Urgent ajutor, nu mi revin dupa anestezia generala!
Va rog din suflet spuneți mi c sa fc, acum 5 zile am fct o intervenție la nas, cu anestezie generala, si nu mi mai revin nici acum, nu pot manca, am greturi permanente, mi au fct la spital tot felul de perfuzii, glucoza, calciu, decat, metroclipramid, no sa, tot felul de antivomitive, se amelioreaza f putin p moment, apoi la fel. In noaptea anesteziei am vomitat sânge, iar d atunci nu mi mai revin. Va rog ajutați ma, am 29 ani
11 comentarii
Buna ziua.
Despre ce interventie e vorba ?
Despre ce interventie e vorba ?
Rinoplastie cu anestezie generala, insa am mai fct anul trecut una cu anestezie generala si nu am avut nimic.. Efectiv nu mai rezist, nu pot dormi, sunt agitata, stomacul il am dat peste cap.. Sunt internata și dri efectiv nu știu ce sa mi mai faca, miercuri a fost intrerventia
De atatea zile nu pot adormi decat 2 ore p noapte, sunt sleita, nu stiu ce sa mai fac
Buna ziua.
Fiind internata, ar trebui ca echipa operatorie sa va examineze si sa ia masurile adecvate pentru aceasta evolutie postoperatorie.
Fiind internata, ar trebui ca echipa operatorie sa va examineze si sa ia masurile adecvate pentru aceasta evolutie postoperatorie.
Dupa 6 zile inca am durere in crestetul capului de parca abia am fct anestezia, cu toate simptomele derivate.. dr mi a dat o substant Tonotil, care a zis ca va ajuta, acum daca citesc prospectul ma crucesc.. Mi a zis k o parte Din creier e amortita.. deja am ajuns sa ma panichez, sunt mutata pe sectie de gastroenterologie ca mi am dt stomacul peste cap
Ati avut astfel de cazuri sau e normal dupa o sapt sa nu dispara simptomele? Si sa mi simt capul amortit?
Problema cea mai mare este cu somnul, de parca acea parte din creier nu mi mai asculta comenzile si nu pot dormi
Cred ca e bine sa intrebati medicul anestezist.
Buna seara, am discutat in nenumărate rânduri cu medicul operant care a luat legatura cu anestezistul.. si mi au spus ca in 2 sapt ar trebui sa dispara simptomele.. Nu mai stiu c sa fac, sunt f speriata, imi simt capul în crestet si la ceafa de parca m ar fi lovit cineva puternic, nu in sensul de durere, ci de amorteala
A trecut fix o saptamana, dar nicio ameliorare, chiar am tensiune in cap, nu inteleg dc e normal
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pericol la o anestezie totala?
- 1anestezie gresita
- 2limfomul hodkin, deces in cazul unei anestezii totale?
- 1anestezia generala si anxietatea
- 1Anestezie generala bebelus
- 0durata minima intre 2 anestezii generale?
- 16Intrerupere de sarcina
- 0Reacţie după anestezie generală
- 4Anestezia generala?
- 0efecte adverse anestezie totala
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 2Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?
- 1Anestezie generala
- 0Pervertirea gustului după anestezie generala
- 0Anestezi egenerala
- 0Anestezie pacient afectiuni neurologice (neurinom)
- 0Augmentare mamară
- 1Anestezie generala tahicardie
Mai multe informații despre: Anestezia generala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: