O problema 'majora' legata de 'scularea penisului' | Forumul Medical ROmedic

O problema 'majora' legata de 'scularea penisului'

10-01-2012
Haarpcord
Nu este medic/terapeut
Haarpcord
Buna tuturor. Am o problema zic eu majora : Mi se 'scoala' penisul de fiecare data cand dansez cu o fata sau danseaza pe langa mine sau pun mana pe ea. Precirez ca am 17 ani si marimea penisului este de 18 cm. Sper sa imi raspundeti careva sincer si fara misto.

PS: nu am prietena.
5 comentarii
0
10-01-2012, ora 04:33
dany25
Nu este medic/terapeut
dany25
Salut Haarpcord!
In primul rand nu e o problema, cu atat mai putin majora, este un fenomen foarte normal si des intalnit in randul tinerilor, doarece suntem foarte usor excitabili si receptivi la reprezentantele sexul feminin si superbele lor forme, mai ales in prima perioada a activitatii sexuale.Pana si un gand (o fantezie) poate sa o 'scoale' din somn.
Nu poate fi evitata situatia, ( decat poate in cazul in care te hotarasti sa devii calugar(bhudist) sau alte practici yoga, meditatii profunde care sa te faca sa capeti un autocontrol deosebit asupra propriului corp prin ganduri, ceea ce necesita multa rabdare, ambitie, timp si ceva bani)Insa poate fi Prevenita.
In alta ordine de idei este o noua lume pe care o descoperim si ne fascineaza.Solutiile la situatie, dupa mine, sunt 3:
1. Te masturbezi inainte de a pleca de acasa(sau cand ai ocazia-inainte de dans) 1 - 3 ori ;o data e suficient pt a evita ejacularea precoce, fenomen greu de controlat altfel, care te poate pune intr-o situatie cu adevarat stanjenitoare si aici imi permit sa fac o alta paranteza: sunt sigur ca ai patit, sau daca nu o sa patesti curand sa visezi foarte frumos in timpul noptii(fete, saruturi etc)si dimineata sa te trezesti cu 'ceva in plus' in indispenabili (asa cum femeile folosesc tampoane, eu de ex, si sunt sigur ca nu sunt singurul care face asta, o invelesc in hartie igienica, ca pe un rulou :p, asta e indicat sa faci cand nu vrei sa te masturbezi insa si dupa ce ai facut-o), este un proces fiziologic, cu alte cuvinte ceva ce organismul tau e programat sa faca, asa cum e respiratul, necesitatea de a bea apa, a manca etc. Spuneam ca odata e suficient ca sa eviti ejacularea precoce, insa pentru a o 'tine sub control' mai usor, adica sa o tii in stare 'latenta' 2/3 masturbari sucesive sunt de obicei suficiente.
Unii sunt pudici cand discuta subiectul 'masturbare'(si cand spun asta ma refer la amble sexe), in cazul in care faci parte dintre ei am un contraargument pe masura:celebrul actor Gerard Butler (cunoscut odata cu aparitia filmului 300 de Spartani)a expus problema intr-o maniera foarte eleganta, folosind cuvintele potrivite in filmul The Ugly Truth, o comedie romantica superba, in timp ce o initia pe frumoasa Katherine Heigl in tainele agatatului, dupa ce ea s-a aratat indignata de primirea unui cadou neobisnuit din partea lui(un vibrator): 'Daca tu nu vrei sa te joci cu corpul tau, de ce altul ar vrea!?'.
2. Pentru o mai mare siguranta de sine, foloseste indinspensabili si/sau blugi stramti(mulati), care te vor face sa arati In Regula si Sexy chiar daca ti se va 'scula' pe parcursul dansului.
3.A treia metoda si cea cu mai putine rezultate la inceput, este sa te gandesti la ceva urat, dizgratios, dezgustator, cum ar fi sa iti imaginezi o doamna varstnica strident fardata/rujata si imbracata(ca o pitzipoanca), care se uita la tine provocator si daca nici asta nu merge, imagineazati-o chiar p tipa cu care dansezi tu intr-o ipostaza neplacuta, cum ar fi la toaleta etc.Sunt metode de a-ti antrena creierul sa controleze penisul.O sa para ciudat si amuzant ce o sa spun acum, dar eu imi controlez impulsurile 'vorbind cu ea' (imaginandu-mi ca e o persoana, cea ma apropiata mie, cum de altfel e, apropiata, :p), spunandu-i sa fie rabdatoare, sa isi astepte randul la 'actiune', pentru ca rabdarea da roade.De asemenea pt inceput mai poti sa faci ceva, micile dureri, pedepse care ti le aplici o pot face sa se potoloseasca sau sa o culce, cum ar fi ciupituri usoare pe corp sau membre si muscaturi usoare ale limbii ;Dupa ultimele relatari ma simt obligat sa mentionez ca nu sunt emo, sunt doar metode care la mine merg.
Respectul/rusinea fata de parinti, melancolia si dragostea patimase fatza de o fata, la care tii cu adevarat, sunt sentimente care te fac sa te simti responsabil si iti distrag atentia de la sex.
In speranta ca relatarile din experientele personale ti-au fost de folos si nu au plictisit, iti urez succes pe plan intim si astept feedback.

PS: Desi unele fete se pot arata putin rusinate la inceput, multora le place manifestarea ta pt este normala si totodata este un alt semn care ii arata ei ca ca e frumoasa, sexy, apetisanta si dorita, asa ca nu te mai simti stanjenit, nu e cazul.
0
11-01-2012, ora 20:34
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
:))))))))))))))))))))) Nu ma pot abtine, ce sa fac?! :)))))))))))))))))
dany25, cand vorbesti cu 'ea', iti si raspunde? :D

PS: Haarpcord, cred ca cel mai potrivit ar fi sa iti gasesti o iubita!!
0
11-01-2012, ora 20:49
dany25
Nu este medic/terapeut
dany25
Confidential
0
11-01-2012, ora 23:00
Amarilla
Nu este medic/terapeut
Amarilla
Era mai demult un banc...cica unul ca tine se ducea la dans cu fetele si isi punea inainte o sticla de cola in buzunarul drept...si dansa asa mai strans si o strangea pe fata ca sa simta sticla si atunci ea rusinata, se muta pe partea dreapta..unde o astepta...ghici ce. ?
0
12-01-2012, ora 00:10
dany25
Nu este medic/terapeut
dany25
Cred ca ai gresit putin bancul, probabil vroiai sa spui stanga.Si ce putea sa o astepte ?!...
Inca o sticla :p sau sticlutza... sau sticloaie...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: