 0Neurinom acustic
- 0Proteza de sold
- 0Augmentare mamară
Mai multe informații despre: Anestezia generala proteza de sold neurinom acustic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: