secretia vaginala... :(
Salut! Cam de vre'o doua luni de zile secretia mea vaginala este usor maronie si are un miros neobisnuit... Am facut si un test de sarcina si nu sunt insarcinata dar ma ingrijoreaza culoarea si mirosul secretiei mele... Va rog mult, imi puteti da un sfat...? ce se intampla si ce sa fac.. ?
4 comentarii
buna am si eu o intrebare de ceva timp a aparut o secretie galbuie dar problema este ca am scurgeri de cate ori merg la baie nu stiu cum si ce sa fac chiar si in timpul actului sexual am scurgerea asta si am o durere ff.mare as putea spune insuportabila? ce as putea face.multumesc..astept un raspuns.
buna,.si eu ma confrunt cu aceeasi problema,.dureri mari in timpul actului sexual si nu numai., la cea mai mica raceala abia pot pasi de durere
Mergeti la medic, e singura optiune. Nu stati asa intrucat sigur ceva e in neregula si nu veti scapa de aceste secretii fara tratament, asta e un lucru cert. Secretiile de genul acesta se datoreaza tulburarii florei vaginale dand o iritatie mucoasei ori bacterii sau alti agenti patogeni. Mergeti la medic, astfel de afectiuni nu dispar de la sine si sunt extrem de neplacute.
mergeti la medic poate fi anexita adik in cazul meu asa a fost si eu am stat oprea mult cu simptomele astea si ovarul meu sa dus a devenit cronica nu am ce sa mai fac doar sa ma feresc de raceala si apa rece la picioare care ma fac sa nu ma mai ridic din pat.multa sanatates si nu amanati
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Interpretare analize, va rog?
- 1Leptotrix - descoperit in analiza de secretie vaginala
- 9Am o secretie maronie cu 3-4 zile inainte de ciclu
- 3Rezultat secretie vaginala
- 0Rezultat analiza secretie vaginala
- 8inainte de mentruatie imi curge sange urat mirositor
- 10Examen secretie vaginala
- 0secretii vaginale maronii
- 6secretii vaginale cu mirosuri
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 3Interpretare rezultat secretie vaginala
- 6Test Papanicolau si Secretie vaginala
- 36Pot avea contact sexual in timpul tratamentului pentru secretie?
- 5Spalaturi vaginale si infectiile
- 0interpretare ex. secretie vaginala
- 1secretii vaginale urat mirositoare
- 0Secretie maronie, nu e ciclu..
- 1interpretare secretie
- 1Scurgeri vaginale
- 1Secreție pe chilot - fetița 8 ani
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: