am probleme cu erectia de 3 saptamani
am 29 ani si de 3 saptamani nu mai am erectie.stau cu prietena langa mine si nimica.am ajuns ca in somn sa ma pipai sa vad daca am erectie.nu stiu ce sa fac.va rog sa ma ajutati.va multumesc
5 comentarii
răbdare... înţelegere. nu te chinui să obţii reacţii încă pe care nu poate organismul tău... totul ţine de minte în principal.
Daca ma puteti sfatuii care produs este mai bun de folosit ca tratament, dintre POTEMIX si PREMATROL, deoarece am penisul foarte moale in timpul actului sexual
poti folosi afrodisiace pe baza de plante, care nu au nici efecte secundare. incearca maraton.
Eu am incercat cu maraton si mi se pare foarte bun dar nu are si efect curativ, la fel cum nu are nici un tratament pe baza de plante. Ce folos daca trebuie sa le iei tot timpul? Ca sa nu mai vorbim si de preturile lor.
si eu am luat maraton, si chiar a fost ok, (cate o pastila) - dar pretul nu este prea mic. am incercat cu Leucerine, si nu are nici cel mai mic efect, e zero. O sa merg la medic..voi cum o scoateti la capat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Erectie scurta... nu o pot mentine mai mult de 30 sec fara sa imi ating penisul cu mana
- 7si eu probleme cu erectia
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 38Erectie slaba
- 7erectie slaba.
- 3Probleme cu erectia
- 17Nu se -scoala- de tot
- 2ajutor pt erectia mea. e slaba!
- 5penisul meu in timpul erectiei nu il pot decalota complet
- 5nu i se scoala
- 0Erectie dureroasa
- 3inainte faceam de 3 ori fara sa se culce, dar acum odata si gata de ce asa?
- 41Partenerul meu are probleme de potenta?
- 33nu mi se scoala
- 1Probleme cu erectia.
- 0se scoala dar nu de tot
- 6Se scoala greu
- 2Probleme erectie
- 2erectie foarte mare chiar si dupa ejaculare
- 2Nu mi se mai scoala.
Mai multe informații despre: erectia lipsa erectiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: