Anestezia generala si rahianestezia
Buna ziua
Avand in vedere faptul ca in ultimele 11 luni am suportat 5 interventii chirurgicale care au implicat 4anestezii generale si o rahianestezie. Trei dintre interventii (doua pe coloana, pentru hernie recidivata si hematom postoperatoriu, si una pentru un chiuretaj biopsic ca urmare a unei hemoragii) au fost efectuate in februuarie 2014. De doua saptamani sunt acasa si ma ingrijoreaza faptul ca inca sunt foarte ametita, sunt depresiva ceea ce nu-mi este tocmai specific, memoria imi joaca deseori feste, nu ma pot concentra absolut deloc si nu-mi place starea psihica si mentala pe care o am. Presupun ca toate aceste simptome sunt cauzate de anesteziile repetate. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a grabi eliminarea efectelor ecestora.
Cu stima, Doina T
Avand in vedere faptul ca in ultimele 11 luni am suportat 5 interventii chirurgicale care au implicat 4anestezii generale si o rahianestezie. Trei dintre interventii (doua pe coloana, pentru hernie recidivata si hematom postoperatoriu, si una pentru un chiuretaj biopsic ca urmare a unei hemoragii) au fost efectuate in februuarie 2014. De doua saptamani sunt acasa si ma ingrijoreaza faptul ca inca sunt foarte ametita, sunt depresiva ceea ce nu-mi este tocmai specific, memoria imi joaca deseori feste, nu ma pot concentra absolut deloc si nu-mi place starea psihica si mentala pe care o am. Presupun ca toate aceste simptome sunt cauzate de anesteziile repetate. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a grabi eliminarea efectelor ecestora.
Cu stima, Doina T
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pericol la o anestezie totala?
- 0efectele unor substante asupra anesteziei generale
- 1anestezia generala si anxietatea
- 1Anestezie generala bebelus
- 0durata minima intre 2 anestezii generale?
- 5anestezie rahie
- 1vaccin vs. anestezie
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 2Daca iau antidepresive, pot face anestezie generala?
- 0Cefalee si dureri de spate dupa anestezie
- 0Anestezie pacient afectiuni neurologice (neurinom)
- 2Durere la locul injectarii- rahianestezie
- 0Augmentare mamară
- 1Anestezie generala tahicardie
Mai multe informații despre: Anestezia generala rahianestezia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: