Cum scap de erectie definitiv? | Forumul Medical ROmedic

Cum scap de erectie definitiv?

18-03-2013
tanasepetru
Nu este medic/terapeut
tanasepetru
Curand intentionez sa merg la calugarie, deci sexul nu mai prezinta nici o importanta pentru mine. Acolo la manastire m-am specializat in confectionarea de imbracaminte pentru cler. Voi fi trimis in spania la specializare (confectii textile)pe un an insa din grupul care merge la aceasta specializare fac parte 30 de fete si nici un baiat. Mi s-a spus ca ei ofera doar o cazare in camin la comun si nu pot asigura conditii de cazare doar pentru o singura persoana. Am discutat cu fetele care vor merge si le-am intrebat ca daca as deveni impotent daca ar accepta sa locuiesc cu ele. Au spus ca in acest caz ar accepta, altfel nu.
Am auzit ca o anumita substanta injectata in penis poate duce la fibroza corpilor cavernosi? daca daca cum se numeste. Cineva mi-a sugerat ca un inel pentru erectie care imiedica sangele sa iasa lasat acolo mai mult decat trebuie poate duce la impotenta?
Spuneti-mi va rog o metoda simpla si rapida de a scapa de erectie!
6 comentarii
1
18-03-2013, ora 18:11
pacientipo
Nu este medic/terapeut
pacientipo
Lol..hai ca asta e tare..si cum isi dau ele seama ca esti impotent ?
1
18-03-2013, ora 19:38
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ceai de coaja de salcie ! Insa nu abuzati de ea, cate o jumatate de cana pe zi sau 2-3 guri la culcare ! Se mai pot asocia conuri de hamei, o cantitate mica, un varf de lingurita nu mai mult, altfel e posibil sa devina afrodisiac, depinde de la om la om acest efect simplu sau dublu !

Exista si pastile sau pulbere de "bromura" ( nu stiu de ce anume) care se dadea pe vremuri soldatilor aflati in serviciul militar !

Succes si Doamne ajuta !
0
18-03-2013, ora 20:56
tanasepetru
Nu este medic/terapeut
tanasepetru
Pai daca chestia e definitiva se poate aduce adeverinta de la medic ca nu mai exista erectie. Cineva mi-a spus ca daca se injecteaza ketamina in penis duce la fibroza corpilor cavernosi. Ce stiti despre asta?
0
19-03-2013, ora 22:38
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
In cazul in care doriti ceva definitiv poate ar fi mai bine sa va ganditi la o operatie de vasectomie si rezolvati problema principala ( a polutiilor), iar pt cealalta problema ( a libidoului, erectiei ) folositi ceaiuri, pastile, post (negru), rugaciuni, cantari, acatiste ! Parerea mea !

Oricum trebuie sa consultati un medic chirurg urolog !
0
18-10-2022, ora 08:23
grigo_grg
Nu este medic/terapeut
grigo_grg
Si ia spune ne domnule Tanase, cum a decurs treaba? :)
Sau trebuie sa va numesc deja Părinte, si poate nici nu mai frecventați pe forumu ăsta după atâta timp... :)
0
09-07-2023, ora 06:10
Echilibru
Nu este medic/terapeut
Echilibru
Mare ti.e gradina, sa fii in stare sa renunti la normalitatea biologiei tale numai ca sa te duci in calugarie. In conditiile in care, daca vorbim religios, Dumnezeu te.a inzestrat cu aparat reproducator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: