Acnee - demodex

Buna ziua!
Ce efecte imediate, si pe termen mai lung au aplicatiile cu azot lichid pe fata pentru tratarea acneei/rozaceei ?
Multmesc
Ce efecte imediate, si pe termen mai lung au aplicatiile cu azot lichid pe fata pentru tratarea acneei/rozaceei ?
Multmesc
5 comentarii

Imediat se produce o degeratura, pe termen lung... depinde ce grad a avut degeratura.

Multumesc pentru raspuns. Puteti detalia putin ? Raman semne sau cicatrici dupa o astfel procedura? Exista vreun fel de risc?

Imi pare rau, dar degeraturile nu tin de specialitatea mea, ci de chirurgie!

Bună ziua.
Am nevoie de sfatul dvs. Sun barbat, am 44 de ani, iar de 10 ani am acnee rozacee.
După ce am citit un forum dîn SUA , am luat Albendazol VM 200, doza unica, cu repetare la 1 săptămână. După 3 zile a apărut o ameliorare a rozaceei, iar după 10 zile a dispărut complet și acum am tenul ca la 20 de ani.
A trecut aproape o luna și nu observ semne de reapariție.
Întrebarea mea este : Cum recomendați administrarea acestui medicament ? Credeți ca din cauza lui am scăpat. Sa repet administrarea lui.
Mulțumesc
Am nevoie de sfatul dvs. Sun barbat, am 44 de ani, iar de 10 ani am acnee rozacee.
După ce am citit un forum dîn SUA , am luat Albendazol VM 200, doza unica, cu repetare la 1 săptămână. După 3 zile a apărut o ameliorare a rozaceei, iar după 10 zile a dispărut complet și acum am tenul ca la 20 de ani.
A trecut aproape o luna și nu observ semne de reapariție.
Întrebarea mea este : Cum recomendați administrarea acestui medicament ? Credeți ca din cauza lui am scăpat. Sa repet administrarea lui.
Mulțumesc

Ai reusit sa scapi de Rozace, am văzut si eu anuntul atunci in 2017. Eu am incercat si a dat rezultat atunci.Am rozace de 4 ani si nu mai da rezultate acum mai nimic, La dumneavoastra a mers.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 51Acnee - Am urmat mai multe tratamente in acest timp insa fara succes
- 3de vreo 4 luni tenul meu s-a incarcat de o acnee foarte puternica
- 5arsura, puroi, umflatura si invinetire.. in urma unui tratament pentru acnee
- 3dereglare hormonala?
- 2Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 3o problema cu cosurile: pe frunte si pe barbie
- 3cum pot scapa de acnee?
- 7Acnee rezistenta
- 4Azitromicina pentru acnee.
- 83Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!
- 0Acnee cu ganglion umflat!
- 3anticonceptionale contra acneei
- 1Acnee in zona barbiei!
- 0flora comensurala
- 0Anticonceptionale pentru acnee. Va rog sa ma ajutati.
- 0Am administrat anticoncepționalele greșit?
- 1Acnee DUREROASA!!
- 3Sotret pentru acnee!
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: