Acnee - demodex
Buna ziua!
Ce efecte imediate, si pe termen mai lung au aplicatiile cu azot lichid pe fata pentru tratarea acneei/rozaceei ?
Multmesc
Ce efecte imediate, si pe termen mai lung au aplicatiile cu azot lichid pe fata pentru tratarea acneei/rozaceei ?
Multmesc
5 comentarii
Imediat se produce o degeratura, pe termen lung... depinde ce grad a avut degeratura.
Multumesc pentru raspuns. Puteti detalia putin ? Raman semne sau cicatrici dupa o astfel procedura? Exista vreun fel de risc?
Imi pare rau, dar degeraturile nu tin de specialitatea mea, ci de chirurgie!
Bună ziua.
Am nevoie de sfatul dvs. Sun barbat, am 44 de ani, iar de 10 ani am acnee rozacee.
După ce am citit un forum dîn SUA , am luat Albendazol VM 200, doza unica, cu repetare la 1 săptămână. După 3 zile a apărut o ameliorare a rozaceei, iar după 10 zile a dispărut complet și acum am tenul ca la 20 de ani.
A trecut aproape o luna și nu observ semne de reapariție.
Întrebarea mea este : Cum recomendați administrarea acestui medicament ? Credeți ca din cauza lui am scăpat. Sa repet administrarea lui.
Mulțumesc
Am nevoie de sfatul dvs. Sun barbat, am 44 de ani, iar de 10 ani am acnee rozacee.
După ce am citit un forum dîn SUA , am luat Albendazol VM 200, doza unica, cu repetare la 1 săptămână. După 3 zile a apărut o ameliorare a rozaceei, iar după 10 zile a dispărut complet și acum am tenul ca la 20 de ani.
A trecut aproape o luna și nu observ semne de reapariție.
Întrebarea mea este : Cum recomendați administrarea acestui medicament ? Credeți ca din cauza lui am scăpat. Sa repet administrarea lui.
Mulțumesc
Ai reusit sa scapi de Rozace, am văzut si eu anuntul atunci in 2017. Eu am incercat si a dat rezultat atunci.Am rozace de 4 ani si nu mai da rezultate acum mai nimic, La dumneavoastra a mers.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2acnee, va rog un tratament
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 16sotret roacutane
- 2ajutati-ma cu un sfat: am acnee de la 14 ani
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 14Acnee - Daca problema este in interior, nu la exterior?
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 5Rezultatele de la hematologie sunt un pic controversate, va rog o parere
- 6de ceva vreme am fata plina de cosuri mari si dureroase
- 2hormonal?
- 0acnee, nodulete
- 6Acnee care nu mai trece
- 0Probleme - acneea sub forma de comedoane închise
- 1Acnee
- 7Autovaccin in cazul stafilococului epidermisis ? AJUTOR
- 3Erupție acneica
- 1Acnee dureroasă sub piele
- 3Acnee spate in sarcina!!!
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee